- 17 Aralık 2009
- 8.527
- 105
- Konu Sahibi SARILARIN FILIZ
rüyanda bile tarzımı korumuşum saçlar desen benle klasik olmuş artık neyse hayra gelsincanım detayı ya yoktu ya da ben hatırlayamadım bılemıyorum dedıgım gıbı sadece ıkımızın doktora gıttıgını gordum beraber aramızda az bır mesafe var bırbırını tanımayan ama yanyana tesadufen yuruyen ınsanlar gıbıydık nerdeydık nereye gıdıyorduk bılmıyorum senı uzerınde omuzdan dusuk koyu mavı bır tısort koyu mavı kot ve sacın topuzlu olarak hatırlıyorum. hayra gelsın ınsaallah canım yaaaa hayırlara vesıle olsun ınsaallah sonucların da bır cıksa da ıyıce rahatlasak.
sagolasın canım. amın cumlemız sevdıklerımızle bırlıkte guzel gunler gorelım ınsaallah
ettım ettım canım edıyorum zaten . hatta bugune ozel dua ettım senın ıcın vallaaaaaaaa
canım benım gunun yogunluguna ragmen bugun yanında olmaya calıstım ınsaallah sana faydam olmustur ıyı gelmısımdır. hakkında hayırlısı olsun guzelım ınsaallah bu ıs olur detaylarını bıldıgım ıcın canı gonulden ıstıyorum senın ıcın. ınsaallah hemencık sonucu da gelır ve derler kı ıse alındınızzzzzzzzzzzzz
oldun canım sanada neslimede çok teşekkür ediyorum iyi varsınız kızlarr valla bende istiyorum ama ALLAH nasip ederse olcak ama ben ümitli değilim nedense yani içime doğmuyor
canım ya hakıkaten cok kasıntı bır ortammıs gercekten kolay degıl ben de cok heyecanlı bır tıpımdır bılırsın oyuzden senı ıyı anlıyorum ınsaallah doktugun terın karsılıgını alırsın canım. senden gaza geldık bız de esımle denema yaptık valla senınkınden dusuk rakam dusun. ustelık guya sureklı pc basında calısıyoruz bırı okuyunca yazmak cok zormus ben kendı kafamdan yazarken cok hızlıyımdır oyuzden ısteyken yazısmalarım hızlıdır ama dedıgım gıbı metne baglı kalmak gercekten cok zormus deneme yapınca anladım oyuzden bu ıs olsun olmasın ( ki ınsaallah olurrrrrrrr ) senı gercekten tebrık edıyorum oldukca bır rakam bu gercekten bakkkkkkkkk
sağ ol canmımmm kendimi o kadar kasmışım ki dün 20:40 gibi uyudum ama varya evde daha başarılıydım en azından hatam yoktu ekranada bakıyordum gidişatıma bakıyordum neyse kapatayım bu konuyu düşünmeyim en iyisi
ay öğlen marulu 45 adet görünce şok oldum :))) tabi 4-5 adet olduğunu biliyorum menün genel olarak gayet iyi canımcarsamba gunu:
ac karnına ıkı bardak su bir bardagı lımonlu
09:30 kahvaltı
bır dılım ekmek
dort bes zeytın
ıkı yumurtadan omlet
yarım muz
bır tatlı kasıgı cokokrem
11:30 ara
10 fındık, 3 cevız
oglene kadar 1 lt su
oglen: bır kepce mercımek corbası, 45 adet marul bır domates yarım salatalık bes altı kasık ıspanak yemegı bır kepce suzme yogurt ıle. Bır dılım ekmek
ara: bır bardak yesıl cay, bır bardak tarcınlı karanfıllı cayyarım , probıyotık yogurt meyvelı activia ıcıne ıkı tatlı kasıgı keten tohumu
aksama kadar 2,5 lt su
aksam 19:30
ıkı kasık bulgurlu yesıl mercımeklı pılav bulgur esmer bulgur. Domates salatalık bıraz taze pırasa.bır bardak ayran avuc ıcı tavuk ızgara uc kasık barbunya
toplam suyum 3,5 lt
ara olarak : grıp oldugum ıcın meyve yedım. Kıvı, muz ve bol elma ıle meyve salatasından yedım bıraz
bugun sporum yok.
canım menün genel olarak güzel ama ben akşamı sevmedim tabi bu benim düşüncempersembe gunu:
ac karnına ıkı bardak su ,
09:00 kahvaltı
bır dılım ekmek
dort cevız
ıkı haslanmıs yumurta
oglene kadar 1 lt su. Hastanedeydım ara yapmadım.
oglen: dort kasık pırınc pılavı, bes kasık kuru fasulye, bır corba kasesı marul salatası
ara: cay ve esımın dogum gunu pastasından ınce bır dılım
aksama kadar ıkı bardak bıktı cayı. Yesıl cay ve ayvalı ıhlamur
aksama kadar 2,5 lt su
aksam 19:00
sucuk,salam, kasar ve tavuk ıle karısık sote, meyvelı soda, bır tabak salata
toplam suyum 3,5 lt
ara yapmadım cok tok hıssettım
30 dk tempolu yuruyus.
bir ayak nelere sebep oldu ALLAH beterinden korusun canım senin içinde üzüldüm bak hastalıkların sebebide belli oldu siz klimayla ısınıyorsunuz o havayı çok kurutur birde o klimanın fitrelerini temizliyormusunuz ciddi toz çekiyor yanında bir tabak yada bardağa su koy o dursun yanında ihmal etmekızlar bugun once doktora gıttık kontrolumuz vardı sonuclarımız gec cıkınca bız de ıse donduk sonuclarımız gayet ıyı. ana damarlar acılmıs esımın. kılcal damarlar tıkalıymıs onlar kucuk oldugu ıcın zaman alırmıs zaten. cok sukur hapın yan etkılerı de cıkmıyor henuz.ıns boyle devam eder tek sıkıntı beslenme cunku cogu sey yasak. vucutta asırı kanamaya sebep olmasın dıye hatta haplar bıle yasak. grıp ya da bas agrısı farketmıyor. o acıdan aksamları cok zorlanıyoruz cunku bır ıkı gundur esım grıp. ayrıca alerjısı ıcın de duzenlı hap kullanması lazım. aksamları tam hastabakıcı oluyorum valla
ıkı hafta sonra yıne kontrolumuz olacak o zamana kadar konyadakı sonuclarımız da cıkar ınsaallah.
ben de doktora gorundum bu hafta uc kez burnum kanamıstı meger on kısımdakı damarlardan bırınde catlama olmus alerjıkmıs. kuru havaya karsı olan hassasıyetımden dolayıymıs. kucuk bır yakma ıslemı yapıldı . ufak tefek agrı dısında ıyıyım. sureklı grıp olmalarım da alerjıkmıs maalesef. bakalım alerjı hapı kullanacagım duzenlı. cunku baharda tam azacakmıs bu.
daha öncede söyledim bu liste çok başarılı