bende kötüyüm canım
nişanlım sonra giderriz bugün dinlenelim vs dedi ama beklemiyor salonda bizi..ailem desen gelin dedim yok dediler ne işimiz var sen git dediler..kac defa dedim hemde bide azarlıyolar tersliyolar..arkadasımı aradım o gelirdi kesin ama 2 saat sonra döndü arkadasım calısıyomus duymamıs duysaydı yanımda yoldas ol dicektim
kına için salonumu tek basıma tuttum biliyomusun
sagolsun adam cok yardımcı oldu 700 e tuttu müzikli şekilde salonu 9 mayıs cuma aksamına..annem babam ölmüş gibi kimsem yok gibi..zaten her seyimi kendim yaptım bu zamana kadar ama bu üzdü acıkcası
güya salon parasını verecekti gecen dedigine göre şimdi ben indirim yaptırınca iyi zorlanmazsın bari dedi..damatlıgı biz alırız diyo hemen ardından neyse paran yeter inşallah diyo hic bişeyde yoklar..hesap yapıyolar yatak odasnı nasıl alıcaz biz bilmiyoruz napıcaz ne edicez diyo bekliyolar ki ben alırım diyim( onun parasını daha önce benden gizli aldılar halbuki onuda ben alıyorum aslında yani) gercekten cok yoruldum..yıllardır aynı evin içinde kalabalıgın içinde tek basıma olmaktan
150 verdim kapora yine dua edin ne olur kuzlar Allah hepinizden razı olsun nikah için sorun olmasında 11 mayısı adamın dedigi gibi alalım adamkesin diyoda insan oglu işte..
Bide mobilya bakıcaz ya daha şu dergilerde falan oluyor ya yok acılıs yok şey 700 tl ye falan yatak odasu takımı onları gösteriyo babam bana..kendileri inanılmaz para harcarlar az cok biliyorsunuz ama sanki ben lükse kacıyormusum gibi davranıyolar..babam sürekli ohooo sende bir mobilya begenemiyosun sen evlenemezsin evini yerleştiremezsin vs vs mobilya altı üstü bi kız bu kadar merak etmez benim bildigim ailece gidilir biz ne diyosak o alınır diyo..bende susmadım görücü usulü degil bu eşimi nasıl sectiysem eşyamıda ben secicm tabi dedim
bedenim zihnim beynim cok yorgunum cok