- 17 Aralık 2009
- 8.527
- 105
- Konu Sahibi SARILARIN FILIZ
yardıma geliyorum heemeeennnn
cel daaaaaaaaa hem sende gelin olunca sonu görünmeyen müsafir trafiğine karşı idmanlı çıkarsın
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yardıma geliyorum heemeeennnn
cel daaaaaaaaa hem sende gelin olunca sonu görünmeyen müsafir trafiğine karşı idmanlı çıkarsın
alırsın ınsaallah canım yakında.
fıkır edınınce bana da soyler mısın
oglusun cevabından emındım. senı de tanıyorum demekkkkkkkkkkkk sadece baban aklıma gelmemıstı
canım ınsaallah en kısa zamanda gorumce ve hala olursunnnnnnnn. bana sanırım hıc nasıp olmayacak herkese nasıp olsun ınsaallah
bende neslinin sesini duymak istiyoruummmmmm :84: :84: beni de sesiyle büyülesin istiyoruummmmm :84: :84:
Ha ha bak bak, canım benim senin de enerjin çok yüksek inan, bana da yansıyor Yoksa cadı hallerim de vardır ki evlerden ırakkızlar hepinizi hayal gücünüze davet ediyorum şimdi alo nesli hattı olsa depresif yada yorgun yada enejisi düşük olan bu hattı arasa nesli konuşsa konuşsaaa ay ne güzel olurrr kendimi telefonun ucunda gevşemiz hayal ettimm
Yaa evet ben de şaşırdım Duyguşun cevabına, oğlum ve eşim cevabını bekliyordum ben
Aaa neden öyle diyorsun kuşum, hiç belli olmaz o işler
Nurdancım beklentini yükseltme bence Hem Duygunun hem Doğanın enerjisi yüksek, benim sesime de yansıyor demek ki En kısa zamanda seninle de konuşalım ama Ben de merak ediyorum seni:44:
Ha ha bak bak, canım benim senin de enerjin çok yüksek inan, bana da yansıyor Yoksa cadı hallerim de vardır ki evlerden ırak
oyy oyyy bugün başlıyor koşuşturma ütü ile açılış yapıcam biraz sonra yarın köşe bucak temizlik yarın akşam bazı ikramların ön hazırlıkları cuma sabahın köründe ikramlar hazırlancakkk ay hale hazırda gelmek isteyenler var daha
yok canım alınmadım sadece uzak kalmak uzuyor kızıyorum sartlara ve olaylara. neyse ben kızmayım, malum bır kızmaya baslayınca benım kızmalara tovbe tovbe ALLAHA kızmaya kadar gıdıyorrrrrrrr:26: ( yasam kocunun dedıgı gıbı )
iyi yapmışssıngecen haftasonu ben de aynısını yaptım bır suru gıyılmeyen sey cıktı. hepsını toparladım ben durumu olmayan komsularıma verıyorum dolaplar rahatlıyor valla.
geçen gün emrahaa acabaa yemek odası almasak mı bize kimse gelmez yemek için misafirlige dedim bana bir bakışı vardı görmeliydinizzz manyaga cattım dedi heralde
valla temizlik falan bi derece de duyguşum ikram hazırlama işlleri pek bana göre deil sanırım, ne o kadar çok çeşit düşünebiliyorum ne dee onları yapacak beceriye sahibim nasıl olacak bu işler hiç bilmiyorum
Yaa evet ben de şaşırdım Duyguşun cevabına, oğlum ve eşim cevabını bekliyordum ben
Aaa neden öyle diyorsun kuşum, hiç belli olmaz o işler
Nurdancım beklentini yükseltme bence Hem Duygunun hem Doğanın enerjisi yüksek, benim sesime de yansıyor demek ki En kısa zamanda seninle de konuşalım ama Ben de merak ediyorum seni:44:
Ha ha bak bak, canım benim senin de enerjin çok yüksek inan, bana da yansıyor Yoksa cadı hallerim de vardır ki evlerden ırak
Ben de senin eşin diye cevap vermeyeceğinden emindim Kesinlikle tanımışız birbirimizi
geçen gün emrahaa acabaa yemek odası almasak mı bize kimse gelmez yemek için misafirlige dedim bana bir bakışı vardı görmeliydinizzz manyaga cattım dedi heralde
valla temizlik falan bi derece de duyguşum ikram hazırlama işlleri pek bana göre deil sanırım, ne o kadar çok çeşit düşünebiliyorum ne dee onları yapacak beceriye sahibim nasıl olacak bu işler hiç bilmiyorum
oyy oyyy bugün başlıyor koşuşturma ütü ile açılış yapıcam biraz sonra yarın köşe bucak temizlik yarın akşam bazı ikramların ön hazırlıkları cuma sabahın köründe ikramlar hazırlancakkk ay hale hazırda gelmek isteyenler var daha
cano ben yumurtayı bile kabuklu kırardım yemekde değişik şeylerde iddialıyım mezelerde iddialıyım birde pasta tatlıda ama börek anam babam usulu yemeklerde iddialı değilim sende olursun emin ol
aminnn canım sizinde bol bereketli olsunn ..
aboooo battın deseneeee
Kolay gelsin canım, sen çok beceriklisin maşallah eminim çok güzel şeyler hazırlayacaksın Fazla yorma kendini, evin zaten tertemiz, temizlik işini abartma, şöyle üstünden yap yeter Ben akrabalardan uzak olduğum için bu şekilde fazla gelen olmamıştı, senin kaçınılmaz Ayrıca biz de geleceğiz daha ben mercimek köftesi istiyorum sadece, başka bir şey istemem
Nurdancım yemek masası lazım, hem siz kullanırsınız, hem misafir gelince kolaylık olur, eee sizin de tüm akrabalar aynı şehirde, yatılı misafirin az olur ama yemeğe, çaya gelen çok olur İkramlıkları hazır alırsın olur, iyi bir pastane bul yeter Öğrendikçe de istersen kendin yaparsın
Kolay gelsin canım, sen çok beceriklisin maşallah eminim çok güzel şeyler hazırlayacaksın Fazla yorma kendini, evin zaten tertemiz, temizlik işini abartma, şöyle üstünden yap yeter Ben akrabalardan uzak olduğum için bu şekilde fazla gelen olmamıştı, senin kaçınılmaz Ayrıca biz de geleceğiz daha ben mercimek köftesi istiyorum sadece, başka bir şey istemem
genel istek üzerine yarınki menüde mercimek köftesi var
rus salatası
mercimek köftesi+ marul+limon
portakallı kurabiye
kırpık(peynirli)
baklava yufkasından patatesli börek
profeterol
ev yapımı limonota
çay+kahve+nescafe
yaaa benim içim rahat etmez kör olasıca tozlar geliyor birde malum oğlan ben sdiliyorum o elliyor parmak izi camlarda dolaplarda
Merhaba kızlar, haftanın son günü geldi çattı, bir sürü iş vardı yetiştiremeden hafta bitti:44: Yarın akşam da bir arkadaşım gelecek, 1 gece kalacak, uzun zamandır süpürge bile açamadım evde, yarın öğlene kadar süpürme, toz alma işlerini halletmem lazım Bu akşam da hem spor yapmayı planlıyorum, hem ütü, planlarımı yapabileceğimden emin değilim ama olsun, niyetine girdim en azından
Dün işler yoğundu, akşam çok yorgun hissettim, kanepede uyuyakalmışım, uyanınca da yatağa geçtim ve devam ettim Bugün de yoğunluk var ama dünkü kadar değil çok şükür.
Listeye uymaya devam ediyorum ama bu hafta öğleden sonraki ara öğünleri unutuyorum nedense ve hatırlayınca yiyorum, saat olarak geç oluyor maalesef. Bugün unutmamaya çalışacağım bakalım
Dünkü menümü paylaşayım hemen;
Kahvaltı:
-1 dilim tam buğday ekmeği
-1 tk çemen
-1 dilim beyaz peynir
-2 kuru kayısı
-1 fincan şekersiz, sütlü neskafe
Ara Öğün:
-2 tane form yulaflı bisküvi
-1 fincan sade filtre kahve
Öğle Yemeği:
-2/3 porsiyon ızgara tavuk şiş (1 porsiyonun neredeyse yarını eşime verdim)
-1 dilim ekmek kadar lavaş
-1 kase salata
-2-3 lokmalık kuşbaşılı lahmacun (çooook canım istedi, eşiminkinden aldım)
-1 bardak ayran
Ara Öğün:
-1 elma
-12 badem
Akşam Yemeği:
-1 kase brokoli çorbası
-5-6 kaşık fırında et
Ara:
-1 çay fincanı karışık çerez
Su tüketimim 2 litre civarı, adım sayım 10000 üstü (akşam site içinde yürüyüş yaptım 45 dakika)
Hayırlı cumalarr kızlarrrrrr ne çabuk cuma oldu anlamadım hepimize keyifli hafta sonları dilerim ,yaa kızlar acık dedikodu yapayım karşı apartmanda en üst kat ve hemen altındaki katta kadınlar var ay hergün cam siliyorlar balkon yıkıyorlar balkon parmaklıklarını siliyorlar ayy onları gördükçe kendimi pis hissediyorum onları gördükçe kendime hergün iş çıkarıyorum şuan bunu yazarken bir baktım kadın cam siliyor yaa sizce cam ne kadar zamanda silinir ? neysee hadi duygu kaçar çok öptüm
benden haberler eşim cumaya kadar sperm testi vericek bakalım ne alemde bizim yaramaz spermler çıkmaya gönlü olmayanlar
dün gece kızkardeşim doğum yaptı maşalalhh bi erkek daha geldi ailemize
bakalım belki yarın giderim yanında kalıcam bi kaç gün şimdi benden haberler böyle umarım hep güzel haberler alallım bide ben güzel haber verebilsem ne süper olur bi hafta da 2 güzel haber ayyy:18::18:
genel istek üzerine yarınki menüde mercimek köftesi var
rus salatası
mercimek köftesi+ marul+limon
portakallı kurabiye
kırpık(peynirli)
baklava yufkasından patatesli börek
profeterol
ev yapımı limonota
çay+kahve+nescafe
yaaa benim içim rahat etmez kör olasıca tozlar geliyor birde malum oğlan ben sdiliyorum o elliyor parmak izi camlarda dolaplarda
gel gellllll bi köşede otur ama yakınımda ol yeterki uazakda değilyaaaaaaaaa canım offffffffff ben de hıc sevmıyorum valla mısafır. cunku mısafırı once hazırlıgı sonra agırlaması derken ne konustugunu anlıyorsun ne ozlem gıderıyorsun bu acıdan da sevmıyorum bır de tertemız ev kırlenıyorrrrrrrr yaaaaaa sonra.
yorgunum bıtkınım ama olmedım yardıma gelıyorum hemennnnnnnnnnnnnnnnnnnn
bir gün bnde bu hallerimi görebilirim inşallahh
ayyyyyyyyy bu nasıl bır becerıdır yaaaaaaa maasallah canım. ben cok guzel uydurma yemekler yaparım yemeklerımde lezzet de vardır ama pasta borek ısını hıc denemedım dıyecek kadar az tecrubem var maasallah ellerıne saglık canımmm
gozlerını kapatsak mı acaba senınnnnnnnn