Eskı dostların bulusma adresı burası hadı buyrun kızlar

burdada hava 32 derece cnm.çok gzl ama.ben de yazı seviyorum.kışın evde oturmkatan çok sıkılmıştım artık.şimdi bol bol geziyoruz

kız sen izmirin neresindensin kaydirigubbakcemile3 ayy çok komik dimibende izmirdeyimde ondan merak ettim kızın 7 aylıkmı benimde var 6 aylık

izmirdenmişsiniz sizde ne kadar ortak yönümüz var izmirde evlisiniz kan grubumuz bile ayn ama siz büyüksünüz epey galiba..nerden izmirin?

izmirdenmişsiniz sizde ne kadar ortak yönümüz var izmirde evlisiniz kan grubumuz bile ayn ama siz büyüksünüz epey galiba..nerden izmirin?

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3eet cnm izmir:)bucadayım.7 aylık kızım var.izmirliyim aynı andada.23 yaşındayım.sen neresi

burdada hava 32 derece cnm.çok gzl ama.ben de yazı seviyorum.kışın evde oturmkatan çok sıkılmıştım artık.şimdi bol bol geziyoruz
ohh sizde cikarin tadini valla
ama ben bugun disari cikmayacam
geze geze bir hal oldum vallaha
buyuk temizlik yaptim bu arada
ohh sevim ben temizligi yahu:teytey:
slm kızlarrrr giremedim kaçç gündür nete nasılsınızzzzzz

hosgeldin canikom
biz iyiyiz asil sen nasilsin
özlettin kendini hekötükedihüso

hosgeldin canikom
özlettin kendini hekötükedihüso[/QUOTE]

ii bende ne olsun anam cocuktan vakitmi kalıyo mu nete gıreyim :) ek gıdalaarada geçtik 2 saatte bır besliyom

hosgeldin canikom
özlettin kendini hekötükedihüso

ii bende ne olsun anam cocuktan vakitmi kalıyo mu nete gıreyim :) ek gıdalaarada geçtik 2 saatte bır besliyom[/QUOTE]

ii olmaniza sevindim cnm
aynen bende oglumdan arda kalan zamnlarda girebiliyorum ama pcyi genelde acik birakiyorum
neyle basladim ek gidaya

ay cok sicak bugun hava yahuuuuuuu, masallah 35 derece anam yazin yandik vallaha, olur 45 derece vishhhhh, kiz hic durmadi bugun arabada yani vallaha camlari actik araba surdukce kizim kafasini oyana buyana salladi hava gelsin diye :roflol: ay cok komikdi vallaha, ona mi bakim arabayi mi surum diye sastim kaldim, neyse ki eve geldik offfffffffffff

ii bende ne olsun anam cocuktan vakitmi kalıyo mu nete gıreyim :) ek gıdalaarada geçtik 2 saatte bır besliyom

ii olmaniza sevindim cnm
aynen bende oglumdan arda kalan zamnlarda girebiliyorum ama pcyi genelde acik birakiyorum
neyle basladim ek gidaya[/QUOTE]

elma suyu sıktım ilk basta cnm tülbentle daha sonra cici bebeyle yogurt ara öğün sabah kah valtısı
peynir haslanmıs yumurta sarısı pekmez cıcı bebe veya portakallı mısırlı sütlü mılupa sabah kahvaltısı oglenleri sebze corbası böyle devam edıyoz iştee

.............................................................................

ay cok sicak bugun hava yahuuuuuuu, masallah 35 derece anam yazin yandik vallaha, olur 45 derece vishhhhh, kiz hic durmadi bugun arabada yani vallaha camlari actik araba surdukce kizim kafasini oyana buyana salladi hava gelsin diye :roflol: ay cok komikdi vallaha, ona mi bakim arabayi mi surum diye sastim kaldim, neyse ki eve geldik offfffffffffff
vallahi burdada cok sicak
ama burada havalar sapitti corumlucum
sabah 30 u gecen gunesli hava aksam simsekli yagmura birakti yerini
ama yinede cok sicak
olsun seviyom ben sicahi be ya
elma suyu sıktım ilk basta cnm tülbentle daha sonra cici bebeyle yogurt ara öğün sabah kah valtısı
peynir haslanmıs yumurta sarısı pekmez cıcı bebe veya portakallı mısırlı sütlü mılupa sabah kahvaltısı oglenleri sebze corbası böyle devam edıyoz iştee

cnm senin oglun kac aylik olduki
cok erken baslamamismisin sen oyle ek gidaya
4 aydan once ek gidalara baslamak bebegi zorlar cnm
suan sadece tattirmalisin
ben bile 5 ay bitecek sadece meyve püresi veriyorum oda sadece günde 1 kez

herkeze slmlarkızlar.15 gün yokum ben.kocişim yıllık izine çıktı:)bol bol eşimle vakit geçirmek istiyorum.yarın kısmetse denizliye eşimin memleketine gidcez.kuzeninin düğünü var.ordan ayrıda kayınvalidemlerin yazlığı var orda kalıcaz.1 haftada orda kalırız.daha sonra ara ara girerim.herkezi kocaman öptm

vallahi burdada cok sicak
ama burada havalar sapitti corumlucum
sabah 30 u gecen gunesli hava aksam simsekli yagmura birakti yerini
ama yinede cok sicak
olsun seviyom ben sicahi be ya

cnm senin oglun kac aylik olduki
cok erken baslamamismisin sen oyle ek gidaya
4 aydan once ek gidalara baslamak bebegi zorlar cnm
suan sadece tattirmalisin
ben bile 5 ay bitecek sadece meyve püresi veriyorum oda sadece günde 1 kez

hayatım kendi kafama göre vermıyorum doktor verdi
sütüm yaramadıgı için gecen ay 200 gr aldı ege ondan dolayı basladık biz ek gıdalara mecburen

X