- 8 Ekim 2012
- 16.932
- 9.114
- Konu Sahibi MutluBulut_
Edacım tatlım nasıl da dolmuşsun sen öyle, kıyamam ama iyi ol takma kafaya.
Sana kesinlikle hak veriyorum ben, çok da iyi yapmışsın doğruları söylemekle umarım anlarlar ve bir daha yapmazlar.
Yengeciğe de sevgiler yani...Bi öyle diyor bir böyle... her şeyi söylemeyin kuzum, bildiğiniz gibi yapın.
Ama bütün ailelerde var bu artık buna inanıyorum.
Bizde de bu mevzu oldu, biz her şeyi ortak yapalım diye düşünüyoruz.Ayırmayalım siz biz diye dedik yarimle.
Geçen de işte bu beyaz eşyalar söz konusu olunca ablam da kim ödeyecek o alcak değil mi dedi. Ben de ikimiz de öderiz ne var bunda dedim. Aileler öyle demez ama olmaz öyle filan dedi. Ama ben olayı çok büyütmek istemiyorum. Sevdiğim alsın ama ben de yardım ederim yine ödemeye, ne var bunda. Hoş gelmiyor sen onu al biz bunu demek. Kız çalışmasa anlarım evet imkanı yoktur, babasından isteyemez derim. Ama çok şükür çalışıyoruz, abilerime aynı şey yapılsa hoşnut olurlar mı sizce?
Kp.ne de kızma canım adam belli ki sinirlenmiş o yüzden müdahil olmuş her şeye. Yoksa sizin kararlarınıza karışmayacak biri gibi hissetmiştim ben.Umarım skıntısız geçer bu süreç edam.
yok kesinlikle kızmıyorum şuan canım adama cok şükür normale döndü sanırım gidemedim onlara ama telefonda eskisi gibi canım kızıma selam söyle diye bagırıyo arkadan
şuan sanki ben düşmanmısım gibi davranıyolar :44:
Heh işte bizim için sen ben yokki olmamalıda zaten çok yanlıs geliyor aslına bakarsan herkes paylasıyor işte al canım sen al edebiliyorsan yardımda et ikinizin yuvası neticede
heh işte benimde anlamadıgım erkek evlenince tüm sülale almayın etmeyin şımartmayın kız bos mu gelecek der kız evlenince sanki herseyi unutuyorlar :44:
canım benim hersey cokkk güzel olacak ki bundan sonra eee konusmalar varmmı ailece gelsinler gibiVeee Bombayı Patlatıyorummmm
Dün damat beyyyyyyy Akşam Yemeğine Geldiii
Allah'ıma Binlerce Şükürler Olsun Güzel Geçti
Allah Nazarlardan saklasn
Mutlu Oldum yaa
:118::118::118::119::119::119::118::118::118::118::119: