Eski dostlar hep beraber elele verelim

Yeni topişimiz hayırlı uğurtlu olur inşallah :)

Medim başın sağolsun kız :) ütün gitmiş.. ben tefal aquaspeed 157 kullanıyorum.. (4 yıldır ben.. benden önce de 2-3 yıldır kaynana kullanmış)
çok memnunum.. aquaspeed serisi genel olarak güzel çıktılar.. 100-1400 lira arası olanlardan al.. uzay gemisi gibi olanlara hiç gerek yok... aynı işi görüyor sonuçta.. benimkinde su akıtma falan yok.. ayrıca kireçlenme falan olursa da.. bakımı için ayda bir kez tam depo suyu buharla atman yeterli.. :) kireç kalmıyor..
2yıl önce babamla aldık bir ütü.. philipsti sanırım.. ordaki bayan satıcı daha önce tefalde de çalışmış.. tefal için çok şikayet geliyordu dedi.. artık philipsi satmak için mi dedi.. yoksa doğru muydu bilemem..
ama babam aldı philipsi ve şu anda memnun..

inşallah yine toplanırız.. gerçekten özledim o güzel sohpetinizi :KK16::KK16::KK16:

hoşbulduk canım :) nasılsın..
bende uzuunnn uzun yazdım yine :KK1: alışkanlık oldu ne edim :KK1:

iyiyim ben de ankara da 1 haftadır nasıl sıcak değil mi yahu hiç deniz aramıyordum 1 haftadır denize girmek istiyorum yahu kandıramadım kocamı da çok yoğun işleri:63: geçen hafta nihayet ikna edebildim eşimi ve muayene de oldu kurtulduk. spermiyogram sonuçlarının iyi olduğunu söyledi doktor ve böylece bu dertten de kurtulduk :nazar: artık içim rahata erdi ne zaman gelirse bebiş o zaman gelsin stres yok:KK24: ama yine de yumurtlama zamanları yanımda olmasını istiyorum eşimin şehir dışında işi oluyor bazen inşallah o zamanlara denk gelmez:97:

iyiyim ben de ankara da 1 haftadır nasıl sıcak değil mi yahu hiç deniz aramıyordum 1 haftadır denize girmek istiyorum yahu kandıramadım kocamı da çok yoğun işleri:63: geçen hafta nihayet ikna edebildim eşimi ve muayene de oldu kurtulduk. spermiyogram sonuçlarının iyi olduğunu söyledi doktor ve böylece bu dertten de kurtulduk :nazar: artık içim rahata erdi ne zaman gelirse bebiş o zaman gelsin stres yok:KK24: ama yine de yumurtlama zamanları yanımda olmasını istiyorum eşimin şehir dışında işi oluyor bazen inşallah o zamanlara denk gelmez:97:

bu çok güzel haber canım.. eşinin sonuçları iyi olmasına çok sevindim.. artık stres yapmana gerek yok.. bence ateşti oydu buydu onlarla da fazla oyalanma.. olur elbet bir gün..
ankaranın sıcağına gelince.. geçen ay şikayet ediyorduk her gün yağmur yağıyor diye bu ay da kavruluyoruz ... insanoğlu işte.. ne istediğini bilmez.. :)
ben 3gündür dükkan açmadım sıcak diye.. kafam kaldırmıyor artık.. 10 saat orda sandalyede dikilmek iş değil ya.. Allah kolaylık versin masa başında çalışanlara..

bu çok güzel haber canım.. eşinin sonuçları iyi olmasına çok sevindim.. artık stres yapmana gerek yok.. bence ateşti oydu buydu onlarla da fazla oyalanma.. olur elbet bir gün..
ankaranın sıcağına gelince.. geçen ay şikayet ediyorduk her gün yağmur yağıyor diye bu ay da kavruluyoruz ... insanoğlu işte.. ne istediğini bilmez.. :)
ben 3gündür dükkan açmadım sıcak diye.. kafam kaldırmıyor artık.. 10 saat orda sandalyede dikilmek iş değil ya.. Allah kolaylık versin masa başında çalışanlara..

ayy asıl ateşimi ölçmek kafamı rahatlatıyor onu ölçmeden yapamam heralde en azından yumurtlama günümü tespit ederim ondan sonra tam adet günümü bilirim ondan sonra ölçmesem de olur :KK9: ne zaman adet olacağımı bilirsem stres yapmam yani ay gecikti mi test mi yapsam gibi olaya girmem :97:

ayy asıl ateşimi ölçmek kafamı rahatlatıyor onu ölçmeden yapamam heralde en azından yumurtlama günümü tespit ederim ondan sonra tam adet günümü bilirim ondan sonra ölçmesem de olur :KK9: ne zaman adet olacağımı bilirsem stres yapmam yani ay gecikti mi test mi yapsam gibi olaya girmem :97:

canım adetin düzenliyse aklın karışmaması lazım.. :) benimki düzensizdi de.. hiç takmazdım acaba hamile miyim de adet olmadım falan..
tabi sen bilirsin nasıl rahat olacağını.. ben 1 hafta ateşimi takip ettim kafayı sıyırdım :KK1: sonra ateş ölçeri bile sakladım.. taşınırken çıktı biyerlerden :KK1:

gunaydın kankalar
nasılsınız
ütü aldım dun sonunda rowenta aldım aman nazar degmesın :nazar: super bı utuymus 5 dakıka fişe taktım cıkarttım yarım saat fişteymiş gibi sıcak kalıyo kendılerı :KK70: tavsıe ederım lazım olanlara

fizyolojık olarak kasıklarda gazlar barsaklarda gurultular amanınn bugune kadar hıc bukadar gaz bombası olmamıstım kola mola da ıcmıyorum yedıklerıme dıkkat edıyorum sıcaklardan heralde bu ya

Son düzenleme:
gunaydın kankalar
nasılsınız
ütü aldım dun sonunda rowenta aldım aman nazar degmesın :nazar: super bı utuymus 5 dakıka fişe taktım cıkarttım yarım saat fişteymiş gibi sıcak kalıyo kendılerı :KK70: tavsıe ederım lazım olanlara

fizyolojık olarak kasıklarda gazlar barsaklarda gurultular amanınn bugune kadar hıc bukadar gaz bombası olmamıstım kola mola da ıcmıyorum yedıklerıme dıkkat edıyorum sıcaklardan heralde bu ya

hayırlı olsun yeni ütün mediciğim :81:
yumurtlama sonrası gaz iyidir iyidir bir faaliyet var demektir kasık bölgende :KK23::KK76:

gunaydın kankalar
nasılsınız

Güle güle kullan ütünü şekercim.Ama tavsiyem ütü bittikten sonra içinde su bırakma,ütüyü öldüren kireç zatii..

Ben de dün yine kırmızıları gördüm kızlar..İlk gün gergin oluyom ama sonra geçiyo ne yapayım alıştım artık..Bir gün benım de yüzüm gülecek inş..

Dün kocişe çok kızdım .ne zaman ailesi ile ilgili bişey söylesem hemen zırhını kuşanıyo..Ya hu eğriye eğri doğruya doğru desene ..Yok hep korumaca hep korumaca..Ben ise hiç yapamam kendi ailemi yerden yere vururum ,sonra o böyle yapınca bin pişman oluyorum ..

göğüsler şiş canım akıntım yoğurt derken?yanı koyu kıvamlı demek ıstedıysen evetbıde acayıp depresyondayım herseye sınır oluyorumj burda:KK43: personelı tuzladım demın ama rahatlamadımbeklenen adet tarıhım haftaya cuma- cumartesı cnm
Valla sende gazda varsa super haber gelecek akinti yogurt kivaminda ve bembeyaz olucak, memeler hashasmi evet pisikojik olarak biraz agresif ola bulun hadi medim gorek seni bir bomba patlatta topik senlensinMedicim utun hayir li olsun guzelim utunun iyi olmasi lazim valla kafayi yerim ben yoksa Benimde ayakli depolu utuler var onlar hosuma gidiyor utu iki dak bitiyor ve yorulmuyorsun bir gun kismet olursa alicam kollarim kopuyor utuden sonra
gurbet abla benim kürtaj olduğu için kürtaj sonrası kanamam 1 günlük ped kirletecek kadar oldu ondan sonra da akıntımın rengi kahvemsi geldi 3-4 gün kadar kürtajdan 1 hafta sonra kontrole gittim. hreşey normale dönmüş ilişki serbest dedi doktor ama adet olana kadar korunun dedi. biz de öyle yaptık. adetim de 29. günde geldi :26: ilk ilişkim kürtajdan sonra 10. gün oldu canım herhangi bir acı sızı yoktu sanki hiçbirşey olmamış gibiydi:97:
Benim 9. Gun, 9 gundur yogun kanamam oldu bu sabah sildim az bir pembelik geldi yarin dr ne diyecek bakalim herseyi konusucam insAllah senin ixi masallah vaktinde gelmis super 7 aydir bolemi duzenlimi Umarim benimde ole olur kimisi diyor ilk adetten sonra hemen yaparsin kimisi diyor 3-6 ay bekle diyor

Potim medim gidam koprim tafim hepinize gunaydin nasilsiniz bakem cepten giriyom eve gidince bol bol yazariz artukkk

Valla sende gazda varsa super haber gelecek akinti yogurt kivaminda ve bembeyaz olucak, memeler hashasmi evet pisikojik olarak biraz agresif ola bulun hadi medim gorek seni bir bomba patlatta topik senlensinMedicim utun hayir li olsun guzelim utunun iyi olmasi lazim valla kafayi yerim ben yoksa Benimde ayakli depolu utuler var onlar hosuma gidiyor utu iki dak bitiyor ve yorulmuyorsun bir gun kismet olursa alicam kollarim kopuyor utuden sonraBenim 9. Gun, 9 gundur yogun kanamam oldu bu sabah sildim az bir pembelik geldi yarin dr ne diyecek bakalim herseyi konusucam insAllah senin ixi masallah vaktinde gelmis super 7 aydir bolemi duzenlimi Umarim benimde ole olur kimisi diyor ilk adetten sonra hemen yaparsin kimisi diyor 3-6 ay bekle diyor

sen kürtaj olmayıp kanamayla attığın için canım ondan uzun sürer normal yani içini temizliyor çünkü:KK34: bence bir kere adet görene kadar korunursun sonra yeniden istiyorsan ve psikolojik olarak hazırsan eğer korunmana gerek yok ama bu arada multivitamin iç vücudun dirençsiz kalmasın başından bir hamilelik geçti ne de olsa:26:

Herkese hayirli sabahlar yarin berat kandili herkesin kurtulusa erecegi gun Allahim bu gunlerin yuzu suyu hurmetine gunahlarimizi bagisla ,sen varsin birsin Allahim bize merhamet et, rahmet kapilarini ac, bize cemalini goster, su aciz kullarina resulumun sefeat hakkini bizlere tani dilediklerimizin hayirli olanini bize nasip et AMIN

sen kürtaj olmayıp kanamayla attığın için canım ondan uzun sürer normal yani içini temizliyor çünkü:KK34: bence bir kere adet görene kadar korunursun sonra yeniden istiyorsan ve psikolojik olarak hazırsan eğer korunmana gerek yok ama bu arada multivitamin iç vücudun dirençsiz kalmasın başından bir hamilelik geçti ne de olsa:26:
3 ay folik asid iceyim destek vitamin falan ondan sonra ins kollari sivarim

Herkese hayirli sabahlar yarin berat kandili herkesin kurtulusa erecegi gun Allahim bu gunlerin yuzu suyu hurmetine gunahlarimizi bagisla ,sen varsin birsin Allahim bize merhamet et, rahmet kapilarini ac, bize cemalini goster, su aciz kullarina resulumun sefeat hakkini bizlere tani dilediklerimizin hayirli olanini bize nasip et AMIN

aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

Valla sende gazda varsa super haber gelecek akinti yogurt kivaminda ve bembeyaz olucak, memeler hashasmi evet pisikojik olarak biraz agresif ola bulun hadi medim gorek seni bir bomba patlatta topik senlensinMedicim utun hayir li olsun guzelim utunun iyi olmasi lazim valla kafayi yerim ben yoksa Benimde ayakli depolu utuler var onlar hosuma gidiyor utu iki dak bitiyor ve yorulmuyorsun bir gun kismet olursa alicam kollarim kopuyor utuden sonra

teşekkurler gurbet ablam umarım ıyı haber hayırlı zamanda gelsın rabbım hepımızın yuzunu guldursun bu yolda. ütüye gelınce :) ıyı ısınıca cabuk cabuk bıtıyo bende hıc tahammul edemıyom evdekı aletlerın yavas olmasına o yuzden hep en hızlısını iyisini alırım yoksa cok sınırlenıyorum terör esiyo evde canım :)

Benim 9. Gun, 9 gundur yogun kanamam oldu bu sabah sildim az bir pembelik geldi yarin dr ne diyecek bakalim herseyi konusucam insAllah senin ixi masallah vaktinde gelmis super 7 aydir bolemi duzenlimi Umarim benimde ole olur kimisi diyor ilk adetten sonra hemen yaparsin kimisi diyor 3-6 ay bekle diyor

Potim medim gidam koprim tafim hepinize gunaydin nasilsiniz bakem cepten giriyom eve gidince bol bol yazariz artukkk
gunaydın cnm :)

bu arada kız kardeşim liseye başlayacak sbs puanı bıraz düşükk 300 almış hemşirelik ıstıyor okul bulmay calısıyorum nasıl olucaksa bıde sagolası sorumsuz davranmasa okula gidip bakacaktı bugun annemle dedım adresını al bagcılarda bır okul ınternette adresı yok yenı acılmış. dedım kı telefon et ilçe milli egıtıme ogren adresı mesaj atmıs abla bız annemle bagcılardayız ama adresı ben almadım sen ogrensene dıyo uyuz

günaydın kızlar
yeni topic haylı olsun
ben adet oldum yarın doktora gidicem bakalım kist gittiyse belki klomen falan verir onu da sadece bu ay kullanıcam ramazan ayında doktora falan da gitmicem ara vermiş olurum biraz.
taf şu ateş ölçme işi nasıl bişey birazcık anlatsana

X