ESKİ DOSTLARLA YENİDEN ...

Sule benim son hamileligimde baya karnima darbe aldim yyanlislikla carptiklari oldu ama cok sukur sıkıntısiz bitti Allaha emanet bisey olmaz insallah

Sule benim son hamileligimde baya karnima darbe aldim yyanlislikla carptiklari oldu ama cok sukur sıkıntısiz bitti Allaha emanet bisey olmaz insallah
Hareketli oldukça iyi oldugunu düşünüyorum zaten.allaha emanet cnm

slm kızlar herkese mutlu haftalar....bir pazartesiye daha başladık

Sulecim.cok.gecmis.olsun.cnm,neyseki sorun olmamis.
Bugun bizde erenin.d.gununu yaptık anaokulunda, guzel.gecti.off.çocuklar cok.hareketli,tabii eren.en.büyükleri surekli.kosturiyorlar,ogretmende fazla.uyarmiyor.biraz rahat biri,zaten 25.yiliymis ama cok çalışkan gercekten.acevle.projesi varmis ,cocuklara.kitaplar.geliyor.3.tane ,derste yapılıyormuş. Kafam sisti iyice.gecede.uyuyamadim,borek.yaptim 12 ye.kadar,elifte.cok.sık uyaniyor.dis çıkarıyor ,cok uyksuzum yani.
Bayramda geliyor cuma.gideriz. herhalde.konyaya

Sagol bilgecim.dogum günü kutlu olsun erenin de.veli varken çocuklar daha çok şımarıyor ama bu bir gerçek.

Merhabalar ben hatice sulecim tebrik ederim , sağlıkla kucağına alırsın inşallah.

merhaba şule napıyosun nasıl gidiyor hamilelik
slm gülşah .bu hamileliğim sanki daha ağrılı geçiyor ipekde böyle değildi tabi aradan 6 yıl geçti onunda etkisi vardır.sen ne yapıyprsun büyümüştür oğlanda iyice

evet şule ilk hamilelikler gibi olmuyor malesef yıllar geçtikçe benimde öyle olmuştu,büyüdü yaramazlıklar başladı ama hiç kızamıyorum ilk çocuklar biraz şanssız oluyor şimdi daha iyi anladım ikincilerde her anın tadını çıkarmaya çalışıyorsun herşey çok çabuk değişiyor hemen büyüyorlar çünkü en tatlı ve kolay zamalar olduğunu anlıyorsun,eceninde ödevler çok oluyor bu yıl böyle geçer artık

zaten 1.sınıf başlı başına bir dert aynı sorun seneye bizde olacak ufaklık 7 8 aylık olacak ipeğin okulu ilk sene zor geçerde sonradan düzeliriz .sende seneye rahat edersin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…