- Konu Sahibi SARILARIN FILIZ
Günaydın kızlar, hepimize güzel ve enerjik bir gün olsun inşallah Cemrem diyetisyen görüşmesini detaylı olarak anlatmışsın, teşekkür ederiz canım, biz de yeni şeyler öğreniyoruz böylece Uzun süre kalan kiloları vermenin zor olması mantıklı aslında, inatla ve sabırla devam etmek lazım demek ki. Bu arada ben senin son kilonu 70 diye hatırlıyorum, yanılıyor muyum? Ama 74 te olsa 6'lı rakamlara az var, bu azimle 70'ler de fazla dayanamaz giderler
Akşam yemeğinde ekmeği sormuşsun canım, listede yok, o yüzden yemedim. Önceki listede de yoktu, çorba öğlendi daha önce, şimdi akşam. Haftada iki akşam da yemekten sonra 1 çay fincanı çerez var
Ben de pek azimliyim Cemrem, hayatımda ilk defa bir listeye göre besleniyorum, sonuç almak çok motive edici oluyor.
Nurdanım evde telaşe başlamış bakıyorum hadi kolay gelsin, hayırlısı olsun Beslenmene dikkat etmen için hızlandırıcı bir sebep olmuş sanki
Kızlar ben dünkü menümü de yazayım;
Kahvaltı:
-1 dilim çok tahıllı ekmek
-1 dilim beyaz peynir
-2 kuru kayısı
-1 avuç maydanoz
-1 fincan şekersiz, sütlü neskafe
Ara:
-2 tane form yulaflı bisküvi
-1 fincan sade neskafe
Öğle Yemeği:
-Fırında köfte+patates (2-3 köfte, yarım patates)
-2-3 kaşık ıspanak yemeği
-2-3 kaşık z.yağlı enginar
-2 kaşık yoğurt
Ara:
-2 mandalina
-2 ceviz (bütün)
Akşam Yemeği:
-1 kase brokoli çorbası
-4-5 kaşık et sote
-3-4 kaşık havuçlu pazı kavurma
Ara:
-1 minik kare bitter çikolata
Su tüketimim 2 litreden fazla, adım sayım da 10000'den fazla
Akşam yemeğinde ekmeği sormuşsun canım, listede yok, o yüzden yemedim. Önceki listede de yoktu, çorba öğlendi daha önce, şimdi akşam. Haftada iki akşam da yemekten sonra 1 çay fincanı çerez var
Ben de pek azimliyim Cemrem, hayatımda ilk defa bir listeye göre besleniyorum, sonuç almak çok motive edici oluyor.
Nurdanım evde telaşe başlamış bakıyorum hadi kolay gelsin, hayırlısı olsun Beslenmene dikkat etmen için hızlandırıcı bir sebep olmuş sanki
Kızlar ben dünkü menümü de yazayım;
Kahvaltı:
-1 dilim çok tahıllı ekmek
-1 dilim beyaz peynir
-2 kuru kayısı
-1 avuç maydanoz
-1 fincan şekersiz, sütlü neskafe
Ara:
-2 tane form yulaflı bisküvi
-1 fincan sade neskafe
Öğle Yemeği:
-Fırında köfte+patates (2-3 köfte, yarım patates)
-2-3 kaşık ıspanak yemeği
-2-3 kaşık z.yağlı enginar
-2 kaşık yoğurt
Ara:
-2 mandalina
-2 ceviz (bütün)
Akşam Yemeği:
-1 kase brokoli çorbası
-4-5 kaşık et sote
-3-4 kaşık havuçlu pazı kavurma
Ara:
-1 minik kare bitter çikolata