- Konu Sahibi MutluBulut_
günaydııııınnnn :)
ya ''her şeye ağlıyor zaten bu da'' diyorlar, ya da ''bunda ağlanacak ne var ki''... sonra dediğin gibi insan daha çok ağlıyor sinirden.. onu anlayabilecek olanı gerçekten yok sanırım.. varsa da milyonda bir filan.. ağlamak saçma, ağlamak güçsüzlük, acizlik onlara göre..
aaa bak o danteller pek mühim.. benim annem de öyle, her çeyiz mevzusu açıldığında 'tabak çanak kolay, hazır şeyleri gider alırsın dantelleri sardırmak lazım ama'' ne dantelmiş yaaaaa!! :)))
aman kuzum boşver bak ne güzel sevdiceğin yanında en azından, yardımı olmasa da desteği oluyor.. ikiniz birlikte her şeyin üstesinden gelirsiniz siz.. boş ver çok kişinin karışmaması daha iyi, sonra söz söyleme hakkı bulurlar...
o bir gerçek zaten canım, bizim baktığımız gibi bakamıyorlar hiç...Valla benim sevdicek hiç de kasıtlı yapmıyor bence. Bizim gibi bakamıyorlar dünyaya, tamamen bu sebeple...
,
bilmiyorum o kadar iyi şükürler olsun ama her agladıgımda dahada cok aglayasım geliyo onun yüzünden çok aglayınca sulu göz herseye aglıyo zaten gibi görüyolar sanki ama öyle degil bunalıyo insan erkekler gibi kafamız rahat ve bos degilki..şu durumda bile binlerce işle ugrasıyorum aynı anda..hem çalışıyorum hem dügüne hazırlıyorum bi yandan kafamda borc harc hesaplaması bir dolu bir dolu şeyle mesgul kafam
günaydın canım
ahhh ebisim aahhh bende çok şikayetciyim nişandada böyle oldu herseyin planını ben yapıyorum ben kosturuyorum benim tek sevdicek degil en azından onun kolundan tutuyorum geliyo bari ailem onun aileside öyle kimse bişey yapmıyo hepsini herseyi ben planlıyorum inan cok yoruldum..nişandan ve tanısmadan önce iki farklı kültür cakısmasın diye paraladım kendimi hee sonunda çok şükür anlastılar ama ben bittim gercekten cok ugrastım şimdide bu hazırlıklar yaaaa ben mi aceleciyim Allah askına söyleyin benden geride kalan herkes bu ne acele sende ne meraklısın yapılır edilir hersey diyolar cıldırıcam kimsede sunun ucundan biz tutalım demiyo..anneme gelince dedigi şu sen hep tabak çanak gelinlik kına düşün bi kerede şu danteller ne olacak diye düşünme önemli olan bunlar dedi böyleeee kaldım düşünebiliyomusun dantel hersey demekmiş heyyy allahım yaaa neyseki bari danteleri düşünmüyorum gerci onu bile bana bırakıyor altı üstü hurc alıcaz sen git al diyorum aman benim işim basımdan askın kendin al diyo tamam iyi hos alayımda herseyimi düşüneyim resmen kendi kafamdan adetler yarattım zaten :44: biri bana yardımmmm etsin sizde olmasanız varya kafayı yer insan
ya ''her şeye ağlıyor zaten bu da'' diyorlar, ya da ''bunda ağlanacak ne var ki''... sonra dediğin gibi insan daha çok ağlıyor sinirden.. onu anlayabilecek olanı gerçekten yok sanırım.. varsa da milyonda bir filan.. ağlamak saçma, ağlamak güçsüzlük, acizlik onlara göre..
aaa bak o danteller pek mühim.. benim annem de öyle, her çeyiz mevzusu açıldığında 'tabak çanak kolay, hazır şeyleri gider alırsın dantelleri sardırmak lazım ama'' ne dantelmiş yaaaaa!! :)))
aman kuzum boşver bak ne güzel sevdiceğin yanında en azından, yardımı olmasa da desteği oluyor.. ikiniz birlikte her şeyin üstesinden gelirsiniz siz.. boş ver çok kişinin karışmaması daha iyi, sonra söz söyleme hakkı bulurlar...