Kızlar hepinize kocaman bir merhaba diyorum
iki gündür garip bir yoğunluk ve koşturmaca vardı, dün bir ara girdim ama acilen çıkmam gerekti, sonra da giremedim tekrar. Bugün de öğleden önce aynısı oldu
Şimdi fırsat bulmuşken dalayım dedim
Doğum günü kutlamalarınız için çoooook teşekkür ederim, nice yıllar birbirimizin yeni yaşlarını keyifle kutlayalım inşallah
Duyguşum beni ayrı mutlu etti zaten
sesini duymak
çok keyiflendirdi beni dün, canım arkadaşım
Listeye uymaya devam ediyorum, ufak tefek farklılıklar olabiliyor, tabi bir de dün epey liste dışına çıktım ama özel günlerde olur böyle şeyler deyip üstünde durmuyoruz
Hızlıca yakın geçmişe baktım; öncelikle Cemrem'in bir yeğeni olmuş, kutluyorum, Allah analı babalı büyütsün canım, en kısa zamanda senden de güzel haberler alacağız, hepimizin içine öyle doğuyor
Duygucuuummmm temizlik olayını kontrol altına almışsın, çok sevindim canım
Bugün dinlenme günü ilan etmişsin, sefan olsun arkadaşım, Cuma günü hakikaten kalabalık bir grup geliyormuş, Allah kolaylık versin, eminim 4 4'lük ağırlarsın sen
Çocuklar birbirini bulunca fena coşarlar, normal
Diyetisyene gitmeye karar vermişsin, iyi yapmışsın canım. Sonuçta özel bir durumun var, belki bilmediğin ve dikkat etmediğin şeyler vardır, öğrenmiş olursun böylece. Kilona bakıp seni kovabilir de hazırlıklı ol
Ben de bugün yıllık kontrol için kan testi yaptırdım, sonuçları yarın alacağım. B12 de bakılacak, inşallah artmıştır artık.
Nurdancım koca kafasıyla meşgul gördüğüm kadarıyla
hep güzel haberler alalım senden inşallah
Bu arada babana geçmiş olsun canım, maalesef artık her doktora güvenilmiyor, hele bu gibi durumlarda 2-3 doktorun fikrini almak lazım galiba.
Filizcimle iletişim halindeyiz, yoğun ama kafa olarak gayet iyi durumda
En kısa zamanda burada da görmek istiyoruummm