- 31 Ocak 2013
- 16.229
- 1.860
- Konu Sahibi MutluBulut_
ni dimek ama bana kalırsa senin kendi elbisen gayet güzel
heeee et et ihmal et sen bizi çalışkan kız senii
Öyle canım zaten bunlarda aslında bizim mutlulugumuz için törenler detaylar ama bizi bize bırakmıyorlar
bu arada nişanda ve sevgiliyklen cekilen toplam 262 fotografı cıkarttırdım hemde nişan fotolarımızı ceken kaliteli bi yer olsun diye orada cıkarttırdım..renkleri biraz solgun ama cok canlı durmuyor bizim makinenin (arkadasımın) flashı patladıgı için mi renkler beyaz gibi cıkmıs anlamadım gerci sevgiliyken olanlarda koyu degil renkler acık..bide çok kızdım sinir oldum fotograflar yaklasarak cıkmıs aradım kız ebatlar kücük olunca birazcık yaklasır gibi bisey dedi dogru olabilir :44: ama napmıslar biliyomnusun sanırım atıyorum 10 tanesi toplu cıkmıs ve kendilerimi kesmişler anlam veremedim bilmiyorum altında yanında beyaz şeritler kalmıs kiminde var kiminde yok yaklasık 200 tanesinde garanti var ve altında fotografın numarası yazıyo mesela ds164652.jpg gibi yazının yarısı kesik yarısı degil ve yine kendilerinin kestiklerini kanıtlayan 2 tane çöp var içinde kestikleri parcadan..aksam aradım hakan bey burada olacak yarın getirin ded bu aksam gidicem uff napıcam ben ya bu kadar mı özensiz koyulur insan hic mi kontrol etmez ne yapılmıs ne edilmiş
bu ne böyle. niye bu kadar basit çalışmışlar :26:
git sor bakalım ne cevap verecek.
fotoğrafları yakınlaştırıp cektilerse görüntü kalitesi azalır tabiki. :26: