- 19 Nisan 2009
- 23.601
- 17.909
- Konu Sahibi SARILARIN FILIZ
- #1.261
Nurdancigim devam olarak sen evlilige de haxur degilsin bak kariywr planlarin var evlilik hatta duzenli iliski gibi ibsani kisitliyor cok iyi bir burs kazansan gitmezsin yurtdisina. Ozgur bir kadin egitim ve kariyer yolunda da ozgur oluyor ha neslinin esi gibi olur egitimden kariyerden anlar desek ancak. Kaldi ki uzun zamandir ogrencilik hayati aile ile yasam derken ev gecimi ev duzeni konusunda pratigin yok pat diye yaza evlendin emrah gibi biriyle evlilik ailesi ile alt ust oturmak tipik gelinlik modu is hayati ev isleri.bunlara hazir musin kaldurabilirmisin bunlari cok iyi dusun. Ben hazir olmadini dusinuyorum ve buyul bir sevgi bile olsa bu sana bu konuda fayda saglamayacak bedenen ve beynen yorgun sinirleri yipranmis birine donusrbilirsib sorumluluklaein agir gelmesinden dolayi. İyice dusun ozgur ruhlu bir insansin evlilige hazir da degilsin hele ki emrah ve icli disli bir yasam tarzi aile ile. Senin tarzin degil
Konusmak istersen 24 saat whatsupdayim canim.
yaşamadan hiç bir konuda yorum yapamıyorum şuan canım, emrah ın ailesini de bilmiyorum vs. ama az önce de yazdım sana evlilik konusunu emrahla yada başkasıyla en azından 1 sene erteliyorum. acele bi karar vermek niyetinde degilim yani. bide filizim daha kariyer yapabilirsin diyorsun da artık 30 yaşındayım ben yaa burs imkanı şu bu olsa bunu gençlere verirler bana neden versinler ki o yuzden benim gözüm o kadar yükseklerde degil. benim öncelikli niyetim aldıgım sorumlulugu hakkınca halledip projeyi teslim etmek, sonrasını sonra düşünecegim ama büyük hedeflerim yok yani. ev düzeni konsuunda da ben emraha da söylemiştim harikalar yaratmamı bekleyecekse benden hayal kırıklıgına uğrar die. hala da aynısı geçerli. daha beceriklisini istiyorsa herkes bulmak da özgür
altlı üstlü oturma konusunda da emrah benim şartlarımı kabul eder ve devam edecek olursak eğer, ailesini tanımadan yorum yapamıyorum bu konuda. valla ancak dua ediyorum doğru yolu bulabileyim diye