Eski eş, eşya konusu siz ne yapardınız?

Bunlara bu özgüveni kadınlar veriyor maalesef. Eskiden erkekler kadınların peşinde koşarmış, şimdi kadınlar aman yeterki beni kabul etsinlerde ne isterlerse yaparım modunda. Nerdeyse başlık parası verecekler. Bekar gencecik kizlar, çocuklu cocuklu kaynanali eve seve seve gidiyor üstüne birde eşyaların parasını ödemeye razı oluyorlar. Geçen yine bi konu vardı, çocuklu adamla kaçarak evlenmek istiyormuş ama adam kabul etmemiş kaçırmayı

Hayatında ilk defa evlenen birinin direkt 8 ve 10 yaşında çocuklarla hayata başlaması korkunç değil mi ya? Hiçbir annelik deneyiminiz olmadan annelik edecekmişsiniz. Eşyalarda eskiden kalma. Eşten çok bakıcı gibi olacaktınız. Bence doğru karar. Kendiniz gibi birini bulup ilk evinizde, hamileliğinizle kendi bebeğinizle yaşayın böyle duyguları.

Aynı sorun bende de var sevgilimin daha önce evliliği olmuş ve bu evlilikten bir çocuğu var sizce böyle biriyle evlenirsem pişman olur muyum ben daha önce hiç evlenmedim evlendiğim zaman hep eşimle başbaşa olmak isterim tatillerimiz birlikte geçsin isterim evliliği doyasıya yaşamak isterim siz Çocuklu biriyle evlendiğiniz için hiç pişmanlık yaşadınız mı eski eşini kıskandınız mı eski eşi sizi rahatsız etti mi peki hiç korkunuz oldu mu çocuğun velayeti sizde olur sizinle kalır diye bir de evlenmeden önce her şeyi detaylı sordunuzmu çocuk bizde kalacak mı gibisinden bunu sormak normal mi sizce

Bitirir ayrılırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…