Günaydın arkadaşlar, o kadar uzun zaman oldu ki girmeyeli, birşeyler yazmak garip geldi şimdi. Topiği canlı tutamadık maalesef. Ben de az az giriyordum, sonra Doğa'nın vedasından sonra elim varmadı ne yazık ki. Duygu ve Doğayla görüşüyoruz ara ara, Nurdan'la da arada görüştük ama diğer arkadaşlarla sadece buradan görüştüğümüz için yazma ihtiyacı duydum. Sanırım herkes ayrı ayrı topiklerde takılıyor. Arada ben de bulurum sizi artık bulunduğunuz yerlerde
Güzel arkadaşlıklar kurduk burada, dilerim daha uzun uzun yıllar devam eder. Face'den de bazı arkadaşların hayatlarındaki gelişmeleri, iyi olup olmadıklarını takip edebiliyoruz. Diyet bitince devam ettiremedik galiba muhabbeti. Belki ortak payda bulmak zor oldu, belki yoğunluğumuz artmıştı yeterince vakit ayıramadık, ne olursa olsun bir kopuş oldu.
Görüldüğü üzere veda tadındaki yazılarda hiç iyi değilim. Zaten veda etmeyi sevmem, bitişlere de inanmam. Bu sene hayatımın en yoğun iş dönemlerinden birini yaşadım, yaşıyorum. Yine de fırsat buldukça, yazdığınız topiklerde veya burada iletişim kurmak isterim.
Ben zaten pek disiplinli diyet yapmıyordum biliyorsunuz, şimdi de hiç yapmıyorum. Yalnız dengelemeyi öğrendim biraz. Spor haftada 3 gün yapmaya çalışıyorum, olmazsa 10000 adımı geçmeye çalışıyorum. Özel durumlarda, gezmelerde, tatilde dikkat etmiyorum yediklerime, hareketimi artırmaya çalışıyorum. Uzun bir süredir 67-68 kg civarında geziniyorum. 66'yı da 69'u da görmüyorum tartıda. Aslında birkaç kg vermek istiyorum ama konsantre olamıyorum bir türlü.
İş yoğunluğum, dediğim gibi felaket düzeyde. Hiçbirşeye yetişemiyorum hissi içindeyim. Sağlıkla ilgili bir sorunum yok şükür. Güzel ülkemizdeki olaylara üzülüyorum sık sık, bir şey bitiyor, bir şey başlıyor, bana hiç bitmeyecekmiş gibi geliyor, üzüntümü, kızgınlığımı kelimelere dökmekte yetersiz kalıyorum...
Benden havadisler böyle, hepiniz iyisinizdir inşallah. Tekrar görüşünceye kadar hoşçakalın...