• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ESKİ EŞ KİŞİSİNDEN BIKTIM

Seftalireceli

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Kasım 2019
695
580
53
Daha iki hafta önce eski eş kişisinin bana karşı bir tehtidde bulunması ile ilgili bir konu açmıştım.Şimdi de nafakamı vermiyor.Nişanlandığı için vermeme yoluna gidiyor diye düşünüyorum.Ben evleninceye kadar nafaka verme olayını kendisi evleninceye kadar anladı sanırım.Boşanma davası anlaşmalı olduğu için ben kendim açmıştım,Avukatsız.Daha önce tazminat vermemişti onu almak için icra dosyası açtırmıştım bir avukat aracılığı ile ama avukat çok fazla para almıştı.Şimdi istiyorum ki avukatsız da açılır mı bu dava ya da nasıl bir yol izleyemeliyim bilenler yardımcı olursa sevinirim.💐

Çocuğunuz yokmuş tehditte ediyormuş niye nafaka alıyorsunuz ki ne alaka?
Ben de boşandım çocuğumuz yok bir kuruşunu istemem.
Çalışın ayaklarınız üzerinde durun el adamına muhtaç kalmayın
Şöyle ki benim almam gereken tazminat 100 binse bu adam bana 50 verdi.Ve ben de bu kararı onun “tazminatı yarı kadar vereyim aylık düzenli nafaka vereyim” sözüne istinaden kabul ettim.Şuanda çalışıyorum zaten.Ama asgari ücretten az aldığım için nafaka da bana destek oluyor.Ayrıca nafaka sadece çocuk olunca alınmıyor kaldı ki hakkım olmayan bir şey de değil.

Siz kendinizi güvenceye almak için mi evlendiniz ki bırakın çıkmış gitmiş hayatınızdan salça olmasından iyidir çocuk yok bisey yok yasa böyle olabilir ama gurur diye bir şey var niye el açalım ki kendimiz çalışır hayatımızı yaşarız hiç para konusuna girmeden bitirseydiniz. Eski eşten bıktım diye konu açıyorsunuz ama para istiyorsunuz. Üstelik nişanlıymış. Çocuğu olmayan bir kadına nafaka versin istemezdim eşimin.

Çocuğunuz yokmuş tehditte ediyormuş niye nafaka alıyorsunuz ki ne alaka?
Ben de boşandım çocuğumuz yok bir kuruşunu istemem.
Çalışın ayaklarınız üzerinde durun el adamına muhtaç kalmayın
Ne alaka kısmına bir şey daha eklemek istiyorum.Evliliğimde beni aldattığı kadınla nişanlanıyor diye nafaka vermeme durumuna gidiyor diye bu benim nafakamı vermeyeceği anlamına gelmiyor.Şiddet,aldatılma binlerce şey yaşadım almak istiyorum bu benim kararım kaldı ki o da vermek istedi zaten.Sadece şuan zorluk çıkartıyor

Neren utanayım? Maddi olarak çok güçlü zaten .Elimdeki altını vs aldığına saysın.Dövdüğüne aldattığına saysın
Yani tehlikeli biri dövüyor vs diyorsunuz canınızı kurtarmışsınız tamamen kopmak varken ne bileyim siz bilirsiniz.
Dediğiniz gibi tehlikeli ise 1 lirasını da alsın defolsun gitsin muhtaç değilsiniz

O zaman Söke söke alın. 👏🏻👏🏻👏🏻
Tabiki alacağım.Bakın ben buraya detay yazmadım diye normal bir evlilik bitirildi ve kadın nafaka istiyor gibi bir izlenim oluştu sanırım.Ama öyle değil.Bu para beni yukarı çıkarmaz onu da batırmaz.Lakin yaşattıklarına karşılık da almak istiyorum bu meblayı.

Back
X