gününüz aydın olsun kızlarrrrrrrrrrrdersim geç başlıyor ama temizllik yapmam lazım püfffffffffff
Günaydınlarrrrrrrr şekerlerrrr
ne olmuş kkya kızlar yahiç beğenmedm konularıma bakamıorum herşey bi tuhaf olmuş hiç ama hiç sevmedm
Nehaber canımDışarı mı çıktınız bugün yoktun
Evet canımmm öğlene kadar uyuduksonra dışarı çıkıp alışveriş yaptık sen naptın
Neler aldınız
Bende bugün uyudumoğlum sabah uyandı süt içip tekrar uyudu 10:30du uyandığımda sonra kızlar okula gitti bizde çıktık kızlara eşofman takımı aldık,eşimle bana alt eşofman falan aldık
Güle güle kullan canımGiyebilsem ben de alcam alt eşofman
Biz gıda alışverişi yaptıkbi de bi mont aldım kendime bu mevsimlerde giymek için ince bi şey
Sağol canımGeçen kızlara alt almıştım büyük geldi iade almıyorlar değiştirmeyede küçüğü olmayınca eşime ve kendime aldım iyi oldu
Sende güle güle kullanafiyet olsun
Anladım canım iyi olmuş evin içinde çok rahat oluyobizim ev sıcak oluyo sıkıntı geliyo giyemiyorum pek
Sağol canım
Evet öyle evde çok rahat oluyorşimdilik tayt,kapriyle dolanıyorum ama havalar soğuyunca ev nasıl olacak bakalım
cep telefonlarına özel bi uygulamamı yaptılar ne yaptılar anlamadm ya içerik tamamen değişmiş çok zor oldu böyle ya
Evet bakalım sizin nasıl olacakben de şort tayt falan giyiyorum daha uzun şeyler giyemedim bakalım kışın nasıl olcak
cep telefonlarına özel bi uygulamamı yaptılar ne yaptılar anlamadm ya içerik tamamen değişmiş çok zor oldu böyle ya
Evet inşaallah ısınırız
Önceden kömür kaloriferimiydi sizin:26:
Evet canım öyleydiyazlıkları hiç kaldırmıyordum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?