Eski Dostlar Buyrun Topiğime :)

Özel mesaj butonumu yok canım:26:hay allah ya düzelir mi acaba:26:

Gerçekten çok sinir bozucu:26:ama düzelir heralde canım ya

pek düzelicek bişey değil kuşum, yeni bi uygulama sanki herşey değişmiş, ya bi kendimi bulduğum yer burası onuda bozdular, kime sormuşlar acaba bu uygulamayı yaparken bu arada smileyda yok ben aklımda kalan numaralardan yazıorum

İyi canım nolsun işte ben de bugün çok uyudum baş ağrısıyla dolaştım bütün gün naptınız dışarda gezenti seni

Çok uyuyunca öyle olur ee akşam geç yatınca tabii
kontrole gittim doktora oradan çıkınca da birazz dolaşalım dedik bir kaç bir şey aldık

merhabalar hayırlı akşamlar
Merhaba
Yok canım ya barajlar yapıldığından beri bu taraflar istanbuldan daha iyi oluyor.eskisi gibi kar soğuk nerde

Biz eşimle şanlıurfaya gitmiştik bi kere..eşim böyleee bayılır şiveli insanlarla konuşmaya konuşuyodu onlarla da halk çok şikayetçiydi barajlardandaha sıcak olduk daha nemli olduk diye

Merhaba

Biz eşimle şanlıurfaya gitmiştik bi kere..eşim böyleee bayılır şiveli insanlarla konuşmaya konuşuyodu onlarla da halk çok şikayetçiydi barajlardandaha sıcak olduk daha nemli olduk diye

Evet canım öyle iklim çok değiştiBenim şivem yok ama eşimin var

Aaa nolcak ya
Çok uyuyunca öyle olur ee akşam geç yatınca tabii
kontrole gittim doktora oradan çıkınca da birazz dolaşalım dedik bir kaç bir şey aldık

Evet zaten geç geldi ya

bugun kıyafet gıda alışverişi yapmış herkes

bende üstüme giyecek bulamıyorum eşofman altı aldım hemde 3xl üstümede uzun kollu kalın penyeler aldım onlarında bedenini sölememe gerek yok sanırım

Güle güle kullan

Evet canım öyle iklim çok değiştiBenim şivem yok ama eşimin var

Benim babaannem de gürcü çok komik konuşuyor fatmaya patma diyor mustafaya mustapav diyor

Aaa nolcak ya

Evet zaten geç geldi ya

bende iç çamaşırı aldım

nasıl ulaşıcm ben kazene kızlar ya bir derdim vara konu açıyımda görsünler
semacm berrakçım hoşgeldiniz

sende hoşgeldin canım halledersin inşallah sorununu:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…