herkese mutlu ve güzel haftalar enn güzel hatunlaarrr
bugün hem çok keyifliyim hem de çok sinirliyim
emrah ın izin günü olduugu için çok keyifliyim 2 haftanın sonunda bugun görebilecem şükür koca kafamıı
bu ara pek de iyiyz maşallahh
dün biraz ailelerden konuştuk falan, bizim ikimiz bi aile olacaz geri kalan hiç bişey beni ilgilendirmiyor asla karıştırmam kimseyi dedi
ne kadar sözünü tutar bilemem onu görecez ama en azından böle bi bakış açısının olması güzel die düşünyorum
sinirliyim aynı zamanda bu da tamamen bir doktora
babamın boyununda ağrı var die geçen hafta doktora gitmişti, mr çekildi falan doktor mr sonucunda babama, ya ameliyat olursun yada en geç yaz sonunda once kolların sonra da boynundan aşağın kalıcı felç geçirir demişti kaç gündür inanılmaz moralimiz bozuktu yani
bugun başka bir doktora da gittiler, o bi test daha istemiş, ona da bakarak konuşmuş, felç gibi bi durum kesinlikle yok, normal 2 tane fıtık var, ameliyat olmak isterseniz maksimum 1.5 saat sürecek basit bi operasyon ama şuan gerek yok fizik tedavi yeter demiş :44: bi doktorla dha konuşmuş bizimkilerr o da aynı şeyi söylemiş, yani fizik tedaviyle iyileşebilecegini
hem çok rahatladım, hem de çok sinirlendim diğer doktora.. şimdi ne yapsam da şikayet etsem planlarındayım
bize yaşattıgı korkunun yanına kalmaması gerektigini düşünüyorum ama daha nereye nasıl şikayet edecem bulamadım
öyle yani canlarım, bunlarla uğraşıyordum bikaç gündür, şimdi biraz bakınayım daa sonra hazırlanıp çıkayım, çarşıda işlerim var onları halledeyim akşam da sevdicegimin yanına giedeyimm