Doğacım şu grip tez zamanda gitsin senden inşallah, bırakmadı yakanı, yolacağız onu topikçe sonunda
Kuaföre git canım, sana çok iyi geliyor, hele epeydir hiç kendinle ilgilenemedin, çok iyi hissedersin eminim. Ben kuaförde iş biraz uzasa bile sinir olan bir tip olduğum için kuaförde rahatlamak yerine geriliyorum
Tersim biraz galiba bu konuda
Makyaj dedin de hakikaten uzun zamandır yine makyaj falan hak getire bende
bb kremi ben de sevdim, bendekinin güneşten koruyucu etkisi de var, kışın iyi bir çözüm oldu. Ben de La Roche Possay'nin bb kremini kullanıyorum, daha bitmedi, ya ben az sürüyorum, ya krem bereketli çıktı, küçük bir tüp ama bitmedi.
Canım, liste çok önemli değil bence, zaten isteyen yazıyor kilosunu, az kişiyiz, gözden kaçma gibi bir durum da yok nasılsa. Bence böyle iyi ama arkadaşlar farklı fikirdeyse de uyarım ben.
Doğacım uzun süredir düzenin yok, stres çok, bence az bile almışsın arkadaşım
Yaşam koçun diyet konularına da girmeye başladığına göre güzel ilerliyorsunuz, paylaşımlarını bekliyoruz canım. Bize de fikir olur belki, yeni şeyler öğreniyoruz birbirimizden, iyi oluyor. Duyguşumun da sonuçları çıksa da diyetisyenle görüşse bakalım neler diyecek:44:
Maşallah Cemrem, çok güzel vermişsin, 6'lı rakamlara doğru düşüş devam ediyor
İçimize doğduğu gibi, 6'lı rakamlarda da hamile kalacaksın inşallah
Gezmelere devam bakıyorum
, iyi iyi tadını çıkar valla, pek güzel oluyor gezmek
Sevgiliyle de işler yolunda maşallah
Kilo vermen de ayrı güzel bu arada, tebrik ediyorum canım
Ben bu hafta aldım ama sayılmaz o