- 10 Kasım 2019
- 695
- 580
- 53
- Konu Sahibi Seftalireceli
-
Hayır yokÇocuğunuz var mı?
Hayır çocuğum yokÇocuklarınız var mı
Şöyle ki benim almam gereken tazminat 100 binse bu adam bana 50 verdi.Ve ben de bu kararı onun “tazminatı yarı kadar vereyim aylık düzenli nafaka vereyim” sözüne istinaden kabul ettim.Şuanda çalışıyorum zaten.Ama asgari ücretten az aldığım için nafaka da bana destek oluyor.Ayrıca nafaka sadece çocuk olunca alınmıyor kaldı ki hakkım olmayan bir şey de değil.Çocuğunuz yokmuş tehditte ediyormuş niye nafaka alıyorsunuz ki ne alaka?
Ben de boşandım çocuğumuz yok bir kuruşunu istemem.
Çalışın ayaklarınız üzerinde durun el adamına muhtaç kalmayın
Çocuğum yok.Eşit değiliz maddiyat olarak o daha iyi durumda ve zaten ben asgari ücretten az alıyorum.Çocuklarınız var mı
Çocuklarınız yoksa eşit durumdasınız
Yasayı bilmiyorum ama eğer kadın erkek eşitse nafaka niye erkek kadına ödesin
Ne alaka kısmına bir şey daha eklemek istiyorum.Evliliğimde beni aldattığı kadınla nişanlanıyor diye nafaka vermeme durumuna gidiyor diye bu benim nafakamı vermeyeceği anlamına gelmiyor.Şiddet,aldatılma binlerce şey yaşadım almak istiyorum bu benim kararım kaldı ki o da vermek istedi zaten.Sadece şuan zorluk çıkartıyorÇocuğunuz yokmuş tehditte ediyormuş niye nafaka alıyorsunuz ki ne alaka?
Ben de boşandım çocuğumuz yok bir kuruşunu istemem.
Çalışın ayaklarınız üzerinde durun el adamına muhtaç kalmayın
Ne yapsın adam size çeyiz mi dizsin. Ben olsam utanırım ya.Hayır yok
4.5 yıllık evliyim.Bırakın karışmayı sırf çalışmak istiyorum diye dövdü bile.O yüzden kimse bana alma etme gururlu ol gibi telkinlere girmezse sevinirim.Kaç yıl evli kaldınız? Çalışma hayatınıza müdahalede bulundu mu eski eşiniz?
Neren utanayım? Maddi olarak çok güçlü zaten .Elimdeki altını vs aldığına saysın.Dövdüğüne aldattığına saysınNe yapsın adam size çeyiz mi dizsin. Ben olsam utanırım ya.
O zaman Söke söke alın.4.5 yıllık evliyim.Bırakın karışmayı sırf çalışmak istiyorum diye dövdü bile.O yüzden kimse bana alma etme gururlu ol gibi telkinlere girmezse sevinirim.
Yani tehlikeli biri dövüyor vs diyorsunuz canınızı kurtarmışsınız tamamen kopmak varken ne bileyim siz bilirsiniz.Neren utanayım? Maddi olarak çok güçlü zaten .Elimdeki altını vs aldığına saysın.Dövdüğüne aldattığına saysın
Tabiki alacağım.Bakın ben buraya detay yazmadım diye normal bir evlilik bitirildi ve kadın nafaka istiyor gibi bir izlenim oluştu sanırım.Ama öyle değil.Bu para beni yukarı çıkarmaz onu da batırmaz.Lakin yaşattıklarına karşılık da almak istiyorum bu meblayı.O zaman Söke söke alın.
İşte aradığım o cevap.TeşekkürlerDavaya ihtiyacın yok konu sahibesi madem nafakayı verdi mahkeme direkt icra yoluna gidebilirsin. İcraya başvuracaksın, şcra dairesinin önünde dilekçe yazanlar oluyor yazdırırsın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?