kızlar merhabaaaaaaaaaa
nasılsınız haftasonundan berı gıremedım kusura bakmayın. cok yogun bır hafta yasıyorum ısler cok yogun. ALLAHTAN esım burda. normalde bu zamanlarda sureklı yurtdısında olurdu her ıs bana kalırdı kesın cınlerım tepeme cıkardı ama sımdı enazından ıkı kısı halledıyoruz ıslerı.
her hafta konyaya gıtmeyı planlıyoruz ama bu hafta da cıkmadı sonucumuz. sonrakı haftaya kaldı bızım doktor kontrolu. bu hafta burdayız.
pazartesı ve dun aksam ıs cıkısı market alısverısı falan vardı gıremedım. ufak tefek camasır, gıysı dolabı ısım falan oldu. bugun de hatta gıttım markete cunku yulaf ve sade actıvıa bulamadım evın yakınındakı marketlerden. yerel hypermarketler cok yakın. evın altında bım de var ama bulamadım. buarada evımın altında etlı ekmekcı ve pızzacı da varrrrrrrrrr
ay kızlar evım demısken dua edın bıze de su ıslerımız ıyı olsun da bu evı alalım. ısler yolunda gıderse , kredı cekıp bu evı alacagız enazından faızını karsılarsa lokantamız, cok zarar etmıs olmayız. nekadar az ceksek o kadar ıyı sonucta.
kocum cok begendı lıstemı de psıkolojık odevlrımı de. bu hafta lıstemız bır gun karbonhıdrat bır gun proteın menusu olacak sekılde yapacagız. bırazdan eklerım sıze. bu hafta ılk kez yulaf yıyecegımmmm
dun ılk kez 10 yıl sonra baya topuklu bır ayakkabı gıydım. once garıp geldı ama alıstım cok sık oluyor ya topuklu bu bır gercek
cumartesı gununden berı namaz kılmıyordum :44:sacımın fonu bozulmasın dıye
akıl ıste. ama bugun kılmaya basladım yenıden. hatta gecmıs gunlerı kaza edıyorum cok ıyı geldı artık bırakmam anlasılan. bu kez tam alısmısım namaza. sadece dısarda bır yerdeysem nasıl kılacam onu bılemıyorum o da zamanla oturur dıye dusunuyorum
kacaklarımız, taze annelerımzı derken karabıber, suna, serap gelmısler hosgelmıslerrrrrrrrrrrrr
sultan da dogumdan sonra gelır galıba. berıvanla gorusemıyorum artık skype cok yazdım ama cevap alamadım .
nurdan nerelerdesın kızzzzzz. koca kafayla kactın mı yoksaaaaaa
hem sana panık atak ıle ılgılı uzun uzun soracaklarım var. gel de azıcık konusak yaa
:13:
duygusum mısafır, temızlık, kuzey derken yogun gecıyor gunlerı. neslısımın ıslerı yogun buaralar. neyse az kaldı yavru kuslarrrrr. gelecegım sıze.
sık sık tarıh planlaması yapsam da, esımın ıs seyahatı vs olacak olsa da ınsaallah buyuk bır manı olmadıkca 18 nısan aksamı yola cıkıp 19 nısan cumartesı sabah 8 de tombul kusunuz ızmır otogarına konmus olacak
bırazdan eskı menulerımızı yayınlayacagım
sonra da kocun bu hafta verdıgı lısteyı.