Nasıl olmuş canım:26::26:
Nasıl olmuş canım ya
ya kızlar içerik bambaşka sanki başka bi sitedeyim, kontrol paneli yok profilim bi tuhaf abone olduğum konular da yok çok berbat ve çokta zor böyle olursa ben hep gelememki ya
Kömürle çok farklı oluyo doğalgazdaha az ısıtıyo haberiniz olsun çok yüksek yakınca da zaten çok pahalı
ya kızlar içerik bambaşka sanki başka bi sitedeyim, kontrol paneli yok profilim bi tuhaf abone olduğum konular da yok çok berbat ve çokta zor böyle olursa ben hep gelememki ya
Niye öyle oldu canım yaKazene yazsana derdini belki yapcak bi şey vardır
Canım bakalım deneyeceğizçok gelirse salonumu sadece toplu misafir gelince kullanıyorum orayı açmam... Benim annemlerde kullanıyor yıllık 1000-1200 geliyor ve çok güzel ısınıyolar ama tek fark onların tabandan ısıtmalı öyle çok ısınıyor
işin kötüsüde o zaten başka konulardan kazeni buldum ama özel msj atılmıyo yani buton yok çıldırıcm yanapıcm şimdi ben:26:
mesela beğen butonuda yok, profil bi tuhaf beğendiğim, beğenildiğim yok, arkadaşlarm konunun altında gözükmüyo online mı değilmi oda gözükmüyo saçma sapan bişey olmuş mutsuz oldum cidden moralim bozuldu
Doğalgaz mı yıllık:26:çok iyi geliyomuş benim aralık ocak ve şubat aylarında 500-600 civarı geliyo..yani 3 ayda 1.500ama ev büyük tabi her yerde yanıyo bi de ısınıyoruz biz
Evet çok zor olur
mesela beğen butonuda yok, profil bi tuhaf beğendiğim, beğenildiğim yok, arkadaşlarm konunun altında gözükmüyo online mı değilmi oda gözükmüyo saçma sapan bişey olmuş mutsuz oldum cidden moralim bozuldu
Selam naber
aynen öyle çok zor şuanda bile zorluk çekiorum yazdğm yere gelmek deveye hendek atlamak yani poof ya
Evet canım yıllık onların evi çok büyük değil 145 falan ve tabandan ısıtma inan petekten çok çok güzel ısıtıyor,onlarda ısınıyorsenin ev büyük gelir okadar onların 2 ay 300-300 geliyor sadece
Öyle tabi ama annenlerin orası da istanbula göre çok soğuk olur yani çok iyi veriyolar yıllık o parayı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?