Eskı dostların bulusma adresı burası hadı buyrun kızlar

video yukeniyor olabilir sekrim ondan olmayabilir, idare ediyom baska ne olcak adami iste

dur bidaa deneyim
eferim he soyle idare etcen tabe
kiz bakarsin birgun biz gelirik fransaya
cat kapi gelirim sana hehehe ne cat kapi olur ya:roflol:

kız çorumlu kızı büyütmüşsün maaşallahhh yarın kapına dayanırlarr haaa

Neyse sekerler adanali baslicak ben koydum kendimi tv basina optum sizler sonra gorusuruz insallah

klasik muzik cocugun zeka gelisimini olumlu yonde etkiliyor haberin ola

bak bak...........nelerde bilirmiş cadı loram.................kaydirigubbakcemile5kıs söz bebişim olursa dinleticem klasik müzik....:CüvCüv:

corumlucadi masALLAH kizina
ne zaman büyüdüde dans eder oldu zaman ne cabuk geciyor
daha seninden doguma gitmeni bekliyorduk kizin nazli cikmisti gelmemekde kararliydi ne günlerdi
cnm ALLAH bagislasin tekrardan

kıslarrrrrrrrrrrr ben geldim kociş yueni pc aldı bana bende kavuştum sizeeee

slm murgiz hg canim bende yeni firsat bulup gelebildim ama kimsecikler yok nasilsin

günaydınlar herkeze.bugün kimse girmez.herkezin kocişi evdedir.benim kocişim dün izinliydi.bugün mesai kalacak çalışıyo:KK43:ama olsun dün çok gzl bi gündü.dışarı çıktık.yürüyüş yaptık.kızıma harika ciciler aldık.çay içtik yemek yedik.daha sonrada evimize geldik.ama baya yoruldum.değdi tabisositososito

günaydınlar herkeze.bugün kimse girmez.herkezin kocişi evdedir.benim kocişim dün izinliydi.bugün mesai kalacak çalışıyo:KK43:ama olsun dün çok gzl bi gündü.dışarı çıktık.yürüyüş yaptık.kızıma harika ciciler aldık.çay içtik yemek yedik.daha sonrada evimize geldik.ama baya yoruldum.değdi tabisositososito

günaydin sekerim
kiz berrin valla sen bu gidisle herifini batircan ne bu kiz hergun hergun alisveris
yazik kocana anacim biraz aci onadakaydirigubbakcemile3

bak bak...........nelerde bilirmiş cadı loram.................kaydirigubbakcemile5kıs söz bebişim olursa dinleticem klasik müzik....:CüvCüv:

bacim sen hele bir dogur
ben buraciklardan yollayacam bebene klasik muzik
hehe bebeis icin önce heriften haber ver sen anladin onu:1shok:

izmir bugün çok gzl.bende dışarı çıkayım bari.sizden bugün tık yok.kızımın karnını doyurdum şimdi.arabasını alıcam.parka götürcem.hem açık hava ii gelecek.hadi öpt herkezi

eet kızlar.yine ben:)şimdi kızımla gezmekten geldik.hava çok güzeldi.kızımı parka götürdüm.bi sdevindi yavrum.sürekli sevinç çığlıkları atıyo.oyun oynuyo benle:KK70:ayy çok hoşuma gitti ya.eve yeni girdim.annem çağırdı birazdanda oraya gidicez.

corumlucadi masALLAH kizina
ne zaman büyüdüde dans eder oldu zaman ne cabuk geciyor
daha seninden doguma gitmeni bekliyorduk kizin nazli cikmisti gelmemekde kararliydi ne günlerdi
cnm ALLAH bagislasin tekrardan

sagol canim cumlesininkini bagislasin rabbim, evet pek bi nazlidir benim kizim, biri gulunce Merve derkene yuzunu eyip utanmis rolu yapior kaydirigubbakcemile3​

X