Selam kızlar, topiğmiz hareketlenmiş bakıyorum biraz
Serap ta gelmiş hoşgelmiş, kayıp arkadaşlar ortaya çıkıyor yavaş yavaş
Aklımda kaldığınca alıntı yapayım, Sunacım lahana suyunu niye önermediğimizi sormuşsun, tek tip şeyler sağlıklı olmadığı için denemiyoruz o tür şeyleri, ama anladığım kadarıyla sen ek olarak lahana suyu içiyorsun, yani bir öğünde sadece bunu içmiyorsun, öyleyse denemende sakınca yok tabi, süte etkisini bilmiyorum ama oğlun emmeyi bırakmış galiba zaten. Benim çocuğum yok, durumu bilemem ama hazır sütün de varken emse çok faydalı aslında. Sen güzel kilo vermişsin, şu an boyuna göre kilon fazla değil, kafana takma bence fazla, istediğin kiloya ulaşmanın çok zor olmadığını görüyorsun nasılsa, yavaş olsun, sağlıklı olsun
Serap ayağına ne oldu, ben kaçırdım galiba, ya da unuttum kusura bakma, çok çok geçmiş olsun, acil şifalar dilerim. Ayağın düzelmeden fazla zorlama derim ben, sağlık en önemlisi. Oğluna da geçmiş olsun, olur böyle şeyler, eskiler boşa dememişler "çocuk düşe kalka büyür" diye
İşle beraber bebek büyütmek çok zordur diye düşünüyorum, bebeğe kim bakıyor? Soru yağmuru gibi oldu ama olur o kadar
Hoşgeldin tekrardan aramıza
Doğacım girememiş dün, haftasonu epey yoğundu, bu hafta da işleri yoğun olacaktı galiba ama inşallah arada fırsat bulup gelir
Nurdancık Ankara'da galiba, tam emin değilim, kafam karıştı hangi günler vardı, hangi günler yoktu:44:
Duyguşum gelmiş sabah, ben tahmin ettim zaten mj'daki sorunu, olur öyle şeyler
bugün iletişimin yolunu bulduk çok şükür
Cemremde de durumlar güzel gidiyor, hep böyle devam etsin inşallah
ben bugün daha iyiyim canım, sadece iş yoğunluğu devam ediyor, biraz azalsa iyi olacak
Sen de hem 60'lı rakamlara indin, hem
tüp bebek hazırlıkları içindesin, herşey yolunda gitsin ve bebeğin en uygun zamanda gelsin inşallah
Fotoğraf eklemişsin, hemen girip bakıyorum
Doğacım benden de fotoğraf istemişti ama bu ara boşladım biraz, en kısa zamanda çekip koyacağım ben de