Günaydın kızlar, dün fırsat bulamadım, bugün bir bakayım dedim ne var ne yok diye
Yoğunluk devam ediyor, bu hafta nasıl geçti anlamadım. Haftasonu evde hem yayılıp hem ara ara ütü işini halletmeyi düşünüyorum. İzmir'de hava çok değişken, yazlıkları çıkarsam mı diyordum ama bu hafta da bekleyeyim olmazsa, önce yapılması gereken ütüleri yapayım, yazlık çıkarması kolay
Haftaya bitirilmesi gereken proje raporu, yeni proje önerisi var, inşallah yetiştiririm...
Nurdanım kocakafanla bozukmuşsun yine kuzum, en kısa zamanda yoluna girer inşallah canım
Bozuşmanız bir bakıma iyi aslında, birbirinizi daha iyi tanıyorsunuz
Yolculukların da hep keyifli geçsin, ben Ankara'nın size o kadar yakın olduğunu bilmiyordum yaa, 3.5 saat nedir ki, bence de gidilip gelinir
Duyguşumla arada iletişim kuruyoruz ama keşke daha sık görüşebilsek
Doğacım doğacım, canım benim, İstanbul yolları görünmüş bir yandan, regl olmuşsun bir yandan
çok sevindim canım çooooookkkk
Haftaya bir aksilik çıkmazsa buluşuyoruz inşallah
Sen de çok yoğunsun biliyorum, kolay gelsin, hem iş, hem sağlık problemleri ile uğraşıyorsun. İstanbulda da bir çay içmeliğine de olsa deniz kenarına kaçabilirsin inşallah canım
Bu arada cerrahi yöntemleri araştırmaya başlamışsın, hayırlısı olsun kuzum, acele etme, artılarını eksilerini değerlendir, mutlaka iyi bir yer düşün diyeceğim ama eminim düşünüyorsundur, o yüzden hayırlısı olsun diyorum canım. Biraz belirginleşsin, konuşuruz zaten detaylıca. Koçla olan problemini biliyordum ama artmış gitgide, neyse birşey demiyeyim ben en iyisi, yoksa fena şeyler diyeceğim ona
Sunacık oğluyla meşgul bolca, baban da yanındaydı yanlış hatırlamıyorsam, o nasıl iyi mi, alışabildin mi duruma, sen de kendine dikkat et, 3 tane erkekle ilgilenmek çooook zor çoooook, Allah kolaylık versin
Atladığım bir şey var mı bilmiyorum, hızlıca bakabildim. Şimdilik benden bu kadar, hepinizi öpüyoruuummmm