- 30 Ekim 2013
- 20.229
- 56.885
- Konu Sahibi Tenceresiz kaldim anne
- #2.541
Gunaydin kizlar :*
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Günaydin canım ,hoşgeldin :*Gunaydin kizlar :*
Hosbuldum nasilsin kuzumGünaydin canım ,hoşgeldin :*
Çok şükür pamuğum,iyiyim. Yoktun uzun zamandir,asıl sen nasılsın ? Kuzucuk nasil ?Hosbuldum nasilsin kuzum
Biz cok iyi degiliz ya surekli tekrarlayan idrar yolu enfeksiyonu var bunun yaninda dis agrilari var kulaklarini koparacak surekli agliyor kuzum birde diyet takimlarina girdim zorunlu 5 msj yaziyorsun onuda ancak oraya yazabiliyorum cok giremiyorum bu arada birde ek gidaya gecmeye calisiyoruz yani huniyle geziyorumÇok şükür pamuğum,iyiyim. Yoktun uzun zamandir,asıl sen nasılsın ? Kuzucuk nasil ?
Sıkıntısı vardır çok,kıyamam Allah şifa versin,sana da kolaylık versin İnşallah diyetin de başarılı olur canım. Yoğunmuşsun gerçektenBiz cok iyi degiliz ya surekli tekrarlayan idrar yolu enfeksiyonu var bunun yaninda dis agrilari var kulaklarini koparacak surekli agliyor kuzum birde diyet takimlarina girdim zorunlu 5 msj yaziyorsun onuda ancak oraya yazabiliyorum cok giremiyorum bu arada birde ek gidaya gecmeye calisiyoruz yani huniyle geziyorum
Evet valla diyeti yapiyorum spor yapamiyorum yorgunluktan insallah bu gunlerde gececek Rabbim hepimize ferahlik versinSıkıntısı vardır çok,kıyamam Allah şifa versin,sana da kolaylık versin İnşallah diyetin de başarılı olur canım. Yoğunmuşsun gerçekten
Geçecek tabii,zamanla azalacak,uykuları da düzelecek. Amin Allah yardincin olsun :)Evet valla diyeti yapiyorum spor yapamiyorum yorgunluktan insallah bu gunlerde gececek Rabbim hepimize ferahlik versin
Amin saol canim optum sizi :)Geçecek tabii,zamanla azalacak,uykuları da düzelecek. Amin Allah yardincin olsun :)
Ben de öptüm canımAmin saol canim optum sizi :)
Yok kuzum ya kulaklarda sorun yok sukur idrarda var bence dis kaynakli kulaklarini cekiyor bitki cayi hic denemedim canim dr a sorayimSen bebise iyi bak ins gelirsin yine basbelasiyim
Kulaklarına çok dokunuyorsa kulak enfeksiyonu da olabilir kulak ağrısı bebekler çok huzursuz oluyor kısımdan biliyorum
Çok geçmiş olsun Allah şifa versin kuzuya
İlaçların dışında idrar enfeksiyonu için en masum u adaçayı icirebilirsin doktorda danışarak
Antifilamatuar özelliği var çünkü adaçayınin rabbim sifa versin :))
Ben hep iciriyordum 4 aydan sonra bir sorun olmadı şükür :))Yok kuzum ya kulaklarda sorun yok sukur idrarda var bence dis kaynakli kulaklarini cekiyor bitki cayi hic denemedim canim dr a sorayim
Disari çıktık maaşı dağıttık esnafa geldikÇok şükür bal Tenceresiz kaldim anne ,sen nasılsın ?:)
Keşke aldığımız gibi kalsaDisari çıktık maaşı dağıttık esnafa geldik
Ne mümkün bende bu boğaz çocuklarda daha yenisi hevesi varkenKeşke aldığımız gibi kalsa
Hep aynı be gülümNe mümkün bende bu boğaz çocuklarda daha yenisi hevesi varken