- 25 Mart 2007
- 13.015
- 4.679
- 49
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
eski dostlar hepberaber elele verelim nerdesinizzz
Son düzenleme:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ins canim ins bakarsin beraber kaliriz gerci benim daha önumde 6 ayim var korunmam lazim senin ins cabucak olureskilerden kaç kiş kaldık bilmiyorum ama inşallah yeniden eski sohbetler yapılır güzel haberler paylaşılır burada
:)
öperim hepinizi
Abla,
sana da Allah'ım sabırlar versin
amin aminnn sen nasilsin guzelim benimhayırlı olsun güzel haberlerle dolsun her sayfamızzz
medii birdahaki batin ne zaman kizzzzz kasiklarda batmalar haric akintin nasil yogurt kivamindami varmi akintin kiz memelerde hassasasiyet falanhadı kızlar eskı tempomuza donelım artık ya içim şişiyo bu ısyerınde sızsız moralım dahada bozuluyo ya..
taf bugun sıklusumun 19. gunu
göğüsler şiş canım akıntım yoğurt derken?ins canim ins bakarsin beraber kaliriz gerci benim daha önumde 6 ayim var korunmam lazim senin ins cabucak olur
sagol bitanem
masallah yolu yarilamissin ne guzel bebegimiz nasil annesi
amin aminnn sen nasilsin guzelim benim
medii birdahaki batin ne zaman kizzzzz kasiklarda batmalar haric akintin nasil yogurt kivamindami varmi akintin kiz memelerde hassasasiyet falan
hayırlı olsun güzel haberlerle dolsun her sayfamızzz
kimse yokken ben dusa gireyim kizlar bacimda kaliyorum hastane ve drum burada onlem olsun diye herhangi bir kanama ve tehlikeli durum da kalmam gerekti 8 gundur buradayiz cuma hayirli haberi alayimda evime doneyim ozledim evimi esimiii
taf cim kanama ne kafdar surdu canim ya senin benim kresildi peceteye silince geliyor 14 gun surermi ilk iliski ne zaman oldu adam yazik iki aydir tiklamiyor
hadı kızlar eskı tempomuza donelım artık ya içim şişiyo bu ısyerınde sızsız moralım dahada bozuluyo ya..
taf bugun sıklusumun 19. gunu
bıde fıkrınıze ıhtıyacım var
benım ütü durup duruken bozuldu yere mere de düşürmedım tefal program 400 idi rahmetlı
garantısı bıttı yenı utu almak ıstıyorum
aklımda rowenta var delonghı var sız hangısını onerırsınız şöyle ömürlük olsun zırt pırt utuyle ugrasmak ıstemem aldımmı bıkere alayım
benim ütü de tefal ama tam olarak hangisi bilmiyorum 100 liraya almıştık 2 yıl önce :26: fena değil kullanımı kolay iyi de ütülüyor su akıtmıyorya bana iyi geliyor. su akıtan ütüyü fırlatasım geliyor da
benımkı su akıtıyodu son zamanda kafayı yidi en sonunda ütü yaarken birden soğudu bıdahada ısınmadıütüde bel soguklugu var sanırım
hahahaha alemsin medi tefal iyidir ütüde
avatarına bayıldım tafcım cok tatlı suankı psıkolojımı anlatıyo :):):