Merhaba kızlar, hepimize güzel bir hafta olsun inşallah
Ben çok güzel bir haftasonu geçirdiğim için, bugüne de sendromsuz başladım
Haftasonu malum dünya tatlısı, pamuk şeker bir misafirimiz vardı
Maşallah yolculuk sonrası girmiş yazmış zaten buraya da
Topiğimizin ilk buluşmasını gerçekleştirdik böylece, açılışı yaptık, devamı da gelir artık
İlk buluşma değil gibiydi, sanki daha önceden tanışmış, buluşmuş gibiydik
Duygucuğumun güzel, huzurlu yuvasını gördük, dünya tatlısı Kuzeyi gördük, tabi ben Doğa kadar kaynaşamadım ama ilerleyen zamanlarda farkı kapatırız diye düşünüyorum
Gezi detaylarını misafirimiz anlatır diye düşünüyorum, ben sadece çoooook ama çooookkk keyifli olduğunu, en kısa zamanda tekrarlamak istediğimi söylemekle yetiniyorum
Cemrem de bahardan kaynaklı iştah yoğunluğu yaşıyor anlaşılan. Yalnız değilsin canım, hepimiz öyleyiz
Geçici bir durumdur diye düşünüyorum. Haftasonu biz diyet falan unuttuk gitti, hatta kızlar bana öyle gaz verdiler ki ben diyeti komple unuttum diyebilirim artık
Nurdancım, hem yolculuk, hem proje işleri devam ediyor senin de, Allah kolaylık versin canım. Proje demişken, geçen hafta o kadar uğraşıp teslim ettiğim projede değişiklik olacak diye bu sabah bildirdiler, sistem de çalışmıyor o değişikliği yapmak için, bitti diye rahatladığım bir işin eksik kalması tarif edilemez
Çarşamba günü İstanbul yolcusuyum
pazar günü döneceğim. Olabildiğince bol gezmeye çalışacağım. Mutlaka git diyeceğiniz yer önerileri varsa değerlendirmeye açığım