Eski Dostlar Buyrun Topiğime :)

ya kızlar içerik bambaşka sanki başka bi sitedeyim, kontrol paneli yok profilim bi tuhaf abone olduğum konular da yok çok berbat ve çokta zor böyle olursa ben hep gelememki ya

Niye öyle oldu canım yaKazene yazsana derdini belki yapcak bi şey vardır

Kömürle çok farklı oluyo doğalgazdaha az ısıtıyo haberiniz olsunçok yüksek yakınca da zaten çok pahalı

Canım bakalım deneyeceğiz çok gelirse salonumu sadece toplu misafir gelince kullanıyorum orayı açmam...Benim annemlerde kullanıyor yıllık 1000-1200 geliyor ve çok güzel ısınıyolar ama tek fark onların tabandan ısıtmalı öyle çok ısınıyor

Doğalgaz mı yıllık:26:çok iyi geliyomuş benim aralık ocak ve şubat aylarında 500-600 civarı geliyo..yani 3 ayda 1.500 ama ev büyük tabi her yerde yanıyobi de ısınıyoruz biz

mesela beğen butonuda yok, profil bi tuhaf beğendiğim, beğenildiğim yok, arkadaşlarm konunun altında gözükmüyo online mı değilmi oda gözükmüyo saçma sapan bişey olmuş mutsuz oldum cidden moralim bozuldu

Gerçekten çok sinir bozucu:26:ama düzelir heralde canım ya

Doğalgaz mı yıllık:26:çok iyi geliyomuş benim aralık ocak ve şubat aylarında 500-600 civarı geliyo..yani 3 ayda 1.500 ama ev büyük tabi her yerde yanıyobi de ısınıyoruz biz

Evet canım yıllık onların evi çok büyük değil 145 falan ve tabandan ısıtma inan petekten çok çok güzel ısıtıyor,onlarda ısınıyorsenin ev büyük gelir okadaronların 2 ay 300-300 geliyor sadece

Ay çok kötü bunu çözene kadar anamız ağladı

Öyle tabi ama annenlerin orası da istanbula göre çok soğuk olur yani çok iyi veriyolar yıllık o parayı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…