• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ESKİ DOSTLARLA YENİDEN ...

Günaydın kızlar....yamurlu ve serin bir hava üşümekte güzel miş

merhaba şule,naptın gittinmi bu yakınlarda kontrole cinsiyet bellimi bebeğin,kıskançlık illaki oluyor neyseki okul açıldıda ecenin kafası dağıldı biraz yoksa banada kardeşinede babasınada takmıştı iyice şimdi umrunda değiliz :)

merhaba şule,naptın gittinmi bu yakınlarda kontrole cinsiyet bellimi bebeğin,kıskançlık illaki oluyor neyseki okul açıldıda ecenin kafası dağıldı biraz yoksa banada kardeşinede babasınada takmıştı iyice şimdi umrunda değiliz :)

merhaba gülşah.geçen hafta gittim erkek dedi değişmezse eğer bir oğluş geliyor ailemize.yinede emin olamıyorum bir sonraki kontroldede erkek derse inanırım artık.
ece 1 e başladı değilmi zor bir sene olacak sizin için hem egemen hem ecenin okul telaşı.
bende ipeği eve yakın bir anaokuluna yazdırdım şimdilik çok seviyor okulunu.2.dönemde evdeyim allah nasip ederse.

fatmaipŞulepost: 36977880 .!.:
merhaba gülşah.geçen hafta gittim erkek dedi değişmezse eğer bir oğluş geliyor ailemize.yinede emin olamıyorum bir sonraki kontroldede erkek derse inanırım artık.
ece 1 e başladı değilmi zor bir sene olacak sizin için hem egemen hem ecenin okul telaşı.
bende ipeği eve yakın bir anaokuluna yazdırdım şimdilik çok seviyor okulunu.2.dönemde evdeyim allah nasip ederse.
Degismez bence oglus ggeliyor sizede ece birinci sinifa başladı tum gun okulu sen bu yil ipegi kendi sınıfına neden almadin uzakmi eve

Aslı TE="ashil, post: 36979186, member: 626573"]Kizlar bende geldim asli booser[/QUOTE]
Asli nasilsin 3cocuklu olmak cok daha zordur herhalde ama genc anne olmak cok guzeldir bence

Degismez bence oglus ggeliyor sizede ece birinci sinifa başladı tum gun okulu sen bu yil ipegi kendi sınıfına neden almadin uzakmi eve

dayanamıycam artık gülşah çok kullanıyor öğretmen çocuğu olmayı hiç kurallara uymuyor tabi böyle olunca sınıf düzenide bozuluyor.bebek olmasada okulu değişecekti.şimdiki okulumuz eve yakın 2.dönem arabasız bile gider alırız gerçi eşim götürür getirirde hava güzel oldugunda bebeklede gideriz.çok rahatım şimdi sadece bırakıp alma telaşı var allahtan okul mdrü memur olduğumuz için erken bırakmamıza müsade etti

Gulsah 3 zor gercekten ama ilk ikisinin kucuk olmasindan dolayi zor biraz daha buyuk olsalar bukadar yormaz heralde
Sule buyuk 1. Sinif bu sene ortanca 22 aylik evde yani seneye olabilir ama bilmiyorum duruma bagli

günaydın kızlar ...bugün çok yorgunum haftaya enerjik başlamam gerekirken yorgun başlıyorum

Selam.kizlar,aslicim hosgeldin cnm.nasil.bebisin sakinmi ,uykulari.iyidir.ins.gece.dinlenirsin bari.
Sulecim.hayirlisi cnm,bende senin.gibi kiz.dedikce.doktorlar.inanamiyordum. dogana.kadar inanmadim zaten.
Seninkide.kış bebesi olacak, elifte.ocakta.doğmuştu

Bebek oburleri gibi zamanla duzene girer insallah yalniz bu nicklere alismak zaman alacak :)

Selam.kizlar,aslicim hosgeldin cnm.nasil.bebisin sakinmi ,uykulari.iyidir.ins.gece.dinlenirsin bari.
Sulecim.hayirlisi cnm,bende senin.gibi kiz.dedikce.doktorlar.inanamiyordum. dogana.kadar inanmadim zaten.
Seninkide.kış bebesi olacak, elifte.ocakta.doğmuştu
Evet bilge kış bebegi olcak.iyimi kış bebegi yaza kadar biraz toplamış olur.ipek 29 nisanda dogmuştu bu şubat.ayrıntılı usg de görünce inanırım artık erkek olduguna

Evet bilge kış bebegi olcak.iyimi kış bebegi yaza kadar biraz toplamış olur.ipek 29 nisanda dogmuştu bu şubat.ayrıntılı usg de görünce inanırım artık erkek olduguna
Kis.bebegi.iyi.cnm yaza.ele.avuca.geliyor rahat geziyorsun,biz.tatile.bilegittik agustosta bayramdan sonra.denize.soktum elifide. Ama ilk.aylar.hastalanmasin diye cok stres.oldum,eren.kreste. hep.hastaydi.hatta.dogumdan 3 gun once hastalandi,nasil oksuruyor odum kopmusti benim bebege.gecicek diye.iki cocuk.zor.ama.kiskanma.olmazsa.rahat geciyor, eren hic.kiskanmadi şükür ,cok seviyor

Kis.bebegi.iyi.cnm yaza.ele.avuca.geliyor rahat geziyorsun,biz.tatile.bilegittik agustosta bayramdan sonra.denize.soktum elifide. Ama ilk.aylar.hastalanmasin diye cok stres.oldum,eren.kreste. hep.hastaydi.hatta.dogumdan 3 gun once hastalandi,nasil oksuruyor odum kopmusti benim bebege.gecicek diye.iki cocuk.zor.ama.kiskanma.olmazsa.rahat geciyor, eren hic.kiskanmadi şükür ,cok seviyor
alışacaklar cnm kardeş onlar .bakalım ipek direk söyler kıskanınca zaten saklamaz.

Günaydın kızlar. Mutlu haftasonları...
dün akşam yanlışlıkla ipek karnım a çarptı yarım saat kadar sonra kan geldi.apar topar k.dogum acile gittik içerde kanama yokmuş gayet sağlıklı dedi dr şimdilik çok az lekelenme var

İnşallah olmaz tekrar sule siddetlimi carptiki kanama oldu
ben oturuyordum birden kendime doğru çekince ipeği oda karnıma çarptı olacak ya birkaç gündürde okulda koşturuyordum belki çarpmada tuz biber oldu işte .

Back