- 17 Aralık 2009
- 8.527
- 105
- Konu Sahibi SARILARIN FILIZ
duyguşum Allah razı olsun uzun uzadıya yazmışsın çok teşekkür ederim
aayyy senin gelinin olmak istiyorumm duyguuu, görümcem ol istiorum ama emraha da kıyamıyorum nasıl yapsak kii
oturma odası konusunda da aynı şeyleri düşünüyoruz aslında canım, nesliye de dedigim gibi benim yatılı misafirim pek olmaz olsa da arkadaşlarım falan olur her şekilde yatacak bi yer buluruz, onu hiç dert etmiyorum da işte salonun illa büyük mobilya olması lazım, fazla insan olması lazım falan giibi değişik fikirler var yaa, ondan bi ara bi düşündüm acaba lazım olur mu die size sordum ki olmazmış sanırım anladım bizim eğer emrahların evinde yaşayacak olursak eğer 3 + 1 miş, ama yine de benim yapacagım ilk etapta salonla yatak odası olur bu durumda, çekyata falan zaten gerek yok bir odayı öldürmek gibi. çocuk olunca çocuk odası yaparım, diğer odaya da bi çare buluruz ama kullanılmayacak bişey kesinlike istemiyorum bende. ama daha annem fikir verirken bile bu kadar kafam karışıyorsa kayınvalide falan da girince nolurum bilemiyorumm
ohoo sende aceleci olanlardanmışsın bizim eylülden once evlenemeyecegimiz kesin, o yuzden çok acele etmek istemiyorum. bide ne bileyim ona tutup da beni ne zaman istemeye geleceksiniz die sormak da hiç istemiyorum, onların mı bunu sorması gerekiyor tam kestiremiyorum o kısmı. onun ailesinin ne düşündüğünü ne planladıgını da bilemiyrum emrah pek anlatmıyor aslında. ne zaman nasıl olacak bu işler die bi telaş aldı beni de. işler uzasın istemezler belki de yine de bişe yde diyemezler böle arada sıkıştım kaldım sankii
gerçi babam emrahı öğrendiginden beri bana karşı pek yumuşadı, dün alışverişe gitmişlerdi annemle bi tane çizme begenmiş babam tam nurdanın tarzı die almış falan ben sert tepki bekliyordum babam da tam tersi oldu, hayırlısı olsun bakalım
tatlım sen şimdi kayınvalidenle altlı üstlü oturcan o yüzden kesinlikle odaları doldurma ya anlaşamazsan neler duyuyorum bir bilsen birde laf aramızda çoğu olmasada %90 erkek annesi kıskanır evladını tabi gelinini benimseyene kadar zırt pırt gelmek isticek eşi dostuda getircek ne olur ne olmaz ha baktın herşey yolunda zevkine göre diğer odalarıda dekor et sen zaten bu işin uzmanısın herşey ikinizde bitiyor sen kayınvalideni kıramazsın emrahda anneni siz ikiziniz anlaşırsanız herkez kendi annesine isteklerini söyler arada kalmazsınız neyse son karar senin eminim mantıklı bir karara varcan
baban demek yumuşadı eee kuş yuvadan uçacak kolaymı oy benim babamın gözleri hep yaşlıydı evlilik arifemde hiç unutmam düğünümüzde nikah kıyıldı nikahdan sonra dans şarkısı çaldı HİÇ AYRILAMAM DERKEN KAVUŞMAK HAYAL OLDU babamla dans ettim ikimizde ağladık bizi böyle gören herkez ağladı ,babam benim kahramanım ilkaşkım herşeyim onu çok seviyorum
cano istenme olayını emrah organize edecek o karar vercek ailesine söylücek yani benim bildiğim öyle olur tabi öncesinde tek taş eşliğinde bir evlilik teklifi şart gerisi zaten gelir,sen emrahı bana pas et bende harika evlilik teklifi organizasyonları var