- 10 Kasım 2019
- 695
- 580
- 53
- Konu Sahibi Seftalireceli
Sizin yaşınızı merak ediyorum doğrusu.Bir de mahkemenin verdiği ya da eski eş kişisiyle alınan ortak kararları yazmama rağmen ısrarla bir çaba içindesiniz.Zorunuza giden bir durum mu var mesela tanıdığınız birisi çocuğu olmadığı halde nafaka mı veriyor birisine bu kadar rahatsızlık duymanız çok ilginç.Bu arada neyseki nafakayı yatırıyor.Biraz daha rahatsız olabilirsiniz.Ve konumu baştan sona okumanızı tavsiye ederim.İyi günler.Hangi hak? Evlilik ticari ortaklık değildir kafaya bak.. hangi haksız fesih… bi taraf bosanmak istiyor diye ömür boyu diğer tarafa tazminat mı ödeyecek ya böyle bisey olabilir mi? Bu nasıl bi kafa yapısı? Türkiyede farkında değilsin sanırım bosanma davalarını yüzde 70 kadınlar acıyor… ozaman kadınlarda kocalarına tazminat ödesin? Kadınlardaki aldatma oranı son 5 yılda cok yükseldi aldatan kadın da ödesin? Her zaman kadın haklı yada erkek haksız veya tam tersi gibi bş durum yok. Ozaman siz evlenirken adam sizi istemezse tazminat alacaksınız bunu en baştan evlendiğiniz adama söyleyin her evlenme asamasındaki kadın söylesin bakayım o adamlar evleniyor mu? Cocugub varsa nafakayu fazla fazla alacaksın burada sabahkara kadar cocugunun hakkını nasıl alacağını tartısalım avukatlara soralım!… amaaa cocugun yok pardon adam ömür boyu neden nafaka ödeyip senin karnını doyuruyor? Hadi hayaya adapte olmak icin bi kac ay ödesin, ama ömür boyu sırtını asalak gibi sözde bana evliyken kötü seyler yaptı diye vicdanını rahatlatamazsın…. Adamları siz alıyorsunuz evlenmeden önce iyi tanımaya bakın. Evlendiniz her yapılan yanlısı cekip cocuksuz halinizle cekip üstelik kurban psikolıjisi ve seviyorum çektime getirip buna değer bicemezsiniz… kadınız diye bu kadarda değil ( imza ne erkeğim bunları yazdıgım icin, ne kocam eski karısına tazminat ödüyor falan fibi bi durum yok bekarım) hani bu saldırılar gelmeden önden söylim adalet ve vicdani değerlerime ters… ki bu cocuksuz kadına nafaka kalkıyor Allahtan.. sırf nafaka alabikmek icin evlenmeyip dost hayatı yasayan kadınlar,
Bir daha boşanmamak icin nafaka ödememek şcşn evlenmeyen erkeklerle doldu ortalık..