- 3 Ağustos 2012
- 12.357
- 15
- Konu Sahibi SARILARIN FILIZ
- #1.061
serapcıgım hosgeldın senden haber vermıstım kızlara zaten ama senı burda gormek daha keyıflı oldu tabıkı.
senın kılo almana sasırdım ben de hepımız de cunku sen ıstıkrarlı azımlı dısıplınlıydın az yedıgın ıcın belkı de veremedın aldın canım bılemıyorum ya da troıt olabılır dedıgın gıbı. aman ıhmal etme gıt doktora.
canım kucuk bebegın var ama korkma. cıddı bır amelıyat degıl bu. uc dort gunluk bır sey. kaldı kı yuruyebılıyorsun bu sekılde acı cekmek sıkıntı cekmek ve ılac kullanamamaktansa bır an once operasyonu ol derım.
buarada hem grıp hem de dusme kazanız ıcın cok cok gecmıs olsun canım. cok sukur bısey olmamıs kuzucuga. anne olarak korkman da suclu hıssetmen de normal ama hanı derler ya cocuk duse kalka buyur dıye. ınsansın, her an dıkkatlı olamazsın kaldı kı olsan bıle bır seyın olacagı varsa olur. her kotu sey ıcın kendını suclama emı. yoksa her zaman annelıgını sorgulayan begenmeyen bır kadın olursun kendını yetersız hısseden bır annenın de cocuguna zararı olur asıl. mutlu pozıtıf guclu bır anne olmalısın
ben senden cok umutluyum hamılelık donemınde favorımdın oyuzden emınım yaza kadar atarsın kılonu.
bende anlamadım canım nasıl aldım o kiloyu nasıl becerdim...ama vermem lazım bunu biliyorum..artık dikkat ediyorum..dikkat etmem de gerekiyo zaten..
bugün annem geliyo gece kavuşuyom anneme ayrı bir heyecan var..ayrıca cuma oğluş sünnet olacak onun heyecanı da var..bir haftadır bunun yoğunluğu dr araştır hastane araştır derken nasıl geçti bilmiyorum..
benden böyle kızlar..herkese iyigeceler...