- 8 Nisan 2017
- 57.066
- 301.386
- 698
- Konu Sahibi Minik Duduklu Tencere
- #2.581
@kahvesevmemben hoşgeldin 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Iyiyiz teyzesi sukur carsamba sunnet yaptirdik debelenmek istiyor izin vermedigim icin bol bol agliyorNasılsın oglus ne yapıyor![]()
Oyyy hadi maşallah rabbim düğünlerini de göstersin :)) benimkiler uyudu yoğun bir günün ardından onlar uyuyunca virdim :))Iyiyiz teyzesi sukur carsamba sunnet yaptirdik debelenmek istiyor izin vermedigim icin bol bol agliyorsen nasilsin meleklerin nasil
Hoşbuldummm canımmm@kahvesevmemben hoşgeldin![]()
NasılsınHoşbuldummm canımmm![]()
İyiyim teşekkür ederim sen nasılsın :)Nasılsın![]()
İyi bende çocukları uyuttum düştüm kk yaİyiyim teşekkür ederim sen nasılsın :)
İyi yapmışsınnn :) bende geyik topiğindeyim genelde güzel aslında yemek topiğini hiç denemedim henüzİyi bende çocukları uyuttum düştüm kk yaöyle takılıyorum yemek topigijde oluyorum genelde oradaki sohbet daha seri geyikte yoğunluk yok
![]()
Dün gece baktım kimse yoktu
Amin canim Allahim saglik huzur uzun omur versin evlatlarimizaOyyy hadi maşallah rabbim düğünlerini de göstersin :)) benimkiler uyudu yoğun bir günün ardından onlar uyuyunca virdim :))
Sene bakınca yakaladım zaten bildiirmlefden :))Dün gece baktım kimse yoktu![]()
Amin canımAmin canim Allahim saglik huzur uzun omur versin evlatlarimiza
Aklına gelmiş manaylaSene bakınca yakaladım zaten bildiirmlefden :))
Geçmiş olsun canım, maşallah paşayaIyiyiz teyzesi sukur carsamba sunnet yaptirdik debelenmek istiyor izin vermedigim icin bol bol agliyorsen nasilsin meleklerin nasil
Sağol dostum, can özüm ❤
Nasıl gidiyor hayat iyi sin demi :))Sağol dostum, can özüm ❤![]()