- 19 Ekim 2012
- 47.477
- 78.587
- Konu Sahibi MutluBulut_
- #1.001
iyi canım sen nasılsın bakalım şafak sayma şafagına kac gün kaldı
öyle canım hayırlısı herseyin..ehehe evet bende diyorum ilk defa duydum tabi canım ya şimdi bile yoruyor yürüyorum iniyorum biniyorum tek otobüsle gidince 1 saatte sürse yol insan dinleniyo böyle indi bindi ayakta olmuyo 4 yıl mecidiyeköyde calıstım zeytinburnu ile arası en normal trafiksiz 1 saati ama oturur kitabımı okurdum buda benim için ayrı bir artıydı mesela dinlemiş hissederdim kendimi yada müzik dinlerdim..şimdi dinleyemiyorum sürekli in bin olunca araba carpacak duymayacam diye korkuyorum çok zor olacak zaten hem calısıp hem iş bide yol sonra yemek temizlik aman aman çok merak ediyorum zaten nasıl olucam diye merak yerini korkuya bırakıyor aslında..bastan işi sıkı tutmalıyım pis bir ev hanımı olmamam gerek :18: ve eşime bir eskiklik göstrmek istemiyorum yani annemden nasıl gördüysem sevdigimede öyle olmak istiyorum
Öyle çok yorucu olur canım maksimum bence 1 saat yolun olmalı sonrası evlilik için fazla yorucu olur zaman kısıtlı zaten minumum 6da çıkılıyor en geç 7 buçukta evde olmak gerek yemek bulaşık etraf toparlama ve ayrıca bize zaman kalması için :18:İçinde hevesin var en güzellerini yapıcaksın hazırlıycaksın eşine merak etme içini ferah tut elbet eksiklerimiz olacak bazen ama toparlıycaz zamanla oturacak herşey canım