- 25 Ağustos 2011
- 18.322
- 13.422
- Konu Sahibi MutluBulut_
Bizim açıklamadılar canım kaç kelime yazdığımızı, net olarak bilmemekle aldığım bilgiye göre biliyorum :)
Ama şuan emin olabilirsin Torpil yaptırmadım, isteseydim yaptırırdım, hakkımla girmek istedim almadılar. :)
Canım zaten çok nişanlılık iyi değil, nişanlanırsınız askere gider, gelir 1 ay içinde nikah düğün herşeyi halledersiniz mis gibi
Bu sene mi canım, Hadi hakkında hayırlısı İnşallah çok güzel puan alır, hemen atanmasına yardımcı olur
Çeyiz hazırlamakta gerçekten yorucu bir süreç canım, bu zaman zarfında sende çeyizini tamamlamaya çalışırsın,
Gerçi biliyorum çok güzel şeylerin var, Temel alacaklarını aldın, şimdi eksiklerini tamamlarsın, hem ayrı evdeymişsinde karışan edende yok :)
Bakarsın 2015 Yazına yetişirsiniz
Gönlünüze göre olsun canm inşallah herşey.
Bu işin içinde olduğum içni bende biliyorum, bazen ne kadar çok istersek o kadar uzun zamanda oluyor,
Benim katiplik gibi. Çok istedim bu sene, çok ümit bağladım sonrasında ben düştüm... Hayallerim puf oldu.
O yüzden diyorum Hakkında neyse hayırlısı olsun canım.
2013 mart nisan gibi girdim ben.. internet sitesinde açıklanmıştı. mülakatada girdim olmadı. banada bir çok akrabam torpil bulalım vs vs dedi. ama ben istemedim. çünkü 12 13 ay kpss hazırlandım. başkasının hakkıysa almayayım dedim. çok şükür merkezi atamadan şuan atandım milli eğitimdeyim. rabbim karşılığını verdi..
perim ben beklerim ama ailem sürekli evlenmemi istiyor. pazar günü dedem memleketten gelmiş. gittim gördüm. dedem atandınmı vs vs dedi. evet dedim. ablamı işaret ederek o senden daha iyi. bak o evli çocuğu var sen hala sürünüyorsun gibi bir duruma düründü. büyüğüm bişi diyemedim. ama ben halimdem memnunum. cidden bak kimler kimler istedi yok dedim ne doktorlar ne mühendisler istedi evlenmek için evlenilmemeli. geç olsun temiz olsun diyenlerdenim. ama geniş ailemden çok baskı görüyorum. baskılar beni yıldıramaz