Haklısınız evet 18 yaşımda evlendim bir tek onu bildim hatta yakın zamanda biri de çıktı karşıma çık da iyi biriydi ama şans bile veremedim çok uğraştı çok mücadele etti ama korktum elalem ne der çocuklarım etkilenir diye
Konuyu nasıl silebiliriz bir şekilde ulaştıranlar olmuş tehdit kıyamet kaldır diye çoluğu çocuğu huzursuz etmiş
Yardımcı olursanız çok sıkıntılı bir adam bu kaldırsın diye kıyamet kopartıyormuş zarar verecek tipMaalesef burada konu silme yok. Ayrıca kimse onu tanımıyor delirmesine gerek yok.
AblaKonuyu nasıl silebiliriz bir şekilde ulaştıranlar olmuş tehdit kıyamet kaldır diye çoluğu çocuğu huzursuz etmiş
Valla gayet kapatanlar var. O kendisine yapılan haksızlığa razı olmuş ki adamı yıllarca boşamadan oturmuş. Gitmek için kovulmayı bekleyen kendisiGenel yorumlara katılmadım bu defteri o kadar kolay kimse kapatamaz çünkü hem manevi hemde maddi alacaklı kalmışsın ayrıca Onca yıl evliliği burnundan getiren şuan başka adamla mutlu huzurlu evlilik şansını elinden alan bir adamın hayatına saygı duyma zorunda değilsin
Diğer konunuzu görmemişler mi, sadece bunu mu kapattırsın diyorlar?Konuyu nasıl silebiliriz bir şekilde ulaştıranlar olmuş tehdit kıyamet kaldır diye çoluğu çocuğu huzursuz etmiş
Abi de gelmeden inanmam.Diğer konunuzu görmemişler mi, sadece bunu mu kapattırsın diyorlar?
Konuyu nasıl silebiliriz bir şekilde ulaştıranlar olmuş tehdit kıyamet kaldır diye çoluğu çocuğu huzursuz etmiş
Sanki siz eleştiri değil de diğer kadına küfür hakaret beklediğiniz için konuyu kapattirmak istiyorsunuz . Doğruları duymak zorunuza gitti bence
Hayır hayır asla evet yanlış cümleler kullandım kendime de yakıştıramadım zaten gerçekten öfke patlamaları ile sil onları ben seni silerim vs diye tehdit yağdırıyor nerden ulaştı nasıl anlaşıldı hikaye bilmiyorumaynısını düşündüm adamı ve yeni eşini savunduk diye başımıza bu geldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?