- 8 Ekim 2012
- 16.934
- 9.114
- Konu Sahibi MutluBulut_
Öylede olabilir keşke olsa ben listeyi hazırlardım zevkle kocaman bir çalgı listesisüpriz dedigim belki dans müziginizi söylemek istemezsin pasta müzigini sonuçta henüz düşünme aşamasındasınızdır yani ne güzel olur tabi kınadan sonra bence ayarlarsınız canım o kadar güzel şarkı varki önemli olan sizi yansıtması sizi anlatması sen dans müziklerinden başla dinleme bence anca biter yabancımı türkçemi onada karar vermelisinbizede maşallahşimdi olsa sen ne yapıyorsun kavga gürültü ama öylede saç baş huzur kaçacak işte keşke yapmasalar çok çirkin bir hareketçok güzel olur bence kına yakıldıktan sonra zaten 10dan sonra yakılıyor genelde ee birkaç erkekten ne olacak gelsinler oynasınlar onlarda kına kapanışını yapsınlar yani
yok kız ne süprizi zaten pastada olmıcak nikah ya bizim nişanda o yüzden pasta istedim onuda kesmedik demeyelim diye türkce olur kesinlikle ben ne dediklerini anlamayınca sinir oluyorum işte evet kapanıs karma olsun zaten nişandan beri dalga geciyolar oynak gelin diye ama kınadada oturmayı düşünmüyorum videoda bile cıkmıs canım ya ben ne zaman dursam yada baska yere gitsem herkes oturmus ben gelince hobaaaa herkes oyunda daha öncede farketmiştim bunu kınada gelin ne kadar oynarsa mllet o kadar cosuyo :44:yada bana öyleler denk geldi aman neyse Allah izin verirse kına 7-11 arası olursa bi baslıcam 7 de oynamaya millet toplanmasa bile durmıcam kararlıyım..bide ben davetiyeye erken yazıcaktım yarım saat saati ama arkadasta dioki kimi insanlarda var tam saatinde geliyo ve kimse olmayınca sıkılırlar erken kalkarlar diyo napsam aynı saatindemi yazsam davetiyeye..zaten damat tarafı bi anda otobüsle gelecek