Eski Dostlar Buyrun Topiğime :)

Evet canımmm öğlene kadar uyuduk:27:sonra dışarı çıkıp alışveriş yaptık:1: sen naptın

Neler aldınız:52::52::52::52:
Bende bugün uyudum:52:oğlum sabah uyandı süt içip tekrar uyudu 10:30du uyandığımda:52::52::52:sonra kızlar okula gitti bizde çıktık kızlara eşofman takımı aldık,eşimle bana alt eşofman falan aldık:31:

Neler aldınız:52::52::52::52:
Bende bugün uyudum:52:oğlum sabah uyandı süt içip tekrar uyudu 10:30du uyandığımda:52::52::52:sonra kızlar okula gitti bizde çıktık kızlara eşofman takımı aldık,eşimle bana alt eşofman falan aldık:31:

Güle güle kullan canım:1:Giyebilsem ben de alcam alt eşofman:60:

Biz gıda alışverişi yaptık:1: bi de bi mont aldım kendime bu mevsimlerde giymek için ince bi şey:12::12:

Güle güle kullan canım:1:Giyebilsem ben de alcam alt eşofman:60:

Biz gıda alışverişi yaptık:1: bi de bi mont aldım kendime bu mevsimlerde giymek için ince bi şey:12::12:

Sağol canım:38: Geçen kızlara alt almıştım büyük geldi iade almıyorlar değiştirmeyede küçüğü olmayınca eşime ve kendime aldım iyi oldu:27:
Sende güle güle kullan :12:afiyet olsun:56:

Sağol canım:38: Geçen kızlara alt almıştım büyük geldi iade almıyorlar değiştirmeyede küçüğü olmayınca eşime ve kendime aldım iyi oldu:27:
Sende güle güle kullan :12:afiyet olsun:56:

Anladım canım iyi olmuş evin içinde çok rahat oluyo:1:bizim ev sıcak oluyo sıkıntı geliyo giyemiyorum pek :1:

Sağol canım

cep telefonlarına özel bi uygulamamı yaptılar ne yaptılar anlamadm ya içerik tamamen değişmiş çok zor oldu böyle ya:19:

Evet öyle evde çok rahat oluyor:31: şimdilik tayt,kapriyle dolanıyorum:27: ama havalar soğuyunca ev nasıl olacak bakalım:ssz:

Evet bakalım sizin nasıl olacak:31: ben de şort tayt falan giyiyorum daha uzun şeyler giyemedim :27:bakalım kışın nasıl olcak:31:

Back
X