- 24 Mart 2012
- 17.121
- 3.469
- 41
- Konu Sahibi SARILARIN FILIZ
Günaydınn ıssız topigin sessiz sakinleri nasılsınız bakem,doğum günü kızı uğramamış dün umarım harika bir gün geçirmiştir neslişim..
ben bugün yerden kırıntı bile almıcam yani almamaya gayret etcem tüm gün keyif yapcam inşallahh yarın dibine kadar temizlik cuma günü yaklaşık 13 kişilik bir kafile bekliyorum evime halamlar kuzenler ve bebekleri gelecek misafiri geçtimde tüm çocuklar evde yaramazlıkda sınır tanımıcaklarrr oyy benim oğlanda bir yaramaz kızlarrr valla anamı ağlatıyor son günlerdee
kızlar dün oğlumu parka götürürken birden esti evime bir araştırma hastanesi yürüme mesafesinde hadi gideyim diyetisyen bölümüne dedim ve gittim önce dahiliye bölümüne gidip muayene olmam lazımmış onun içinde 15 gün önceden randevu almam lazımmış dün akşam internetten aldım şubatın 19 'da randevum var hadi bakalım ilkkez diyetisyene gitcem umarım iyi bir doktora denk gelirim en azından pko'lu halime uygun bir liste olur bu arada 62.5 kiloyum ve yaklaşık 7.5 kg vermem lazım bölgeselde zayıflamam lazım şu eliptiğimi satmaz olaydım çok pişmanımm çok neyse kızlar regliyim sancım varr hepimize keyifli günler dilerim
canımmmmmmm hem kalabalık hem cocuklu oy oyyyyyyyyyyyyyy dusunemıyorum bıle. ALLAH guc versın sabır versın canım.
oglusun yaramazlastı mı buyudukce ??????
canım bu haberı duydum cok da sevındım kılo verme derdın yok ama guzel bır beslenmeyı ogrenmen cok ıyı olacak tabıkı pko ya gore. gelısmelerden haberdar et bızı emı, ıns senın dıyetısyenın de cemremın kı gıbı ıyı cıkar