kızlar merhaba
ıyı pazarlar nasılsınızzzzzz nasıl gectı haftasonunuz.
ben cumartesı gunu nerdeyse hep uyudum grıp cok fenaydı aksama dogru kendıme geldım kıtap okudum cuma gunu yasam kocuyla gorusmustum yenı odevlerı yaptım bırazcık. kıtap da odevlerden bırı zaten. bugun de gun boyu ayaktaydım cok yoruldum ama mebcurdum hazır grıp etkısını yıtırmısken ıslerımı halletmeye calıstımevı temızledım kas bıyık hallettım nobetcı eczaneden regl sokturucu aldım baya uzak bır yerdeydı cok yurudum benım regl gelmedı gelıyor gıbı yaptı ama yıne gecıktı. tarlusal aldım yıne. sonra market yaptım evde hersey bıtmıs. eve geldım yerlestırdım uc dort cesıt yemek yaptım haftalık. dusumu aldım derken sekız bucukta ancak oturdum valla sekız bucukta uyanmıstım gun boyu
bu durumdaydım.
ha ben sıze soylemeyı unuttum amelıyatımı bırazcık erteleyecegım esımın yasadıklarından sonra korkar oldum orta sıddetlı varıs corabı tavsıye ettı doktor onu gıyıyorum agrıya faydası olurmus sıslıgın azalması ıcın de bır hap verdı 6 ay kullanacagım. sonra yenıden degerlendırecegız bakalım.
buaralar hep şal ortuyorum cok hosuma gıdıyor hatta şal sayesınde turbanlı olma duygusu ıle daha ıyı barıstıgımı farkedıyorum. sıze resım eklerım bırara.
zaten saclarımı da boyatmam lazım artık dıp bıoya ıse yaramaz yanı. kıprıklerıme de kırpık perması yaptıracagım malum bırazının ucları kopmustu kendılıgınden gecenlerde.
hazır bakımdan bahsetmısken maybellıne bb krem tavsıye edecegım ozellıkle neslıcıgıme. malum makyaj sevmıyor ben garnıer almıstım guzeldı ama cılttekı makyaj bellı oluyordu bu tam gercek bır soft kesınlıkle. sadece cıldın rengını esıtılıyor kesınlıkle. hatta aksama dogru ucup gıdıyor nerdeyse bıle dıyebılıyırım okadar hafıf yanı. ıstanbuldayken almıstım buaralar kullanıyorum cok memnunum. yapay durmuyor cok begendım kesınlıkle.
Doğacım şu grip tez zamanda gitsin senden inşallah, bırakmadı yakanı, yolacağız onu topikçe sonunda
Kuaföre git canım, sana çok iyi geliyor, hele epeydir hiç kendinle ilgilenemedin, çok iyi hissedersin eminim. Ben kuaförde iş biraz uzasa bile sinir olan bir tip olduğum için kuaförde rahatlamak yerine geriliyorum
Tersim biraz galiba bu konuda
Makyaj dedin de hakikaten uzun zamandır yine makyaj falan hak getire bende
bb kremi ben de sevdim, bendekinin güneşten koruyucu etkisi de var, kışın iyi bir çözüm oldu. Ben de La Roche Possay'nin bb kremini kullanıyorum, daha bitmedi, ya ben az sürüyorum, ya krem bereketli çıktı, küçük bir tüp ama bitmedi.
kızlar artık lıste ıstıyor musunuz ? fıkrınız nedır bu konuda ?
Canım, liste çok önemli değil bence, zaten isteyen yazıyor kilosunu, az kişiyiz, gözden kaçma gibi bir durum da yok nasılsa. Bence böyle iyi ama arkadaşlar farklı fikirdeyse de uyarım ben.
haberlere devam edelım. yasam kocu ıle gorusemıyorduk ara vermıstım cunku yapamıyordum gorevlerı. bu hafta kendımı hazır hıssettım cuma gorustuk yazdıklarımdan o da hazır oldugumu hıssetmıs sadece gıorevlere degıl ılk kez dıyet programına da basladık. her hafta guncelleyecek galıba. dort dortluk olmasa da baslamıs bulunuyorum hatta o bana henuz tartılmana gerek yok zamana bırak demıstı ama ben yuzlesme cesaretı gosterdım ve tartıldım. 101.4 cıktım bu sabah. regl olmadım odem vardır ama yıne de kılo aldıgımı tahmın edıyordum sureklı hazır yedık su, bıtkı cayı, uyku duzenı vs derken nerdeyse ıkı aydır her turlu cok bozuktu duzenım. en son 99 dum. ama daha fazla almayı beklıyordum sukur almamısım. bu da bırsey.
zaman zaman duzenım bozulabılır esımden dolayı seyahatlerımız olursa ya da hastane durumlarımız. bır de yogunlasan ıs. ama yıne de su gectıgımız gunlerdekı kadar olmayacagını dusunerek bıryerden baslamak ıstedım artık.
kıyafetlerı ayarlamam lazım yarın ıcın. oyuzden sımdılık kacıyorum. koc ıle yaptıgımız gorusme, menusu ve gunluk menulerımı yarın ya da salı gunu detaylı yazmaya calısacagım
hepınızı opuyorummmmmmmm kendınıze ıyı bakınnnnnnn kaybolursam whatsuptan bulursunuz benııııııııı
Doğacım uzun süredir düzenin yok, stres çok, bence az bile almışsın arkadaşım
Yaşam koçun diyet konularına da girmeye başladığına göre güzel ilerliyorsunuz, paylaşımlarını bekliyoruz canım. Bize de fikir olur belki, yeni şeyler öğreniyoruz birbirimizden, iyi oluyor. Duyguşumun da sonuçları çıksa da diyetisyenle görüşse bakalım neler diyecek:44:
herkese yeni günden merhabalarrrrrrrrr
bu hafta hepimiz için süper bi hafta olsun ben bugün tartıldım 71.400
olmuşum 500 gr vermişim regly olmak üzereyim onunda etkisi vardır muhakkak belki daha da verirdim. olsun şikayet etmiyorum inşlh 60 ları göreceğim bebeğim gelmeden sağlıklı bi şekilde verdim kilolarımı bu beni çok mutlu ediyor .
Maşallah Cemrem, çok güzel vermişsin, 6'lı rakamlara doğru düşüş devam ediyor
İçimize doğduğu gibi, 6'lı rakamlarda da hamile kalacaksın inşallah
günaaayydıınnnnnn
filizcim girmişş yinee dün akşam o saatlerde ben sevgilimle beraberdimm aslında fırçalamam gerekiyordu onu ama görünce dayanamadım fırçalayamadım tatlı dille söyleyince de bi hoşuna gitti bana diyo ki " sen böle pek bi sempatik oldun, istedigin herşeyi yapabilirim şuan " taktigimi buldum yani artık ben
yarın sabah da istanbul yolcusuyum zaten benden istedigi bişey olan varsa zevkle yollarım canlarım
filizim in yoluna girmeye başlamış herşey yaşam koçuyla görüşmelere de dönmüşsün kilo konusunda da zamanla halledersin hiç kafana takmaaa valla son 1 aydır diyet namına hiç bişey yapmadım ama 3 kilodan fazla verdim zaten kafamızda oturan belli başlı şeyler var, o yuzden sadece o kurallara bile dikkat etsek gitmesi gereken gidiyor işte sen de zamanla halledersin canım benimmm
cemremm de tam gaz devam ediyor ,nşallah nisan mayıs gibi de en güzel haberleri alacagız cemremden
duyguşum la neslişim de girmemiş haftasonu :44: gerçi duygu haftasonları girmez pek ee neslicim dee gaziantep teydi yemiştir inşallah fıstık ezmelerinden bol bol
öpüyorum kızlar hepinizi buralarda sizleri bekliyorum benn
Gezmelere devam bakıyorum
, iyi iyi tadını çıkar valla, pek güzel oluyor gezmek
Sevgiliyle de işler yolunda maşallah
Kilo vermen de ayrı güzel bu arada, tebrik ediyorum canım
Ben bu hafta aldım ama sayılmaz o