Eski dostlar hep beraber elele verelim

eskilerden kaç kiş kaldık bilmiyorum ama inşallah yeniden eski sohbetler yapılır güzel haberler paylaşılır burada :KK16:

hadı kızlar eskı tempomuza donelım artık ya içim şişiyo bu ısyerınde sızsız moralım dahada bozuluyo ya..

taf bugun sıklusumun 19. gunu

eskilerden kaç kiş kaldık bilmiyorum ama inşallah yeniden eski sohbetler yapılır güzel haberler paylaşılır burada :KK16:
ins canim ins bakarsin beraber kaliriz gerci benim daha önumde 6 ayim var korunmam lazim senin ins cabucak olur

:)
öperim hepinizi
Abla,
sana da Allah'ım sabırlar versin

sagol bitanem
masallah yolu yarilamissin ne guzel bebegimiz nasil annesi
hayırlı olsun güzel haberlerle dolsun her sayfamızzz:KK75:
amin aminnn sen nasilsin guzelim benim

hadı kızlar eskı tempomuza donelım artık ya içim şişiyo bu ısyerınde sızsız moralım dahada bozuluyo ya..

medii birdahaki batin ne zaman kizzzzz kasiklarda batmalar haric akintin nasil yogurt kivamindami varmi akintin kiz memelerde hassasasiyet falan:KK71:

kimse yokken ben dusa gireyim kizlar bacimda kaliyorum hastane ve drum burada onlem olsun diye herhangi bir kanama ve tehlikeli durum da kalmam gerekti 8 gundur buradayiz cuma hayirli haberi alayimda evime doneyim ozledim evimi esimiii
taf cim kanama ne kafdar surdu canim ya senin benim kresildi peceteye silince geliyor 14 gun surermi ilk iliski ne zaman oldu adam yazik iki aydir tiklamiyor :KK69:

ins canim ins bakarsin beraber kaliriz gerci benim daha önumde 6 ayim var korunmam lazim senin ins cabucak olur

sagol bitanem
masallah yolu yarilamissin ne guzel bebegimiz nasil annesi

amin aminnn sen nasilsin guzelim benim

medii birdahaki batin ne zaman kizzzzz kasiklarda batmalar haric akintin nasil yogurt kivamindami varmi akintin kiz memelerde hassasasiyet falan:KK71:
göğüsler şiş canım akıntım yoğurt derken?
yanı koyu kıvamlı demek ıstedıysen evet
bıde acayıp depresyondayım herseye sınır oluyorumj burda:KK43: personelı tuzladım demın ama rahatlamadım
beklenen adet tarıhım haftaya cuma- cumartesı cnm

Son düzenleme:
bıde fıkrınıze ıhtıyacım var

benım ütü durup duruken bozuldu yere mere de düşürmedım tefal program 400 idi rahmetlı

garantısı bıttı yenı utu almak ıstıyorum

aklımda rowenta var delonghı var sız hangısını onerırsınız şöyle ömürlük olsun zırt pırt utuyle ugrasmak ıstemem aldımmı bıkere alayım

kimse yokken ben dusa gireyim kizlar bacimda kaliyorum hastane ve drum burada onlem olsun diye herhangi bir kanama ve tehlikeli durum da kalmam gerekti 8 gundur buradayiz cuma hayirli haberi alayimda evime doneyim ozledim evimi esimiii
taf cim kanama ne kafdar surdu canim ya senin benim kresildi peceteye silince geliyor 14 gun surermi ilk iliski ne zaman oldu adam yazik iki aydir tiklamiyor :KK69:

gurbet abla benim kürtaj olduğu için kürtaj sonrası kanamam 1 günlük ped kirletecek kadar oldu ondan sonra da akıntımın rengi kahvemsi geldi 3-4 gün kadar kürtajdan 1 hafta sonra kontrole gittim. hreşey normale dönmüş ilişki serbest dedi doktor ama adet olana kadar korunun dedi. biz de öyle yaptık. adetim de 29. günde geldi :26: ilk ilişkim kürtajdan sonra 10. gün oldu canım herhangi bir acı sızı yoktu sanki hiçbirşey olmamış gibiydi:97:

19. gündeymişsin dünkü şişliğin yumurtanı yeni (4 gün önce veya) çatlattığın için olabilir canım bakalım inşallah yeni topiğe yeni haber olur haftaya cuma ha ne dersin:KK16:

bıde fıkrınıze ıhtıyacım var

benım ütü durup duruken bozuldu yere mere de düşürmedım tefal program 400 idi rahmetlı

garantısı bıttı yenı utu almak ıstıyorum

aklımda rowenta var delonghı var sız hangısını onerırsınız şöyle ömürlük olsun zırt pırt utuyle ugrasmak ıstemem aldımmı bıkere alayım

benim ütü de tefal ama tam olarak hangisi bilmiyorum 100 liraya almıştık 2 yıl önce :26: fena değil kullanımı kolay iyi de ütülüyor :KK34: su akıtmıyorya bana iyi geliyor. su akıtan ütüyü fırlatasım geliyor da :KK9:

benim ütü de tefal ama tam olarak hangisi bilmiyorum 100 liraya almıştık 2 yıl önce :26: fena değil kullanımı kolay iyi de ütülüyor :KK34: su akıtmıyorya bana iyi geliyor. su akıtan ütüyü fırlatasım geliyor da :KK9:

benımkı su akıtıyodu son zamanda kafayı yidi en sonunda ütü yaarken birden soğudu bıdahada ısınmadıütüde bel soguklugu var sanırım :KK70::KK70::KK70: :KK1:

Son düzenleme:
X