- 19 Nisan 2009
- 23.601
- 17.909
- Konu Sahibi SARILARIN FILIZ
yokkkkkk ya uzulme okadar. allah baska dert vermesın ha heveslendın anlıyorum ozellıkle ben de buaralar telefona takan bırı olarak ama olsun uzulme canım
ha ben de almaya calısıyorum planlar yapıyorum dur bakalım bır aksılık cıkacak mı cıkmayacak mı bılmıyorum ertelerım olmazsa bır kac ay ıste.
soruya cevabım olarak da çok şık bır topuklu ayakkabı. uzun zaman ayagımdan dolayı korkup sadece duz ayakkabı gıydım sonra almaya musaıt duruma geldım saglık acısından ama sımdı de alamıyorum cunku ayaklarım agrıyor cabuk yoruluyor hemen malum bu kıloyu tartmak zor. hem halen korkularımı atlatabılmıs degılım.
ayy yokk canımk burda agladıgım kadar dert etmiyorum zaten merak etme emrah benm kredi kartı gelince alırız falan dedi ama dostla ye iç alışveriş etme demişler o yuzden almam tahminimce daha bi süree :44: ne zman nasip olursa artk
yaa topuklu ayakkabı benm de hep içimde, ayaktan dolayı giyemiyorum ama işte canım istiyor aslında insanın duruşunu bile değiştiriyo yaa ne güzel bişey inşallah bitgun ikimizde topuklu ayakkabılarımızı giyinip geziniriz dogacımm