Eskı dostların bulusma adresı burası hadı buyrun kızlar

artik cekmem bende gercektende cok hosuna gidiyor
loracim bazen anne olduguma okadar cok sükrediyorumki anlatamam simdi kizim beni dah aiyi taniyor gözlerimin icine bakip gülüyorya inan beni mahvediyor annelik ne güzel duyguymus cok sükürki tatdik bu duyguyu diyorum
yagizla nurun arasinda gün var degilmi ? sende ocak ayinda dogum yaptin

loracim bende cikiyorum canim benimkide 10 dakkaya geliyor yarin yine görüsürüz insALLAH
öptüm canim yagizida öp benim icin

bende ardayı yatırdım bulaşıl makinasını çalıştırım geldim ne kadar çok yazmışınız ayolll

anam okuyamam le ben bu kdar sizi he, nettniz boyle, ayni bizim topikdeki gibisiniz masallahiniz var vallaha :roflol: kulaklarim zangir zangir cirliyor, bu ne be, kizi uyuttum oglani uyuttum, simdi de ortaligi toplucam kiza yemek hazirladim buzluga atim da donsun, uy geri kalan seyleri bitirmem lazim kocis geliyor yarin ay az kaldi hayirlisi ile insallahhhhhhhhhhhhh

anamm bukadar yazılırmı yaaaa offfffffffff vallla okunmaz bunlar sizin çocuklar küçük dabı yazın bakemm yazınnn sızz görecem ben sizi acuk buyusunlerdeee:)))

melek sen cocugu yatırdınmı nan ne geziyon defol gıt yat -tatlicadiarzu-

slm kızlarrrrrrrrrrrrrrrrr
kimse yokmu yaaa ee o sate kadar konuşursanız geç kalkarsınız.....tembeller szi:)))

slmm mende deldimmm

canım slm hoşgeldin topğimize ev sahibi daha uyuyo ben karşılaıyıym seni lora yokken bura bana aittir:))))delikafaduldendelikafaduldenpaşaportsuz girimezzzz:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:sırnaşık şeysırnaşık şey

selam hatunlar..
nasılsınız bakalım?
dun ugrayamadım topıge.kontrolumuz vardı.cok sukur hersey yolunda sımdılık.
bebegımız ters duruyordu dönmüş nihayet.hihoyyyt

kimse uyanmamış galiba nerdesiniz hatunlar huhuhuuuuuuu[/B:dilcikar:

gunaydin melek kafa
yagiz bey 6da dikildi ayaga mamasiydi altiydi degistirdim yedirdim geri uyuduk
güzel uykudan sonra beraberiz
slmm mende deldimmm
hosgeldin bacim naber
slm kızlarrrrrrrrrrrrrrrrr
kimse yokmu yaaa ee o sate kadar konuşursanız geç kalkarsınız.....tembeller szi:)))
gunaydin bacim napak senin gibim caliskan hatun degilik biz
selam hatunlar..
nasılsınız bakalım?
dun ugrayamadım topıge.kontrolumuz vardı.cok sukur hersey yolunda sımdılık.
bebegımız ters duruyordu dönmüş nihayet.hihoyyyt
gunaydin cnm
kontrolununuzun ii gitmesine cok sevindim
bizimde bu ayin sonunda kontrolumuz

herkesler günaydin
kiz ayse ev sahibi diye bir sey yok baci
bizim kizlarla karar verdik bu topige ben sadece actim leyn
hepimiz ev sahebesiyiz

ay sabah sabah çok mutlu oldum ya:):):)topiği daha bugün gördüm.benden önede kaynatmışınız tabi.2 gün evde yoktum.eskiler v,burdaa holeyyy:sm_cool::sm_cool::sm_cool:

X