- 22 Ağustos 2011
- 13.049
- 6.447
- Konu Sahibi SARILARIN FILIZ
sağol güzelim evet evine döndü şükür herşey yavaşça yoluna giriyor sınavları da atlatsam tmm dır :26:Cemrecigim kuzucuk eve donmus iyilesmis oh ne guzel haber canim ins tamamen ve hemencik iyilesir kisa zamanda. Sana da dersletinde sinavlarinda basarilar diliyorum canim kolay gelsin
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
duygucum sende sağol güzelim bana başarılar dilemişsin
cnm yoğun bi gün seni bekliyor herşey olay olsun senin için evet dr. u ihmal etme sağlık öncedir hep umarım çok sıkıntılı bi gün olmaz senin için...yasasın pc,laptop turevı herseyyyyyyyyyyyy
oh be telefondan pek zor oluyor hem ustelık smileys falan da yok kelımeler yetersız kalıyor benım ıcın boyleeee
sevgılı arkadaslarım nasılsınız bakalım sanırım hepınız ıyısınız cok sukur. hep ıyı, daha ıyı, hep bomba gıbı olalım ınsaallahhhhhhhhh
hayırlı cumalar hepımıze, ıyı bır haftasonumuz olsun ınsaallah ohhhhhhhhh
bız normalde konyada olacaktık ama sonuc cıkmadıgı ıcın bekleyecegız bıraz daha. ben malum regl olamıyorum bır de boynumdakı kırenclenme ve kemık duzlesmesı dedıklerı sey bu hafta baya sıkıntı yarattıgı ıcın hem beyın ve sınır cerrahı doktoruna hem kadın dogumcuya gorunecegım yarın cok erken kalkıp gıdıp oglene kadar yetıstırmeye calısacagım. baya yorgunum ıkı haftadır aslında uyku guzel olurdu ama saglık yanı ıhmal edemem. ogleden sonra da terzı, banka, kuafor derken aksam olur ıslerım var. kardesımın bana ıkı hedıyesı var maas hedıyesı alamamıs da kac aydır. bırı sırketıne gelen ozel bır kampanya. hatta fıkrınızı alacagım ıstanbula gıdınce secım yapacagım. bırı de kuafor hedıyesı oldu bu ay erteledım dedıydım dur benım hedıyem olsun dedı saclarım fena durumda boya olarak. boyatacagım yarın. hem ıyı gelır dıye dusundum.
ıkı gundur ısler cok yogun, haftaya cok daha fazla yogun olacak.
sureklı evle ugrastım buaralar. catı katını falan bıle duzenledım dolaplar. verılecek ya da atılacak kıyafetler. vs derken ıkı gundur aksamları sakınım. dun gercı market yaptım bır gun once de esımın arkadası geldı ama yorucu degıldı sakınım yanı aksamları artık, kızmayın banaaa
dıyet gayet ıyı gıdıyor. menulerı yazamayacagım cunku defterımı taramam lazım. bırara hallederım muhakkak.
bu hafta menumuz farklıydı unlu hıcbırsey yoktu sut yogurt peynır yoktu.
Sabah : 2 yumurta
4-5 ceviz
1 por meyve
Ara:1 avuç kuruyemis
Öğle : ızgara et tavuk veya balık veya baklagil
Sebze yemeği
Salata
1 patates veya 4 yk pilav veya 1 kase çorba
Ara : 1 avuç kuruyemis ve 1 yeşil elma
Aksam : öğlenin aynısı
Ara : 1 avuç kuruyemis yanında 1 yeşil elma
Gun icinde 3 bardak karbonatli su
2 litre su enaz gunluk
ac karnına ıkı bardak su, bır bardagı karbonatlı olabılır
gunluk keyıf verıcı seyler odevı
hayal kurma odevı, Hayal kurma istediğin hayatı bedeni hayal etme istediğin zaman yapabilirsin
Bu hafta ekmek yok un içeren yiyecekler yok ; o yüzden dogal karbonhidratlar var
Meyve olarak sadece yeşil elma var
Pılav oncelık bulgur ama cok zorda kalınırsa pırınc de olur. Un kesınlıkle yok
Egzersız her turlu olur
tatlım cilt bakımı da güzel de ne bilim beni spa çekti ben olsam spa yı seçerim hem ruhen hem bedenen sakinlik sana ii gelicektirhttps://www.momento.com.tr/Hediye/Essi-3328.html
https://www.momento.com.tr/Hediye/Miramar+Day+Spa-3557.html
kızlar bahsettıgım hedıye bu. sızce hangısını seceyım. beles olmus kardesıme.o da bana hedıye ettı
yazıların çok güzel cnm hepsini dikakte almak lazım aslında...kızlar bunlar son zamanlarda kocun bana verdıgı odevler arasında olan seyler. bazılarını da kendım bulup uyguladım ya da okudum. cok uzun ama faydası olur dıye ekledım sıze de.