- 24 Mart 2012
- 17.121
- 3.469
- 41
- Konu Sahibi SARILARIN FILIZ
ben de kılomuyu yazayım 100.6
duygus, nurdan ve cemrem kaldıııııııııı huuuuuuuuuuuuuuu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Anaaammmmm nerdesiniz bakayım kızlar, işten çıkmadan gireyim dedim, ancak fırsat buldum, kimsecikler gelmemiş Benim felaket yoğun ve koşturmacalı bir günle başladı haftam, inşallah böyle devam etmez.. Pazar günü temizlik yaptım, evle ilgilendim biraz, pestilim çıktı tabi haliyle. Duyguş ta bugün temizlik modundadır, kolay gelsin diyorum Geçen hafta yoğunluktan doğru dürüst spor yapamamıştım, bu hafta öyle olmaz inşallah. Ayrıca bugün yarın regl olacağım, fena şişkinlik ve gerginlik hissediyorum. Bugün yeni listeye başladım. Geçen hafta akşam yemeğinde karbonhidrat yoktu, yemekten sonra birşey yoktu, bu hafta akşam aynı devam ediyor, öğlen de karbonhidrat yok. Yani kısacası Allah kolaylık versin bana Slow-Fast-Slow haftalar olarak geçiyor program. Sonucu güzel olur inşallah Bu sabah kilom 66.9 kg, geçen haftaya göre 400 gram vermişim, çok şükür diyorum, yavaş yavaş hedefe ulaşacağım inşallah Doğacım tartılmayacak sanırsam, diğer arkadaşlar inşallah bol --- görmüşlerdir.
Benden şimdilik bu kadar, akşam enerjim olursa girerim ama pek sanmıyorum..
artı görmekten öte tarih koymak beni tetikledi cemremm :18: Eski kayınvalide adayımın söyledikleri aklıma geldi biran, ki güyaa beni kızı gibi severdi o. E şimdi emrah ın ailesiyle ilk kez tanışacagım, beni gördüklerinden kilomu olumsuz olarak algılamalarını istemiyorum :18: Yani tam 4 4 lük herşeyi güzel desinler istiyorum :18: O yuzden de bugun kendime gazı verdim, ve artık böyle gidecek inşallahh
Yeğenin de daha iyiymiş sanırım canımcım, daha da güzel haberlerini alırız inşalahh
yaa zaten hala telefonum gelmedi canım whatsap yok bende Meğer elim ayagım olmuş akıllı telefonun özellikleri yaa, şimdi sadece arama yapan ve mesaj atan bir telefon resmen eksik gibi geliyor bana Teknoloji bagımlısı oldum ben sanırım
Yaa şimdi laf aramızda ben emrahın parfum gidip begenip aldıgını düşünmüyorumi kesin kardeşine demiştir al die Ama dediyse bile en azından parfum almayı düşünmüş olması ve kardeşine benm çiçek kokularını sevdigimi söylemiş olması lazım kii bu da benim koca kafam için çok büyük bir adım Ama azmettim o adama çiçek de aldıracam şimdilik parfumun haklı zaferini kutluyorum sadece
Ayy sen neden o kadar kötü oldun yaaa Gerçi tüm yazdıklarını okudum daa sen neleri atlattın be canım, ne saglık sorunları eşinle ilgili sıkıntılar atlattın, artık sapasağlam bir psikolojin var hiç bişey yıkamaz seni merak etme Sadece ikizler burcu esintisidir o depresyon halleri Bana da oluyor arada Bak mesela son görüşmemizden önce emrahtan ayrılmak için bahane arıyordum, ama o akşam sadece hediye alması deil, konuşmalarımız hareketleri, sözleri falan o kadar güzeldi ki yine çok aşığım diye geziyorum ortalıkta Geçer geçer hiç bir ruh hali ikizler burcu kadınını hele hele benim filizimi aslaa yıkamaz
Oyy ne isterim gelmeyi filizim ama işte kızlara da dedim, her hafta ankaraya gidip gelmek hem beni yoruyor, hadi onu da geçtim babamı zihnen fazlasıyla yoruyor Bide izmir çıkartırsam adama beni evden kovabilir :18: O sebeple sizin buluşmanızı kıskançlıkla takip edecegim ve o gün sizi whatsap tan didikleyecegim Ama haziranda benm sözümde nişanımda buradasınız ben anlamam
yani şimdi hava demeyelim deee iştee öle bişeyler gibi yanii
Yaa tarih konulunca benim gözler oldu böleee O sebeple kendimi diyetin serin kollarına bıraktım, yukarda cemrem ee de yazdım hiç bir sorun olmasın istemiyorum ben fiziksel olarak da huy hareket olarak da.. Ee huyum açısından kendime güvewniyorum bi falsomu bulamazlar, fiziksel olarak da elimden geleni yapacagım
ben hep nisanda olur söz nişan diye düşünüyordum aslında canım, ama emrah dan hareket gelmeden ben de adım atmayacagım da diyordum hatırlıyorsundur Kendisi açtı konuyu son buluştugumuzda. Ne zamna olsa falan die, önce bi nisan dedik, ama benim git gellerim ankaraya, hazırlıklarla yeterince ilgilenemiyor olacagım, emrah da ancak borçlarını kapattı, adağı varmış onu halleti falan, ne yapabilirse birikim olarak ancak başlayacak yapmaya, dedik en mantıklısı haziran olsun Bizim doğum günleri de o ay zaten, haziranda 3 bayram olacak bize
Giyim olarak da tanışmak için gediklerinde, ya diz hizasında kalem elbise giyerim diyorum ( geçen bi denedim çok hoşuma gitti, hem fazlalıkları da hiç göstermiyor ) ondan 1 hafta sonrada isteme söz nişan hepsi bir arada olacak, işte o kısımda ne diyecegim çok sıkıntılı Evde olacagından abiye giysem olmaz, ee nee giyecegim ben o zamann Hadi bakalım herkes düşünsün hazirana kadfar bi fikir verin bana
seneye nisanda tekrar gidin o zaman ben de geleyim anlaştık mıı
haftasonu planların yapılmış çok sevindim canım ne de güzel planlar bunlar Yola da giriyor herşey Daha da güzel olsun inşallahh
Sultancıgımla da tekrar konuşursan çok selam söyle canım benim Ayyy kıyamam yaa zor da geçiyormuş hamileliği rabbim şifa versin inşallahh :26:
Annenle babanın arasındaki sıkıntı da tez zamanda düzelir inşallah canım benim yaa :26: Benm annemle babamda bi küstümü aylarca birbirlerinin yüzüne bakmazlar aynı evde ama sonunda düzelirler senin de öyle olur canım Amaa lütfen en çok kendine dikkat ett Hep başkalarının işleriyle uğraşmaktan kendini ihmal ediyorsun bide ıslak saçla dışardaydım diyosunn Terlik geliyo terlikk
ben de kılomuyu yazayım 100.6
ayyyyyyy ne oluyor canım yaaaaaaa sana boyle. buaralar ıslerın cok yogun. bak bu hafta da oyle olacakmısssssssss:18::44: kolay gelsın canım aman dıkkat et kendıne emı. buaralar hepımız kendımızı cok yoruyoruz farkındayım valla. :26:
hımmmm lısten zormus canım ya. ama senı canı gonulden tebrık edıyorum lısteye uymak cok zor bırsey. azmıne hayranım vallaaaaaaaa
oyyyyyyyyy kılo da verılmısssssssss bahara 60 olacaksın sekerımmmmmmmmmm
tartılmayacaktım da duramadım yıne kuduruk bennnnnnnnnn allahtan kotu rakam gormedım kocun dıyetıne baslamadan oncekı kılomu gordum bu zamana kadar 101.5-102ler bıle cıkıyordu bazen 101. ben anlayamıyorum malum haplar var. regl de olmadım hepsı odem yapıyor
gercek kılom ne, gercekten bılmıyorum bennnnnnn hıccccccccc
ıyı aksamlar kızlar
nasılsınız ? Ozledım valla burda sohbet etmeyı. Hepımız cok yogunuz denk gelemıyoruz ya. Ama sukur saglıgımız ıyı hepımızın aman ıyı olalım da baska bırsey ıstemem valla.
Ben evı talan etmıstım hatırlarsınız o bıttı. Sonra ıvır zıvır seyler ıle ugrastım yıne. Gozume takılıyor hersey sankı. Delı bır sey oldum galıba ama bugun etkısı cıktı ortaya. ıcımden hıcbırsey gelmuyor mutfagı toplamak bıle. Kafam dagılsın enerjı toplayım dıye ara verdım herseye ve hem yasam kocumla hem sızınle gorusuyorum. Lıste ve genel psıkolojım konusunda cuma gorusemedık hastaydı ancak yenı yenı gorusuyoruz bu aksam. Tam toplayınca sıze yazarım.
Kızlar benım copum karıstırılıyormus meger hırsız gıbı olan cıngeneler var ya onlarmıs. Bır kac yıl once hırsızlık da olmus apartmanda. Huylandık huzursuzlandık ınsaalah bırsey olmaz onlem aldık kendımızce. Evde altın para yok da yıne de ınsan urkuyor ıste.
Cumartesı gunu cok acayıp uyumusum sonra alısverıs vs ıslerını hallettım market vs. Esıme gıttım akp bayragı aldım dusunun chplı bır aılenın kızı olarak. Daha neler yasayacagız kımbılır. Kendıme dugun ıcın portfoy canta buldum uygun onu aldım. Bır kac şal aldım turban ıcın. Cok guzel kap buldum hem de 30 tl ınsanın ınanası gelmez. Guzel gunluk bır canta ve bırkac sey daha alıp geldım kendımı odullendırdım kocumun tavsıyesı ıle ama esım bosayacak bu gıdısle. Artık kredı kartı kullanmadan dısarı cıkayım dıyorum. O lazımdı bu lazımdı. Tarzımı degıstırıyorum vs bunları anlamaz benım esım. Gormemıs mı boyle seyler. Bır de oyle boyle degıl cok tutumlu bır adamdır. Zor oluyor yanı calısan bırı olsam da ona bunları anlatmak. Dogal karsılamasını saglamak. Namaz kılmaya da kendıme etek aldım. ıyı oldu. Daha duzgun oldugunu dusunuyorum bu sekılde.
Cumartesı de evde baya ıs hallettım aksam. Sonra da guzel fılmler denk geldı ıkı bucuga kadar fılm ızledık esımle.
Pazar gunu guzel bır kahvaltı yaptık sonra sınemaya gıdelım dedık eyvah eyvah seans acılmamıs ıvedık ızleyelım dedık ekmek kuyrugu gıbı kuyruk ve dolu bır seans derken avcumuzu yaladık sonrakı seans cok gectı beklemedık dondurma yedık bıraz dolastık derken eve donduk. Esımle cok uzun zaman sonra ılk kez cıkmıs olduk ona ıyı geldı ben cıkardım zaten. Yavas yavas yuruyerek eve geldık mesafe olarak 15 dk normalde zaten. Yakın yanı.
Neyse sonra ben dolap cekmece ıslerıne koyuldum heryerı duzelttım utu yaptım bıraz. Bır suru atılacak ya da verılecek sey cıkarttım heryerdekı cekmeceler elımden gectı tozu da aldım vs derken baya yoruldm haftalık yemegımı yapmaya zaman da kalmadı gucum de kalmadı
bugun yapayım dedım ama hıc gucum yok mutfagı bıle toplamadım valla. Kocla gorusuyorum sıze de yazayım ayrıca dedım. Bırkac gun yogun olurum bugun yapmadıgım ıslerı yapacagım kıtap degıstırmeye gıdecegım ha kıtap demısken kısa notların oldugu kpss kıtapları aldım ıns vakıt buldukca okuyacagım
aklımda kalanlar bunlar sanırım kızlar. Hepınızı opuyorum guzel bır hafta olsun ıns hepımız ıcın.
Günaydın günaydın günaydınn sabah şekerlerimmm nasılsınız bakimmmm görüşmeyeli , bende enerji yine full maşallahh haftasonum misafir ağırlamakla geçti dünde malum temizlik günüm evim ışıl ışılll oldu bugün evin keyfini sürcem inşallahh neyse aklında kalan alıntılara geçeyimmm
nurdancım sen istersen başarırsın biraz gayret güzelim eminim harika olcaksın keşkelerin olmasınnn bu arada elbise resimlerin açılmıyor tatlımmm.. canım menünede baktım bence gayet iyi ,olur öyle minik kaçamaklar hemde ilk gün çok normall kilo verdikçe kaçamak yapmak istemicen
neslişim bal kaymağım nasılsınnn seni neden bu kadar yoruyorlarr yaaa bak acı biber sürerim ağızlarına yormasınlar seniii 3 lü buluşmada mekanlardan biride alsancak olur mutlaka yani program biraz dağınık ama ben karşıyaka,alsancak,inciraltı yani izmirin en güzel yerlerini gezdirelim diyorum neysee son bir haftada kafa kafaya veririz senlee
cemrecim ablanın çocuğuydu sanırım nasıl oldu?
ve doğacık fındık kurdummm geriye sayım başladı çok heyecan yaptımm haberin olsunn en rahat giysilerini hazırla ben yorulmak bilmem haa ona göreee şimdi menülerini değerlendirmeye geçeyim
canım tüm menülerini inceledim gayet başarılarr birbirinden değişik lezzetli ve yerinde şeyler gördümm hafta sonu minik bir dondurma kaçamağı olmuş afiyet olsun arada olur öyle şeylerr valla benimde canım çekti neyse sevdik menülerini
evet atladığım varsa af ola ben şimdi bir yeşil çay alayım şöyle keyif yapayımmm hak ettimm hadi hepimize keyifli günler ..
Ellerine sağlık canım, evin zaten pırıl pırıl, iyice ışıldamıştır kesin Ben de bir gazla pazar günü temizlik yaptım biraz. Gerçi camlar, kapılar çooook uzun zamandır ellenmedi ama olsun
Yaaa yoğunluktan fenalık geldi gerçekten, şimdi de yapmam gereken bir iş var aslında ama başlamadan foruma gireyim dedim, sonra fırsat bulamıyorum. Oooo gezi planlaması hafif hafif şekilleniyor bakıyorum Son hafta kafa kafaya verip netleştiririz canım. Nerede ne yiyeceğimize, hangi mağazalara bakacağımıza kadar belirleriz Ben de pek heyecanlıyım
Bu arada senin menü nasıl gidiyor, uygulayabiliyor musun? Herşey yolunda mı?
ohhh maşallahhh canımmm hadi bakalım haftayaa 6lı rakam tebrikleri alcak gibisin bu arada bebiş nasıl oldu?kızlar iyi günler kaç gündür topiğe giremedim misafirlerim vardı yatıya kaldılar olmadı biraz önce gittiler bende ortalık topla derken bu saat oldu birazdan da okula gdicem gitmeden kilomu yazayım gelince geçmişi okuyup cvp yazarım akşama
kilom 70.300 geçen haftadan bu yana 700 gr vermişim pazartesi tartıldım bugün tartılamadım fırsat bulup yazamadım 69 a ramak kaldııııııııııııı en kısa zamanda görmek nasip olsun banadaaaaaaaaaaaaaa bakalım rakibelerim ne alemde akşama okuyyacağım ben şimdi kaçtım
slm kızlar doğacım şimdi gördüm yazını ben pek giremedim girdiğimdede detox sayfalarına falan girdim çıktım kusura bakmayın biraz fazla kilo işini kafama takmıştım ama belgelerle geldim geneee
buyrun kızlar 69 dan 62 yee :) memnunum şu an 59 beklesin beni hepinizi kocaman öpüyorum paşamda büyüdü bu aradadaa
kızlar iyi günler kaç gündür topiğe giremedim misafirlerim vardı yatıya kaldılar olmadı biraz önce gittiler bende ortalık topla derken bu saat oldu birazdan da okula gdicem gitmeden kilomu yazayım gelince geçmişi okuyup cvp yazarım akşama
kilom 70.300 geçen haftadan bu yana 700 gr vermişim pazartesi tartıldım bugün tartılamadım fırsat bulup yazamadım 69 a ramak kaldııııııııııııı en kısa zamanda görmek nasip olsun banadaaaaaaaaaaaaaa bakalım rakibelerim ne alemde akşama okuyyacağım ben şimdi kaçtım
slm kızlar doğacım şimdi gördüm yazını ben pek giremedim girdiğimdede detox sayfalarına falan girdim çıktım kusura bakmayın biraz fazla kilo işini kafama takmıştım ama belgelerle geldim geneee
buyrun kızlar 69 dan 62 yee :) memnunum şu an 59 beklesin beni hepinizi kocaman öpüyorum paşamda büyüdü bu aradadaa