Eskı dostların bulusma adresı burası hadı buyrun kızlar

nbr cnm.çok geçmiş olsun.aman bebeğedikkat et
sagol bidenem
Amanın amanın dolmuş taşmış buralar
Loracım ancak fırsat bulabildim haber verdiğinden beri
Tekrar sağol bitanem beni de unutmadığıın için :asigim:
Ama çok kaynatmıssınız nasıl okuycam ben bu sayfaları şimdi :eek:klava:
Tanıdık tanımadık herkeslere SELAMLAR kızlarrrrrrrrrrrrrrr
:lepi:
bacim seni unuturmuyuz hic
nasilsin isallah hersey yolundadir
Hosgeldin sabirsiz, merhaba sekerler,
gecmis olsun loram nasiklsin kiz iyi bak kendine he, ule nerde duruyordun sen bi gun keske gorusebilsek ne guzel olur hemi
bacim sagol
kiz ne nerde duruyodun
nerde oturuyorummu diyon
dogru yaz hele baci sorunu
nerde oturyon diyosan kölnde bacim

Hosgeldin sabirsiz, merhaba sekerler,
gecmis olsun loram nasiklsin kiz iyi bak kendine he, ule nerde duruyordun sen bi gun keske gorusebilsek ne guzel olur hemi
hb cnm maşallah sende büyütmüssün bebekeri :nazar: negüzel ya bütün kızlar toplaşmış hehe :sm_cool:

sabırsız h.g cnm
hoşbulduk canım teşekkürler kaydirigubbakcemile2 bebeği büyütmüssün maşallah :nazar:
daha dün gibi hamişşliğin
ben hala doğuramayanlardanım
:roflol: :nazar:

hb cnm maşallah sende büyütmüssün bebekeri :nazar: negüzel ya bütün kızlar toplaşmış hehe :sm_cool:

hoşbulduk canım teşekkürler kaydirigubbakcemile2 bebeği büyütmüssün maşallah :nazar:
daha dün gibi hamişşliğin
ben hala doğuramayanlardanım
:roflol: :nazar:

bacim sende dogurcen hemde catir catir
dr a gittinmi ne diyorlar

sagol bidenem

bacim seni unuturmuyuz hic
nasilsin isallah hersey yolundadir
Canımsın :asigim:
çok şükür her şey yolunda bebe dışında
bizede tüp yolu göründü :nazar: okadar sene boşa kürek çekmişiz sorun eşimdeymiş senağlama
beterin beteri var yinede şükürler olsun

Canımsın :asigim:
çok şükür her şey yolunda bebe dışında
bizede tüp yolu göründü :nazar: okadar sene boşa kürek çekmişiz sorun eşimdeymiş senağlama
beterin beteri var yinede şükürler olsun

canimsin herseyde bir hayir vardir
buda sizin kaderinizmis demek
sende isallah bir gun bebe sahibi olcan
kiz nasil özlemisim seni he

canimsin herseyde bir hayir vardir
buda sizin kaderinizmis demek
sende isallah bir gun bebe sahibi olcan
kiz nasil özlemisim seni he
canım benim bende çok özledim :eek:
gecelere 3lere kadar konuşurduk hehe kaydirigubbakcemile2
eski sohbetler kalmadı artık
hamişşliğin dün gibi daha sende büyütmüssün bebeyi :nazar: maşallah kuzuma
bi ben kaldım galiba :roflol: sırnaşık şey

sabırsız seni tam hatırlayamamıştım ama şimdi çıkardım.evet hayatım bebeği büyüttüm.çokşükür.7.ayımız bitti.darısı başına inş hayatım.şimdi zar zor uyuttum.ama uyudu sonunda
iidir loraım sen nasılsın.bebişimde ii.birazdan eşim gelcek.onu bekliyorum.kızıma alışveriş yapıcaz.mama falan değişik şeyler alim diyom.bide ciciler alcaz.daha geçen gün aldım fakat.ben biraz alışveriş delisiyimde.kocada bıkçak yakında benden.delikafaduldenlaelaelaelaelae:sm_cool:

canım benim bende çok özledim :eek:
gecelere 3lere kadar konuşurduk hehe kaydirigubbakcemile2
eski sohbetler kalmadı artık
hamişşliğin dün gibi daha sende büyütmüssün bebeyi :nazar: maşallah kuzuma
bi ben kaldım galiba :roflol: sırnaşık şey

evet valla ey gidi gunler eyyy
kac yil oldu tanisali saka maka
isallah senin bebisinide görmke nasip olcek kusum

he loracum demek ki unutmamisim koln evet okey,
bende size Merve'nin dum tek tek sarkiyla oynamasini ve baska bi video eklicem ama daha yuklenmemis siteye cok guzel oynuo sipa :KK70:

sabırsız seni tam hatırlayamamıştım ama şimdi çıkardım.evet hayatım bebeği büyüttüm.çokşükür.7.ayımız bitti.darısı başına inş hayatım.şimdi zar zor uyuttum.ama uyudu sonunda
iidir loraım sen nasılsın.bebişimde ii.birazdan eşim gelcek.onu bekliyorum.kızıma alışveriş yapıcaz.mama falan değişik şeyler alim diyom.bide ciciler alcaz.daha geçen gün aldım fakat.ben biraz alışveriş delisiyimde.kocada bıkçak yakında benden.delikafaduldenlaelaelaelaelae:sm_cool:

ohhh alin valla sefaniz olsun
iyi olmaniza cok sevindim berrincim
aman alisveris yapcaz diye herifini iflas ettirme bacim bu krizde
saka saka valla bizde yarin cikacaz alisverise ogluma yeni oyuncaklar alacaz teyzesi

he loracum demek ki unutmamisim koln evet okey,
bende size Merve'nin dum tek tek sarkiyla oynamasini ve baska bi video eklicem ama daha yuklenmemis siteye cok guzel oynuo sipa :KK70:

yerim o cimcimeyi ben
buyumuste düm tek tekmi oynarmis
gelcenmi nan kölne
gelirsen almanyaya mutlaka haberim olsun he yoksam parcalarim seni vallaha

he valla bacım adam iflas etçek yakında.amannnn boşver.benmi düşüncem kendi düşünsün.:dance:

ohh ohh iice kalabalıklaştık yine.keşke hep böyle kalsak.kızımdan bana fırsat kalmıyoki.her istediğini şimdiden yaptırıyo valla:)işimiz iş he.beni iice parmağında oynatıyo kuzum

ah su aralar biraz bozuyuz herifle, kafasi yerinde degil, sinirini uzntusunu hep benden cekio, bi de bi suru borc var onun derdindeyiz malesef bu ara pek mumkun degil ama gelirsek haber vercem sozum var sana ulaaaa,
aha bu video da bana opucuk atio kizim dum tek tek yuklensin koycam

Dailymotion - MERVE DUM TEK TEK :KK70: - a Amis et Famille video
bacim daha oncede dedim idare ediver bu ara herifini
leyn video olmuyo niyeküne acep:uhm:
he valla bacım adam iflas etçek yakında.amannnn boşver.benmi düşüncem kendi düşünsün.:dance:

ohh ohh iice kalabalıklaştık yine.keşke hep böyle kalsak.kızımdan bana fırsat kalmıyoki.her istediğini şimdiden yaptırıyo valla:)işimiz iş he.beni iice parmağında oynatıyo kuzum

yazik bacim az aciyiver herufu
sen hergun yaz bacim buraya biz girince hep yazarik sart degil yani ayni anda olmasi
bebelerden pek mumkun degil zati
ayni anda hepimiz burda olsak sohbette bulusurduk zati

evet bacım fırsat buldukça yazıyom.geçmişede bi göz atıyom arada.bakim neler kaynatmışınız diye

evet bacım fırsat buldukça yazıyom.geçmişede bi göz atıyom arada.bakim neler kaynatmışınız diye

bende öyle valla
berrincim kizina klasik muzik dinletiyomusun
ben dinletiyorum ve mayisiyor hep
bugun yine actim muzigi mayisa mayisa bi uyudu sipa
sende alistir bence
klasik muzik cocugun zeka gelisimini olumlu yonde etkiliyor haberin ola

X