- 12 Nisan 2008
- 122.538
- 2.965
- 1.073
gününüz aydın olsun kızlarrrrrrrrrrrdersim geç başlıyor ama temizllik yapmam lazım püfffffffffff
![]()
Emelişkommm bi denk gelemedik

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
gününüz aydın olsun kızlarrrrrrrrrrrdersim geç başlıyor ama temizllik yapmam lazım püfffffffffff
![]()
Günaydınlarrrrrrrr şekerlerrrr![]()
ne olmuş kkya kızlar yahiç beğenmedm konularıma bakamıorum herşey bi tuhaf olmuş hiç ama hiç sevmedm
![]()
Nehaber canımDışarı mı çıktınız bugün yoktun
![]()
Evet canımmm öğlene kadar uyuduksonra dışarı çıkıp alışveriş yaptık
sen naptın
Neler aldınız
Bende bugün uyudumoğlum sabah uyandı süt içip tekrar uyudu 10:30du uyandığımda
sonra kızlar okula gitti bizde çıktık kızlara eşofman takımı aldık,eşimle bana alt eşofman falan aldık
![]()
Güle güle kullan canımGiyebilsem ben de alcam alt eşofman
Biz gıda alışverişi yaptıkbi de bi mont aldım kendime bu mevsimlerde giymek için ince bi şey
![]()
Sağol canımGeçen kızlara alt almıştım büyük geldi iade almıyorlar değiştirmeyede küçüğü olmayınca eşime ve kendime aldım iyi oldu
Sende güle güle kullanafiyet olsun
![]()
Anladım canım iyi olmuş evin içinde çok rahat oluyobizim ev sıcak oluyo sıkıntı geliyo giyemiyorum pek
Sağol canım
Evet öyle evde çok rahat oluyorşimdilik tayt,kapriyle dolanıyorum
ama havalar soğuyunca ev nasıl olacak bakalım
![]()
cep telefonlarına özel bi uygulamamı yaptılar ne yaptılar anlamadm ya içerik tamamen değişmiş çok zor oldu böyle ya![]()
Evet bakalım sizin nasıl olacakben de şort tayt falan giyiyorum daha uzun şeyler giyemedim
bakalım kışın nasıl olcak
![]()
cep telefonlarına özel bi uygulamamı yaptılar ne yaptılar anlamadm ya içerik tamamen değişmiş çok zor oldu böyle ya![]()
Evet inşaallah ısınırız![]()
Önceden kömür kaloriferimiydi sizin:26:
Evet canım öyleydiyazlıkları hiç kaldırmıyordum
![]()