Eski dostlar hep beraber elele verelim

günaydın kızlaryeni topic haylı olsunben adet oldum yarın doktora gidicem bakalım kist gittiyse belki klomen falan verir onu da sadece bu ay kullanıcam ramazan ayında doktora falan da gitmicem ara vermiş olurum biraz. taf şu ateş ölçme işi nasıl bişey birazcık anlatsana
Canin sagolsun canim adetin mesela 28 de bir oluyorsa sen 14. Gun yumutrluyorsun demektir 11. Gunden itibaren atesini olcmeye basliyorsun 36 dan basliyor genelde 14 gune dogru atesin yukseliyor catladiktan sonra ates inise geciyor guzelim yatsktan kalkmadan vajinal olcuyorsun
ben folık asite kilo aldırıyo diye fil'İk asit dıyom artık gebe kalana dek ıcmıycem karar verdım kılo yapıyıo bana cnım 67 kılodan 65 e ınmısım sukur Allaha :)
Valla ben de kilo yaptimi bilmiyorum ama kullanicam bakalim

günaydın kızlar
yeni topic haylı olsun
ben adet oldum yarın doktora gidicem bakalım kist gittiyse belki klomen falan verir onu da sadece bu ay kullanıcam ramazan ayında doktora falan da gitmicem ara vermiş olurum biraz.
taf şu ateş ölçme işi nasıl bişey birazcık anlatsana

adetin ilk gününden itibaren yataktan kalkmadan en az 3 saatlik uykuyla sabah 05:00-07:00 saatleri arasında bir saat belirleyip her gün aynı saatte alarm kur dijital çubuk şeklinde bir termometre ile dil altından ateşin ölç. ateşini ölçmeye ne kadar erken başlarsan o kadar çok bilirsin ortalama kaç civarı olduğunu. ateşin genelde yumurta çatlatana kadar düşük seyreder. çatlattıktan sonra her zamankinden 0,2 derece ve daha fazla yüksek devam eder ta ki adet olana kadar adet gününe 1-2 gün kala veya tam adet gününde ateşin yeniden yumurtlamadan önceki seviyelere düşmeye başlarsa adet olacaksın demek oluyor düşmez de yüksek devam ederse gebelik var diyoruz zaten idrar testinde çıkıyor hemen:KK34:
yalnız ateş ölçme yöntemi gebelik belirlemek için değil yumurtanın çatlayıp çatlamadığını çatladıysa kaçıncı gün çatladı onu öğrenmek için ideal bir yöntem böylece adetin tam olarak ne zaman geleceğini de belirlemiş oluyorsun. yumurtanın çatladığını çatladıktan sonra belirliyor önceden haber vermiyor bu yöntem :97:

Son düzenleme:
adetin ilk gününden itibaren yataktan kalkmadan en az 3 saatlik uykuyla sabah 05:00-07:00 saatleri arasında bir saat belirleyip her gün aynı saatte alarm kur dijital çubuk şeklinde bir termometre ile dil altından ateşin ölç. ateşini ölçmeye ne kadar erken başlarsan o kadar çok bilirsin ortalama kaç civarı olduğunu. ateşin genelde yumurta çatlatana kadar düşük seyreder. çatlattıktan sonra her zamankinden 0,2 derece ve daha fazla yüksek devam eder ta ki adet olana kadar adet gününe 1-2 gün kala veya tam adet gününde ateşin yeniden yumurtlamadan önceki seviyelere düşmeye başlarsa adet olacaksın demek oluyor düşmez de yüksek devam ederse gebelik var diyoruz zaten idrar testinde çıkıyor hemen:KK34: yalnız ateş ölçme yöntemi gebelik belirlemek için değil yumurtanın çatlayıp çatlamadığını çatladıysa kaçıncı gün çatladı onu öğrenmek için ideal bir yöntem böylece adetin tam olarak ne zaman geleceğini de belirlemiş oluyorsun. yumurtanın çatladığını çatladıktan sonra belirliyor önceden haber vermiyor bu yöntem :97:
Canim detayli anlatmissin ne guzel bende bundan sonra olcucem

günaydın (tünaydın) kuzular
laptopumun yeni fanı geldi sonunda :) yeniden doğmuş gibi oldum resmen ya..

medim ütün hayırlı olsun :) güle güle kullan..

pınarım, sarıkalemlik.. kuzular.. adet olmuşsunuz.. yeni bir ay yeni bir umut.. inş güzel haberler alırsınız bu ay..

sonracıma.. fil'ik asit :) medim.. çok güldüm.. insan hemen hamile kalacağını bilze içsin 2-3 ay.. ama belli olmuyor ne yazıkki.. ben hiç kullanmadım.. Allahın izniyle bebişlerimiz sağlıklı olacak.. 8-12 haftalar arası kullandım sadece.. bence gebeliğinizi öğrenince ozaman kullanmaya başlayın..
ben kışın hormon hapından 5kg ekstradan almıştım zaten... kendime bakamıyorum aynada.. giydiğim hiçbişiy güzel durmuyor.. :84::84::84:

en yakın kimin BAT'ı acep.. süpriz yapar inş..

günaydın (tünaydın) kuzular
laptopumun yeni fanı geldi sonunda :) yeniden doğmuş gibi oldum resmen ya..

medim ütün hayırlı olsun :) güle güle kullan..

pınarım, sarıkalemlik.. kuzular.. adet olmuşsunuz.. yeni bir ay yeni bir umut.. inş güzel haberler alırsınız bu ay..

sonracıma.. fil'ik asit :) medim.. çok güldüm.. insan hemen hamile kalacağını bilze içsin 2-3 ay.. ama belli olmuyor ne yazıkki.. ben hiç kullanmadım.. Allahın izniyle bebişlerimiz sağlıklı olacak.. 8-12 haftalar arası kullandım sadece.. bence gebeliğinizi öğrenince ozaman kullanmaya başlayın..
ben kışın hormon hapından 5kg ekstradan almıştım zaten... kendime bakamıyorum aynada.. giydiğim hiçbişiy güzel durmuyor.. :84::84::84:

en yakın kimin BAT'ı acep.. süpriz yapar inş..

en yakında medi var :92: ben daha yumurta çatlatmayı bekliyorum :KK68:

aramızda 10 gün kadar var medi bakarsın aynı ayın hamişleri oluruz :KK24: kısmet tabi acelem yok benim hayırlı zamanda gelsin diyorum hep :97: alıştım sanırım her ay aynı olay :KK9: önce sen müjdeyi ver de heyecanlanıp arkandan geleyim ben de:KK76:

Kizlar arkadasin 8 gun var adetine test yapmis pozitif yumurtlama gunu iliskide bulundu

hadi canım.. idrar testi mi pozitif çıkmış?
normal bir adet 28 günden saysak bile.. 14-16.gün yumurtlama döllenme diyelim.. adete kaldı 12gün.. zaten 7 gün içinde anca rahime yerleşiyor .. yerleşince de betahcg hormonu salgılanır.. ki idrarda çıkabilmesi için değer 20nin üstünde olması lazım..
neyse okadar felsefe yapmayım.. doğruysa da hayırlı olsun... ama bukadar erkenden öğrenipte adet günü allah korusun adet olmasın.. kimsyasal gebelikleri çok duyuyoruz.. o yüzden gününüzün geçmesini bekleyin tavsiyem..

hadi canım.. idrar testi mi pozitif çıkmış? normal bir adet 28 günden saysak bile.. 14-16.gün yumurtlama döllenme diyelim.. adete kaldı 12gün.. zaten 7 gün içinde anca rahime yerleşiyor .. yerleşince de betahcg hormonu salgılanır.. ki idrarda çıkabilmesi için değer 20nin üstünde olması lazım.. neyse okadar felsefe yapmayım.. doğruysa da hayırlı olsun... ama bukadar erkenden öğrenipte adet günü allah korusun adet olmasın.. kimsyasal gebelikleri çok duyuyoruz.. o yüzden gününüzün geçmesini bekleyin tavsiyem..
Bakalkm bekleyip gorcez hamismi degelmi

adetin ilk gününden itibaren yataktan kalkmadan en az 3 saatlik uykuyla sabah 05:00-07:00 saatleri arasında bir saat belirleyip her gün aynı saatte alarm kur dijital çubuk şeklinde bir termometre ile dil altından ateşin ölç. ateşini ölçmeye ne kadar erken başlarsan o kadar çok bilirsin ortalama kaç civarı olduğunu. ateşin genelde yumurta çatlatana kadar düşük seyreder. çatlattıktan sonra her zamankinden 0,2 derece ve daha fazla yüksek devam eder ta ki adet olana kadar adet gününe 1-2 gün kala veya tam adet gününde ateşin yeniden yumurtlamadan önceki seviyelere düşmeye başlarsa adet olacaksın demek oluyor düşmez de yüksek devam ederse gebelik var diyoruz zaten idrar testinde çıkıyor hemen:KK34:
yalnız ateş ölçme yöntemi gebelik belirlemek için değil yumurtanın çatlayıp çatlamadığını çatladıysa kaçıncı gün çatladı onu öğrenmek için ideal bir yöntem böylece adetin tam olarak ne zaman geleceğini de belirlemiş oluyorsun. yumurtanın çatladığını çatladıktan sonra belirliyor önceden haber vermiyor bu yöntem :97:

teşekkürler cnm çok güzel anlatmışsın bi dijital termometre alim ben bugün :)

hadi canım.. idrar testi mi pozitif çıkmış?
normal bir adet 28 günden saysak bile.. 14-16.gün yumurtlama döllenme diyelim.. adete kaldı 12gün.. zaten 7 gün içinde anca rahime yerleşiyor .. yerleşince de betahcg hormonu salgılanır.. ki idrarda çıkabilmesi için değer 20nin üstünde olması lazım..
neyse okadar felsefe yapmayım.. doğruysa da hayırlı olsun... ama bukadar erkenden öğrenipte adet günü allah korusun adet olmasın.. kimsyasal gebelikleri çok duyuyoruz.. o yüzden gününüzün geçmesini bekleyin tavsiyem..

hakkataen he oha desem ayıp olmaz demı ne erken bellı olmus masallah ya

amin mediciğim amiiin:KK19:
Allah hepimizin bu mübarek günde dualarımızı kabul, günahlarımızı af, dualarımızı kabul etsin inşallah.. 1 yıl içinde doğacakların ve öleceklerin belli olacağı bu gecede Allah hakkımızda hayırlısını nasip etsin inşallah:KK16:

huu iremciğim ne haber nasılsın ? durumlar nedir? kandilin mübarek olsun:KK16:

huu iremciğim ne haber nasılsın ? durumlar nedir? kandilin mübarek olsun:KK16:

canımcığım iyiyim allaha şükür,senin de kandilin mübarek olsun,bu ay ya da en geç önümüzdeki ay senden bir bomba bekliyorum ben,çok yaklaştı içime öyle doğuyor:))

X