Eski dostlar buraya ..

Çok şükür pamuğum,iyiyim. Yoktun uzun zamandir,asıl sen nasılsın ? Kuzucuk nasil ?
Biz cok iyi degiliz ya surekli tekrarlayan idrar yolu enfeksiyonu var bunun yaninda dis agrilari var kulaklarini koparacak surekli agliyor kuzum :KK43: birde diyet takimlarina girdim zorunlu 5 msj yaziyorsun onuda ancak oraya yazabiliyorum cok giremiyorum bu arada birde ek gidaya gecmeye calisiyoruz yani huniyle geziyorum

Biz cok iyi degiliz ya surekli tekrarlayan idrar yolu enfeksiyonu var bunun yaninda dis agrilari var kulaklarini koparacak surekli agliyor kuzum :KK43: birde diyet takimlarina girdim zorunlu 5 msj yaziyorsun onuda ancak oraya yazabiliyorum cok giremiyorum bu arada birde ek gidaya gecmeye calisiyoruz yani huniyle geziyorum
Sıkıntısı vardır çok,kıyamam:anne: Allah şifa versin,sana da kolaylık versin:dua: İnşallah diyetin de başarılı olur canım. Yoğunmuşsun gerçekten

Sıkıntısı vardır çok,kıyamam:anne: Allah şifa versin,sana da kolaylık versin:dua: İnşallah diyetin de başarılı olur canım. Yoğunmuşsun gerçekten
Evet valla diyeti yapiyorum spor yapamiyorum yorgunluktan insallah bu gunlerde gececek Rabbim hepimize ferahlik versin

Sen bebise iyi bak ins gelirsin yine basbelasiyim basbelasiyim

Kulaklarına çok dokunuyorsa kulak enfeksiyonu da olabilir kulak ağrısı bebekler çok huzursuz oluyor kısımdan biliyorum

Çok geçmiş olsun Allah şifa versin kuzuya

İlaçların dışında idrar enfeksiyonu için en masum u adaçayı icirebilirsin doktorda danışarak

Antifilamatuar özelliği var çünkü adaçayınin rabbim sifa versin :))

Sen bebise iyi bak ins gelirsin yine basbelasiyim basbelasiyim

Kulaklarına çok dokunuyorsa kulak enfeksiyonu da olabilir kulak ağrısı bebekler çok huzursuz oluyor kısımdan biliyorum

Çok geçmiş olsun Allah şifa versin kuzuya

İlaçların dışında idrar enfeksiyonu için en masum u adaçayı icirebilirsin doktorda danışarak

Antifilamatuar özelliği var çünkü adaçayınin rabbim sifa versin :))
Yok kuzum ya kulaklarda sorun yok sukur idrarda var bence dis kaynakli kulaklarini cekiyor bitki cayi hic denemedim canim dr a sorayim

X