- Konu Sahibi SARILARIN FILIZ
canım bende çalışsam inan bu kadar uğraşmam hatta sadece pencere ve kapı için yardımcı Tutardım ayda bir gelsin diye diğer işleride eşimle birlikde yapardım boşver yani canın ne zaman isterse o zaman yap önemli olan yaşam alanı,yaaa sen neden bu kadar yoğunsunyaaaaaa kıyamam kendini ihmal etme aman hasta olma emi benden sana bol enerjilerrr..evet gezi planlarını düşünmeye başladım fikirleri sana anlatcam sende bana anlat sonra ortak bir plan çıkarırızzz
ohhh maşallahhh canımmm hadi bakalım haftayaa 6lı rakam tebrikleri alcak gibisin bu arada bebiş nasıl oldu?
sanada kocaman maşallahh harika görünüyorsunnn tebrik ederimmm bu arada oğluşunada maşallahhh benim için kokla annesi
Aynen öyle canım, teşekkür ederim moral desteği için Bu ara gerçekten ekstra bir yoğunluk var, beklenmedik projeler çıktı, üst üste denk geldiler, zaten süregiden işler vardı, üstüne bunlar da eklenince pert oldum ben Enerjin hep yüksek olsun arkadaşım, faydalanıyoruz biz de arada iyi oluyor
Gezi planları heyecanlandırıyor beni çooook, yalnız ben düşünmeye başlayınca dönüp dolaşıp yeme içmeyle ilgili bir program düşünürken buluyorum kendimi bu ara aç kalıyorum galiba Şimdilik kafamızda toplayalım, sonra fikir alışverişi ile netleştiririz, ana organizatör sensin, ben destek elemanım Gezilecek yerlere sen benden daha hakimsin, tabi şimdilik
günaydınn arkadaşlarımmm nasılsınızz bakim herkezin keyfi yerindedir insallah harika bir gün bizim olsunnn...bu arada neslişim sormuşsun alıntıda yazmayı unuttum listemi uyguluyorum herşey yolunda herşeyden önce saatlerime uyuyorum ve çok ciğniyorum hattaaaaaaaaaaaaaaa dün misafirliğe gittimm hatta ondan giremedim neyseeee yine envayi çeşit ikramlar vardı haşhaşlı kek,milföylü bir tatlı,ıspanaklı börek,tonbalıklı salata,kuskuslu salata ben bunlardan sadece tanbalıklı salata ve kukuslu salatadan yedim diğer ikramları ev sahibiminin baskısıyla sadece çatalın ucunda sadece tadına bakmak için yedim harika bir irade gösterdimm yani neyse kızlarrr duygu kaçar ara öğün saatim geldi birşeyler atayım ağzımaa keyifli günlerrr
Misafirlikte kendini tutabilmek en zoru, bu nedenle en kocamanından alkışlar sana gelsin Hele ben haşhaşlı, tahinli şeylere hiç dayanamıyorum hiiiiiççç, Denizli'de de çok yaparlar hmmmmmm.. Ayyy bu ara zaten tatlı krizindeyim