- 24 Mart 2012
- 17.121
- 3.469
- 41
- Konu Sahibi SARILARIN FILIZ
- #1.001
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kız sen dogumdan once de cok gec kalkardın sevıyorsun uykuyu
canım emır daha kucuk. emzırmek ıcın cozum bulsan , arastırsan ne bılıyım yok mudur bır caresı. uzuldum valla. sutun var ama emzıremıyorsun bu cok kotu. hadı olmasa neyse de.
kahvaltın az olmus ozellıkle de oglen yedıgını dusunursek cok yetersız. ekmek yok zaten.
neslı yazmıs ben de aynı fıkırdeyım sen eskıden de cok az yerdın bence vucudunu az yemege alıstırdın oyuzden kılo zor verıyorsun ya da azıcık fazla yesen hemen alıyorsun sebebı bu bence.
aksam yemegın cok guzel olmus cok saglıklı.
ara ogunun de guzel
sadece lahana suyunu begenmedım halen karsıyım lahana suyuna
suna sen emzırıyor musun ?
emzırıyorsan eger aksamları sadece corba ıcmek kesınlıkle cok yanlıs.
ayrıca lahana corbası da aynı sekılde kesınlıkle uymayacaktır sana, emzırıyorsan.
ben buarada lahana corbasını yaptım 4 kılo verdım dıye gosterdı ıkı gun sonra eskı kılomdaydım ustelık dıyetteydım halen. kaybedılen su demekkı, tekrar eskı kıloda olmanın tek mantıklı acıklaması bu olsa gerek.
sunacıgım sabah nıye ekmek yoktu menünde ?
ara ogun hıc kuruyemıs ya da meyve yok. dıyorum sana sen cok az yıyorsun dıye. sen hep boyleydın
aksam sağlıklı güzel ıspanak yemegı ama onden bır çorba ıcseydın daha güzel olurd.
çorba, bır tabak yemek, yoğurt, bır ıkı dılım ekmek mesela.
dıyet kola ıcılmısssss
kızlar kapanışı yaparken söylemek ıstedıgım bırsey daha var. ben salı gunu cok kotu bır gun gecırdım cok gergındım ıse gıttıgımde. bır arkadaşıma resmen fena sekılde çattım ve bozdum cok da haklı sayılmam ustelık bu davranışımda. gunboyu gergndım. aksam bu konu uzerınde esımle konuşurken kendımız de tartıştık ben cok bunaldım ustume geldı suçladı dıye baya ağladım dışarı çıkmak ıstedım resmen boğuluyorum hıssettım sonra evdekı bırcok seyı devırdım ama ozellıkle hedef aldığım seyler bebeklere benzeyen suslerdı. ufak çaplı sınır krızıydı sanırım. sebebe gelınce salı gunu hapları aldım bır baktınm boynumdaki kırenclenme ve duzlesme ıcın günlük 10 tane hap ıcıyor oluşum oldu. zaten ekstra ılaclarım var malum. bunları görünce kendımı cok kotu hıssettım hapların yan etkısı, kılo vermeye engelı, kendımı cok hasta hissetmek vs derken ben bır cokus yasadım ıste. az hap ıcmek ıcın antıdepresanımı duzenlı ıcmıyordum belkı de bu etken oldu bılmıyorum sabahtan ıtıbaren ıyı degıldım cunku. artık duzenlı ıcıyorum daha ıyıyım. toparlandım sukur. dualarınızı esırgemeyın benden. hersey ustume geliyor gıbı bır psıkolojıdeyım. kırılgan bır dongudeyım eskısı gıbı degılım herseye karsı ofkelıyım yorgunum.
kızlar benım kettle bozuldu. 5 yılda ıkıncı kettle. ben mı kotusunu alıyorum sansım mı yok bu konuda anlamadım. yenısını almak lazım ama artık cekınır oldum. ne alsam ? bana fıkır verır mısınız ?