Eskı dostların bulusma adresı burası hadı buyrun kızlar

berrincim masallah kizina darisi bizlere isallah

gecmis olsun cnm
benim oglum 3.5 aylikken 7 kiloydu cnm
bence senin oglununda masallahi var

sanki az gibi geliyo bana loracım ya öğlene kadar uyuyo zor kaldırıyom doktor ii değil öyle erken kalkması lazım diyo napıcam bilmiyorum boyuda 67 cm

slm canim benim nasilsin?
bende her asida cok zorlaniyorum bide asi vuruldugu zaman doktor ikiser ikiser vuruyor 2 ay sonrada sonkez ikili asisi var sonra nihayet 1 yasina kadar bekleyecek canim benim kizim agladigi zaman inan bende hic dayanamiyorum
oglusunun kilosuna masALLAH
benim kizimda 6700:nazar:

birgülcüm allahtan uykus sersemiydi ağladı ama yavrum neye ugradıgını sasırdı bizimde son ikili aşımız temmuzun 21 de sonra rahatlıycazz inşallah

yaaa siz bensiz nası topik açarsınız ballllllllllllllllllllllllllllll gebertcem seni aklı fikri hala bebede :eek:klava::mymeka:sanki biz doğurduk köşeye koymduk mannak mı nekaydirigubbakcemile kıslar valla hepinisi çok ösledim yaa kimse gelmio ne sohbete ne msne bi gün toplaşsak şöle eskisi gibi sohbet etsek fena mı olur

hıh şöyle bende dedim unuttu beni dünür bura kalabalık zira gweçi hepiiiiimmiiiiiiiizkardeşiiiiiiiiizzzz.....yerimsenibenneyse cnm sende damadı öp belki bigün denk geliriz

seninki ne kadar oldu bacım.7 kilo demişin maşallah toplu olmuş benim 3.250 ydi..benimde bi ara babası giderken 8.30 ta emip uyuyo 11buçuk 12 ye kadar uyuyodu ama değişti şimdi iki kere kalkıyo 12 ye kadar o karnının tokluğuna açlığına görede değişir yaa doyuyo demekki çok uyuyo

kilosu ii cnm.zaten bu aydan sonra artık kilo alımları yavaşlıyo bebklerin.benim kızım 6 aylıkken 9200 dü.şimdi 10 kilo olmuştur diye düşünüyorum.bence çok kilo ii değil.sağlıkları yerinde olsun yeter.3.150 doğmuştu kızım

kız erkek bilmiyorum ama.kızlar genelde 10 gün önce geliyo.buna bende şahit oldum.kızım sabırsız davrandı.tam 11 gün önce geldi:)

selam kızlar pek takılamıyorum nete Ceren hanım hasta diye.
bugünlerde daha iyi oldu ama hala iyileşmedi.
birde bu hafta büyük temizlik yaptık

geçmiş olsun canm...benm bebeğimde hasta bende giremiyorum valla bi hekko deyip uçuyorum:)))

kız erkek bilmiyorum ama.kızlar genelde 10 gün önce geliyo.buna bende şahit oldum.kızım sabırsız davrandı.tam 11 gün önce geldi:)
haklisin berrincim bencede kizlar daha erken geliyor
benim oglum 10 gun sonra geldi mesela gununden
selam kızlar pek takılamıyorum nete Ceren hanım hasta diye.
bugünlerde daha iyi oldu ama hala iyileşmedi.
birde bu hafta büyük temizlik yaptık

gecmis olsun darkcim
bugun bende hastayim malesef grip oldum

yaaa siz bensiz nası topik açarsınız ballllllllllllllllllllllllllllll gebertcem seni aklı fikri hala bebede :eek:klava::mymeka:sanki biz doğurduk köşeye koymduk mannak mı nekaydirigubbakcemile kıslar valla hepinisi çok ösledim yaa kimse gelmio ne sohbete ne msne bi gün toplaşsak şöle eskisi gibi sohbet etsek fena mı olur

hosgeldin cnm
sohbete gecemedigimiz icin burayi actik
ayni zamanda gorusemesek bile kendinizden burda haber verin

Amanın amanın dolmuş taşmış buralar
Loracım ancak fırsat bulabildim haber verdiğinden beri
Tekrar sağol bitanem beni de unutmadığıın için :asigim:
Ama çok kaynatmıssınız nasıl okuycam ben bu sayfaları şimdi :eek:klava:
Tanıdık tanımadık herkeslere SELAMLAR kızlarrrrrrrrrrrrrrr
:lepi:

Hosgeldin sabirsiz, merhaba sekerler,
gecmis olsun loram nasiklsin kiz iyi bak kendine he, ule nerde duruyordun sen bi gun keske gorusebilsek ne guzel olur hemi

X