- 22 Ağustos 2011
- 13.049
- 6.447
- Konu Sahibi SARILARIN FILIZ
3 kilo vermişsin tebrik ederim seni cnm dediğin gibi belli başlı şeyleri öğrenince gerisi geliyor tatlımtam gaz devam ediyporummmamin cnmgünaaayydıınnnnnn
filizcim girmişş yinee dün akşam o saatlerde ben sevgilimle beraberdimm aslında fırçalamam gerekiyordu onu ama görünce dayanamadım fırçalayamadım tatlı dille söyleyince de bi hoşuna gitti bana diyo ki " sen böle pek bi sempatik oldun, istedigin herşeyi yapabilirim şuan " taktigimi buldum yani artık ben
yarın sabah da istanbul yolcusuyum zaten benden istedigi bişey olan varsa zevkle yollarım canlarım
filizim in yoluna girmeye başlamış herşey yaşam koçuyla görüşmelere de dönmüşsün kilo konusunda da zamanla halledersin hiç kafana takmaaa valla son 1 aydır diyet namına hiç bişey yapmadım ama 3 kilodan fazla verdim zaten kafamızda oturan belli başlı şeyler var, o yuzden sadece o kurallara bile dikkat etsek gitmesi gereken gidiyor işte sen de zamanla halledersin canım benimmm
cemremm de tam gaz devam ediyor ,nşallah nisan mayıs gibi de en güzel haberleri alacagız cemremden
duyguşum la neslişim de girmemiş haftasonu :44: gerçi duygu haftasonları girmez pek ee neslicim dee gaziantep teydi yemiştir inşallah fıstık ezmelerinden bol bol
öpüyorum kızlar hepinizi buralarda sizleri bekliyorum benn
ooo neslicim gelmiş hoşgelmiş antepte tatlıya doymana sevindim bende bugün regly oldum bende tatlı istiyorum hemde nasılGünaydın kızlar, Antep'ten dün akşamüstü döndük, evde çanta boşaltma ve çamaşır yıkama asma işleriyle uğraştım, sabah ta işlere daldım ama şimdi kahvemi alıp geldim
Antep çok güzeldi, sadece Cumartesi günü öğleden sonra çarşıya çıkabildik, tadı damağımda kaldı Duyguşum ve Doğacımla haberleşmiştik zaten, kayınpederim hasta, epey yaşlı, iştahı yok, bariz bir hastalığı yok ama iyi de değil. O yüzden evde çok vakit geçirdik, gelinlik yaptım epey. Yeme içme bolca oldu tahmin edebileceğiniz gibi Hele tatlıyı çok fazla yedim, uzun bir süre canım tatlı birşey istemeyecek sanırım
Gitmeden önce tartıldığımda 67.5 kg idim, bu sabah tartıldığımda 67.7 kg. +200 gramla kurtardığım için çoooook mutluyum Bugün Mevsimlerden Roma'da kaldığım yerden devam ediyorum, 5. Listeye başladım.
Benden haberler böyle, şimdi iş çıkmadan geçmişe dalayım hemen
200 gr almana sevindim cnm bravo ben olsam en az 2 kilo alırdım orda5.ci listen kolay ve bol --li olsun
sağol cnm evettttttt bende artık tüp bebek yolcusuyummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmsenin dediğin gibi 60 ların tadını bebişimle çıkarıcam inşlhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh:81::81::109::109::119::119::124::124: Anaaammmmmmm bomba haber buradaymış yaaaa Cemrem ne diyeceğimi bilemiyorum canım, çok çok sevindim, Allah gönlüne göre versin, tez zamanda hayalini kurduğun bebeğine kavuşasın inşallah
Sizin evde nasıl bir bayram havası vardır şimdi Eşinin bir Ooohhhhhhh çekmiştir, emeklerinizin, çabalarınızın karşılığını almaya başladınız, devamı da su gibi akıp gelsin inşallah
hemde nasıl rahatladı varya anlatamam size nasıl ağladık birbirimize sarılıp,
bi güldük bi ağladık deli gibiyiz resmen inşlh bundan sonrası bebeğime adım adım yaklaşmaya kaldı:119::119::119::119::119::119::119::119::119: