Eski Dostlar Buyrun Topiğime :)

Evet canımmm öğlene kadar uyuduksonra dışarı çıkıp alışveriş yaptık sen naptın

Neler aldınız
Bende bugün uyudumoğlum sabah uyandı süt içip tekrar uyudu 10:30du uyandığımdasonra kızlar okula gitti bizde çıktık kızlara eşofman takımı aldık,eşimle bana alt eşofman falan aldık

Güle güle kullan canımGiyebilsem ben de alcam alt eşofman

Biz gıda alışverişi yaptık bi de bi mont aldım kendime bu mevsimlerde giymek için ince bi şey

Güle güle kullan canımGiyebilsem ben de alcam alt eşofman

Biz gıda alışverişi yaptık bi de bi mont aldım kendime bu mevsimlerde giymek için ince bi şey

Sağol canım Geçen kızlara alt almıştım büyük geldi iade almıyorlar değiştirmeyede küçüğü olmayınca eşime ve kendime aldım iyi oldu
Sende güle güle kullan afiyet olsun

Sağol canım Geçen kızlara alt almıştım büyük geldi iade almıyorlar değiştirmeyede küçüğü olmayınca eşime ve kendime aldım iyi oldu
Sende güle güle kullan afiyet olsun

Anladım canım iyi olmuş evin içinde çok rahat oluyobizim ev sıcak oluyo sıkıntı geliyo giyemiyorum pek

Sağol canım

cep telefonlarına özel bi uygulamamı yaptılar ne yaptılar anlamadm ya içerik tamamen değişmiş çok zor oldu böyle ya

Evet öyle evde çok rahat oluyor şimdilik tayt,kapriyle dolanıyorum ama havalar soğuyunca ev nasıl olacak bakalım

Evet bakalım sizin nasıl olacak ben de şort tayt falan giyiyorum daha uzun şeyler giyemedim bakalım kışın nasıl olcak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…